ay benimde hafta sürmez mutlaka il dışından yani memlekettn birileri gelir.hem yemekli hem yatılı hemde en az 2 gün kalırlar. çünkü ya sınav için ya hastane işleri için yada bilmem ne için. mutlaka hafta sürmez gelirler. bende bi yandan ev bi yandan çocuk bi yandan iş e bi yandanda misafir diye dert yanarım eşime. hatta geçenlerde dedim. evin anahtarınıda bırakıp ben otele yerleşecem diye:))))
Eşin neden sosyal olmana imkan vermiyor onu anlamadım? Dışarı çıkmana izin falan mı vermiyor? Öyleyse işin zor.
çok heveslenme canım ,hiç hoş değil ,ben sırf bu yüzden taşındım biliyormusun ,
yeni evliydim ,tüm apartman 10 kişi filan hepsi çocuklu ,hoşgeldine geldiler,geliş o geliş bir daha evimden çıkmadılar,çocuğum olmadığı halde koltuklarım halılarım leş oluyodu ,sabah 9 zırrr kapı çay koy geliyoruz ,kahvaltıya gelirler öğlende giderlerdi ,birde sigara içerlerdi öylece bırakıp giderlerdi ,sonra ben akşama kadar uğraşırdım peşlerinden ,akşamda 5 çayına gelirlerdi ,inan kocama yemek hazırlamaya ,ayağımı uzatıp dinlenmeye vaktim olmuyordu..
olacaksa aklı başında 2 tane arkadaşın olsun ,onlar gelsin gitsin ,zaten çocuğun filanda olursa komşuya vaktin kalmayacak..
çok heveslenme canım ,hiç hoş değil ,ben sırf bu yüzden taşındım biliyormusun ,
yeni evliydim ,tüm apartman 10 kişi filan hepsi çocuklu ,hoşgeldine geldiler,geliş o geliş bir daha evimden çıkmadılar,çocuğum olmadığı halde koltuklarım halılarım leş oluyodu ,sabah 9 zırrr kapı çay koy geliyoruz ,kahvaltıya gelirler öğlende giderlerdi ,birde sigara içerlerdi öylece bırakıp giderlerdi ,sonra ben akşama kadar uğraşırdım peşlerinden ,akşamda 5 çayına gelirlerdi ,inan kocama yemek hazırlamaya ,ayağımı uzatıp dinlenmeye vaktim olmuyordu..
olacaksa aklı başında 2 tane arkadaşın olsun ,onlar gelsin gitsin ,zaten çocuğun filanda olursa komşuya vaktin kalmayacak..
hey allahım yaaa kıyamam sana :teselli:
bende zil çaldığında ödü kopanlardanım akannehir
gel apartmanları gelip gideni değişelim senle :roflol:
valla gönül den söylüyorum heee :jeyyar:
şaka bir tarafa yaşamayan eksikliğini bilemez hiç yanlız kalmadık gelen gidenden şikayet ederiz
yanlız kalsak ne düşünürüz gelen gidenimi ararız ki fisfisfis
sosyalleşmen adına güzel ilgin olan kurslara katılsan canım folklor el işi müzik vs
oralarda belki kafa dengi birkaç arkadaş bulursun kendine :1rolleyes:
zor bir durum,zilin çalmaması zor.inşallah kafana göre birini bulursun. yoksa bizi ara biz geliriz şekerimm.zemuszemus
emin ol oda aranıloyor tabiki bende her saat bası rahatsız edilmek istemem ama gelen gidende lazım insanaa yeri gelince boş duvarlara bakmak sıkıcı pc basına geç,tv izle klasik seyler hep zaman geçiyo işte bazı sosoyal aktiviteler içinde eşimle çatışıyoruz o kendisi sosyal olmadıgı için benide öle yapmak ister hep zaman geçip gidiyo bişekilde
Kimi cokluktan yanar kimde azliktan.....ah bu insanoglu ah.....:hulya:
Üzüldügün seye bak be arkadasim.....git sor bakalim o karsi komsuna....acaba cokmu memnun bu kadar gelenden gidenden....??
sanırım yeni evlisinnn :1rolleyes:
abla olarak tek nasihatım bebek yap hemen o zaman hiç canın sıkılmaz delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?