Ben de kapı çalınca ödü kopanlardanım, insan kaldıramıyorum artık mafoldumben
Konu sahibesi arkadaşım bırak bu topici git samsun buluşalım mı diye bir topic aç, mutlaka katılan çıkacaktır, kkdan çevre edin sen de zemuszemus
Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim çalışmıyorum pekde sosyal ortamım yok bir tane görüştüğüm bayan arkadaşım var sadece.eşimle ailecek görüştüğüm kimsede yokbenim sıkıntımda bu zaten evime ne gelen var ne giden hersey olduğu yerde dağılmadan duruyor yani ne gelecek misafirlere yemekler hazırlamalar,arkadaşlarımı çaya çağırıp pastalar yapmanın keyfine varamadım ben.karşı komsuma gelen giden oldukça ve bunu gördükçe deli oluyorum :) kıskanıyorum valla.eşimin pek çevresi yoktur çok sosyal değildir.benim de çok sosyal olmama imkan vermez sağolsun.evime birilerinin gelip gitmesini zilimin çalmasını istiyorum.. birileri bana gelsin artık ya :a015:
yarabbi sen büyüksün, haşa bu ne isyan ne de işine karışmak ama bu kadar canı gönülden misafir isteyen varken neden hepsi bize gelir ?
:gitme:benim kıskandığım komşum yok ama aynı dert ben de var yeni bir apartmana taşındım 2 yıl oldu yankomşumu tanımıyorum sesi hariç çok ses yapıyorda bir allahın kulu zilimi çalmadı bazen zil çalıyor koçuyorum yanlış basılmış komşularla asansör vs karşılaşıyorum hiç konuşmuyorlar ben merhaba dersem cevap verip gidiyorlar bahçeye bile çıkan yok ben :içelim:kahvemi alıp çoçuklarımla kaydirigubbakcemile5bahçeye çıkıyorum çogunun küçük çoçuğu var beni görseler de bahçeye inmiyorlar insanlar gitgide tühaflaşıyorlar
yarabbi sen büyüksün, haşa bu ne isyan ne de işine karışmak ama bu kadar canı gönülden misafir isteyen varken neden hepsi bize gelir ?
çok heveslenme canım ,hiç hoş değil ,ben sırf bu yüzden taşındım biliyormusun ,
yeni evliydim ,tüm apartman 10 kişi filan hepsi çocuklu ,hoşgeldine geldiler,geliş o geliş bir daha evimden çıkmadılar,çocuğum olmadığı halde koltuklarım halılarım leş oluyodu ,sabah 9 zırrr kapı çay koy geliyoruz ,kahvaltıya gelirler öğlende giderlerdi ,birde sigara içerlerdi öylece bırakıp giderlerdi ,sonra ben akşama kadar uğraşırdım peşlerinden ,akşamda 5 çayına gelirlerdi ,inan kocama yemek hazırlamaya ,ayağımı uzatıp dinlenmeye vaktim olmuyordu..
olacaksa aklı başında 2 tane arkadaşın olsun ,onlar gelsin gitsin ,zaten çocuğun filanda olursa komşuya vaktin kalmayacak..
:gitme:benim kıskandığım komşum yok ama aynı dert ben de var yeni bir apartmana taşındım 2 yıl oldu yankomşumu tanımıyorum sesi hariç çok ses yapıyorda bir allahın kulu zilimi çalmadı bazen zil çalıyor koçuyorum yanlış basılmış komşularla asansör vs karşılaşıyorum hiç konuşmuyorlar ben merhaba dersem cevap verip gidiyorlar bahçeye bile çıkan yok ben :içelim:kahvemi alıp çoçuklarımla kaydirigubbakcemile5bahçeye çıkıyorum çogunun küçük çoçuğu var beni görseler de bahçeye inmiyorlar insanlar gitgide tühaflaşıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?