sizde o komşunuzun grubuna katılın bi şekilde;her birlikte gidip gelirsiniz..
sizde o komşunuzun grubuna katılın bi şekilde;her birlikte gidip gelirsiniz..
Kimi cokluktan yanar kimde azliktan.....ah bu insanoglu ah.....:hulya:
Üzüldügün seye bak be arkadasim.....git sor bakalim o karsi komsuna....acaba cokmu memnun bu kadar gelenden gidenden....??
Hiç mi? akrabanız yok..Sizin gibi...
illa arkadaşa gerek duymamak lazım
kaç çocugun var, eğer tek çocuğun varsa illa ki birileriyle komşuluk yapmalısın, çocugun sağlığı açısından, karşı komuşuyu evine davet et bi gün, derken derken onun grubuna sızarsın, sonrada misafirlerden bıktım diye başlık açarsın inşallahkaydirigubbakcemile3
kaç çocugun var, eğer tek çocuğun varsa illa ki birileriyle komşuluk yapmalısın, çocugun sağlığı açısından, karşı komuşuyu evine davet et bi gün, derken derken onun grubuna sızarsın, sonrada misafirlerden bıktım diye başlık açarsın inşallahkaydirigubbakcemile3
Kimi cokluktan yanar kimde azliktan.....ah bu insanoglu ah.....:hulya:
Üzüldügün seye bak be arkadasim.....git sor bakalim o karsi komsuna....acaba cokmu memnun bu kadar gelenden gidenden....??
ya öyle demeyin kızlar bende aynı eeesss gibiyim.benimde zilimi bir allahın kulu çalmaz.kırk yılda bir postacı filan çaldığında şaşırıım kim bu benim zilimde çalarmıymış diye çok kötü çokkk.seni çok iyi anlıyorum canım ya
tabi çok geleninde sıkıntısı olabilir ama öyle demeyin evinize gelenin gidenin olmasıda insana iyi gelir sonucta iki arkadaş 2 güzel sohbet zamanı geçiren değilmi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?