açmıyorlar ki dayansam ne olacak. bi de kavga etmek istemiyorum bu kadar gebeş insanların kavgası iyi olmaz bence. başıma bela almayayım.
çünkü bana çok zarar veriyorlar. artık nefretim oluştu. hani güzellikle uyarmaya başladık bu hale geldik yani artık beter olsunlar modundayım. şu an kafam kazan gibi mesela bi ton ilaç yutacağım sebebi ne? komşu. çok saçma değil mi? kavga etsinler de kurtulayım kafasındayım artık.
inanmıyorsunuz ama cidden süpürüyor ve süpürgenin o kafasını takmadan gırç gırç çize çize. bunu bile biz rica ettik yine sallamıyorlar umurları değil. bi dahaki temizlik gününde elektiriği kapatıcam. süpürge mi çekmiyor nedir inanın anlamadım ben de. temizlik yapan kadın dükkanı temizleyen biriymiş herhalde ev temizliğinden anlamıyor mu nedir bilmiyoruz anlamadık.
valla komik ama bana ne kadar sıkıntı anlatamam
günlerce uykuya hasret kalınca hiç komik olmuyor
komediye vuruyorum daha da sinirim bozulmasın diye.
evet bağırdıklarında net duyuluyor evde hiç halı falan yok galiba temizlikçi dedi konuşurken ondan mı geliyor bilmiyorum ama daha önceki komşuların sesini duymuşluğum yoktur bunları baya dinleyebiliyorum yani.
aynen kendime odaklı kalmaya çalışıyorum o yüzden de onlarla uğraşmalı şeyler mesela müzik tv açamam gün içinde ben nası çalışacağım yoksa?
bugün sabah alarm kurdum kaç saat çaldı bilmiyorum koydum kitaplığın üstüne heralde gitmiştir yukarı
bundan böyle her gün sabah 7de uyandırmazsam dollface değilim :)