Komşumun misafirlerini kıskanıyorum :)

ben geleyim canım sana olmazmı:kedi:
bende aynı durumdayım gelen gıden yok annemlerden baska oda arada gelıyorlar uzak oldukları ıcın
apartamanı olctum tarttım kendımce bıraz baktım samımıyet kuracak gıbı degıl ben de takılıyorum kendı kendıme mesgaleler buluyorum kurs vs .işte
hemseriymsız simdi gördüm samsunda olsaydım gelirdim sana bak:)
ustelik benım cocugumda yok olsada pek aramazdım gelen gıdenı cok da kafam götürmüyor

valla tatlım gel buyur ama uzaksın kapım açık:) pastaları börekleri hazırlarım ben

ahh arkadaşım ahh bende fazlasından bıktım.sana dün akşamı örnek vereyim.eşimin bir akrabası geldi 18.30 da sonra telefonla onu ara bunu ara 6 kişiyi daha çağırdı.tam yemek vakti.kalktım yemekti bulaşıktı çaydı ortalığı toparlamaydı geceye zor oturdum.bugun öğlen yine arkadaşımla yemeğe geliyoruz dedi.hergün böle bişi çıkıyor.millete hizmetten arkalarını toplamaktan bıktım.birgünde ayaklarımı uzatıp gerine gerine keyif yapmak istiyorum ama nerde :umursamaz: herşeyin fazlasıda azıda zarar ama sen misafiri seiyorsan umarım birgün çok iyi dostlukların olur :1hug: opuyorumnanaktan

Ben de kapı çalınca ödü kopanlardanım, insan kaldıramıyorum artık mafoldumben
Konu sahibesi arkadaşım bırak bu topici git samsun buluşalım mı diye bir topic aç, mutlaka katılan çıkacaktır, kkdan çevre edin sen de zemuszemus

var bu topik takipteyim :)

yarabbi sen büyüksün, haşa bu ne isyan ne de işine karışmak ama bu kadar canı gönülden misafir isteyen varken neden hepsi bize gelir ?

:gitme:benim kıskandığım komşum yok ama aynı dert ben de var yeni bir apartmana taşındım 2 yıl oldu yankomşumu tanımıyorum sesi hariç çok ses yapıyorda bir allahın kulu zilimi çalmadı bazen zil çalıyor koçuyorum yanlış basılmış komşularla asansör vs karşılaşıyorum hiç konuşmuyorlar ben merhaba dersem cevap verip gidiyorlar bahçeye bile çıkan yok ben :içelim:kahvemi alıp çoçuklarımla kaydirigubbakcemile5bahçeye çıkıyorum çogunun küçük çoçuğu var beni görseler de bahçeye inmiyorlar insanlar gitgide tühaflaşıyorlar

evet canım öyle cok rahtsız edilenler bi süre sonra sıkılyor anlıyorum ama insanın cevresi olmayaıp kapısı calmayıncada ot gibi kalmak sıkıyoo napalımm:teselli:

ay ne kadar zormuşş işinn canımm ebndee gelememm böylee herr dakka
ancakk kendimee çocuklarımaa yetiyorumm

bu aralar ebndee çokk misafir aldımm artıkk amıyacağımm çünküü çocuklarınn derslerii yoğunn

her iki tarafada hak veriyorum
dozu kaçabiliyo bazen misafirliğin
ama sanada hak veriyorum canım yanlızlık dazor

Misafir gelmesin diye dua edeceğim nerdeyse. :dilcikar: :icecream:naniknanik

Benimde gelenim gidenim yok sekerim, boyle hem rahat oluyor hem uzuntuluyum ama napalim, burda yasli var, arap var turk var, ama kimse kapi calmaz, bi arap komsum var kuskus getirir arap kurabiyelei getirrir corba getirir Allah ondan razi olsun, baska da kimse bi sey getirmez, bi de yan da bi tane daha var arap, o da getirir bazen Allah razi olsun, ama kimse yok, annem gelir ara sira kardeslerim baksa kimse calmaz kapiyi, napalim nerde cokluk orda pohluk mu diolardi

aynı dertten bende muzdarıbım yaa.....................

canım ya çok zor gerçekten bende evlendiğim ilk zamanlarda öyleydi ama zamanla öyle bi hale geldiki telefonumun randevu kısmı dolu dolu şimdi
benim nasıl oldu dersen arkadaşım oldu onun arkadaşları diğerinin arkadaşları derken şimdi ayda 7 tane günüm var aralarında 5 6 tanesiyle çok samimi olduk ama en iyi arkadaşlarım oldular onlar

büyük şehirlerde hep böyle benim ailemde ist da yaşıyor komşuluklar çok tuhaf küçük şehirlerde öyle deil komşuluk arkadaşlık çok daha samimi bizim çardak muhabbetlerimiz çok olurdu taşındığım yerde şimdide terasım var teras muhabetimiz çok oluyo arkadfaşlarım günlerim şıkır şıkır giyinip gittiğim gezmelerim hiç birinden vazgeçemem

Hemen kazanılmazki çevre , komşuluk , zaman ister biraz. Karşı komşunda gözlemliyordur seni merak etme , kimdir nedir , kim gelir kim gider... Yani bu zaman da öyle herkezin evine rahat gidip gelinmiyor. Ben apartmanımdaki koşularımın 1 yıl evine gitmedim. Kapıda , binada Merhaba o kadar. Baktım kimdir bu insanlar , şimdi gidersin karşı komşuna kahve içmeye geldi adamın biri " kuzenim " dedi. Attılarmı gazozuna ilacı ( biraz tv filmi vari oldu ama ütopik düşünmek lazım , dünya ütopik oldu zati)

Öyle geniş çevrelerde çoluk çocuk okula başladıktan sonra oluşuyor zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…