- 20 Ocak 2010
- 48.902
- 189.712
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Yani ben olsam o sesler çıkmaya başladığı an telefonumun videosunu açar tüm sesi bir güzel kaydeder,sonunda da onların isimlerini deşifre ederek kaydı bitirdikten sonra bu videodan komşuya bahsederdim.Eger sesinizi kesmezseniz bu video ile haber programlarına konu olacaksınız derdim..
Hiç utanma arlanma da yok.İnsanları rahatsız etmeye utanmıyorlar.Biz çocukken bile çocuk olmamıza rağmen anne babamız uyarırdı gürültü yapsak.Çocuk aklı dikkat ederdik.Bunlar terbiyesizmiş.
Aslında gündüz yapsalar zabıta yi çağırıp baskın basanindir tarzı bir olayı yeri inceleme super olurdu :))
Kadın orda yaşamıyor sanırım utanma olmaz. Adam için eminim sorun değildir. Bence adamı pek d işininse üstünüze kışkırtmayın pek tekin pabuç değil gibi.
Sesler geldiğinde korna sesi olan şeyler açabilirsin yüksek sesli belki utanirlar
Gündüz uyuyor dediniz.Siz de gündüz inadına gürültü yapın.sizin odanızın üstü yatak odası madem.tavana ha bire birşeyler vurun.altınızda oturan yoksa odanızda yüksek sesle rahatsız edici müzik açın. kendiniz dışarı işe güce gidin.onlar müzikle baş başa kalsın.birkac gün bu iki önerimi yapın bakalım ne olacak
Neden kapısını çalıp bağırmıyosunuz? Madem bağırmak serbest,siz de ahlaklı olanından bağırın madem.Belki kendilerine gelirler.Edepsiz manyaklar yaa! Midem bulandı herşeyi geçtim
Not yaz deşifre et. Şu kattaki şu dairedeki diye belirt apartmanda herkesin göreceği yere as. Madem laftan anlamıyor belki utanma belası dikkat eder
Gündüzleri uyuduklarından eminseniz sizde gündüz belli aralıklarla yarım saate bir saat başı vurun paspas sapıyla iyice gürültü yapın uykuları bölünsün sürekli nasıl bir duyguymux anlasınlar. Bence çok haklısınız
Polis kim olduğunu sormuyor ki hem kötü niyetin yok
Sende bebek ağlama sesi aç netten, onlar tam sevişirken, son ses aç bak nasıl oluyormuş. İki saat kapatma :)
Senin için şöyle birşey buldum, denenebilir
“orta halli, subwoofer'ı 100watt civarlarında olan bir ev sinema sistemine aux kablosu marifeti ile akıllı telefonu bağlıyorsun. app store veya play'den sound generator isimli programı kuruyor ve wooferın sesi sonda iken 40 ila 60 hz arasındaki sinyali gönderiyorsun. bu işlemi gece 3 gibi yatak odasında yaparsan üsttekiler deprem oluyor diye fırlarlar, sinirleri bozulur, sesin kaynağını tespit edemezler.
çünkü düşük frekanstaki (bas) sesler yalıtım, duvar, kapı, pencere dinlemez her türlü duyulur.
her gürültü yapılan günün gecesinde yaparsan, bir süre sonra şartlı refleks olarak gürültü yapmamaya başlayacaklardır. aynen, pavlovun köpekleri gibi”
Yatak odanin yerini değiştir..
Ben olsam her ses geldiğinde kapısına dayanırım
10 saat ev süpürulmez
Kadin ve adam ayrilsin kavga etsin deyip duruyorsunuz kafam karıştı sanki kadina kisisel olarak takmis gibisiniz kavga ettiklerinde mutlu olmanizdan oyle anlasildi..odanizi degistirin veya gece salonda ders çalışın gunduz de uyuyun tam gun odanizda..kulaklik takip yine duyuyorum evi inletiyorlar dediniz ama tek duyan da sizsiniz ilginc.
Çok komik derdiniz bu mu
Siz de cok bagimli bir sekilde takiptesiniz cok guldum bu mesaja adam kadina para yediriyorsa bu onlarin sorunu bu kadar net mi duyuluyor evlerine kamera takmis gibi gorutorsunuz sınava odaklanin kazanamazsanız bu ikisi hayatiniza mal.olacak.
Ama kavga sesinden iyidirciler nerdeaaaa
ses geldiğinde zillerine aşağıdan basın bence. kapısına gitmeyin çünkü bu ülkede müzik sesini kısın demeye giden adamı öldürmüşlerdi.
eğer gürültü belli bir desibelin (65 desibel) altındaysa (ki iki insan sesinin bu sınırı aşması pek mümkün değil) yapabileceğiniz hiçbir şey yok.
bana biraz takıntı yapmışsınız gibi geldi, her seslerini takip ediyorsunuz gibi bir izlenime kapıldım, garip.
Aklima kotu seyler geliyo da baskalari carpilir mazAllahac son ses metal muzik ansizin. Her gece saat ucte dinlet.
Oklavayi al uste vur.Az deli olmak lazim.
Kapısına yazı bırakın;
Gece 12 den sonra mahallecek çığlıklarınızı duyduğumuzdan ne yaptığınızı biliyoruz, şuan imza toplama aşamasındayız yazın.
Madem kadının etrafındaki kadınlara “geri basın bu erkekle sevişen benim” mesajı vermek için çığlık attığını düşünüyorsunuz, o zaman “canımız çekiyor” diye anonim not yazın. Belki o zaman sesi kesilir...
Gece kapılarını altından kızartma yapmış olduğun yagı dök
Psikopata bağla başka bir gün başka bişey dök anlamazlar bunlar lafdan
Gündüz ses yok diyorsunuz sizde gündüz ses çıkarın. Son ses müzik açın kapıya gelirsede kapıyı açmayın. Sesli bir şekilde temizlik yapın hatta tavanları silin tavan temizliği önemli :) kahkaha atın. Ama hepsini gündüz yapın.
Her gün şikayet et bir müddet sonra bıkarlar
Ben ogrenciyken alt komsu kavga ediyordu artik dovusuyorlar miydi neydi kadin agliyordu devamli alta oturdum vurdum yerlere polis cagircam psikolojimi bozdunuz diye yiktim ortaligi.Bir daha da duymadim.Kavga falan.
Hep diyorum yuzsuze naparsan yap anlamazlar.
Zillerine bas kaç bence tavana falan vurunca ses gitmiyor gibi geliyor
Bence "daha şiddetli sevişmelisiniz, bütün libido bu mu ayolllll" diye ters tepki verin. Bence siz duyduğunuz için kıskanın, nispet olsun diye böyle işi abartıyorlar. Bu tepkileriniz onları gaza getiriyor olabilir.
bana da öyle geliyor biliyor musunuz?
hani bazılarında öyle bir güdü var ya özgüven patlaması yaşıyorlar falan ben bunu fantezi yaptıklarını düşünüyorum artık. of o kadar süfer sevişiyoruz ki komşular şikayetçi kikiki gerizekalılığında kalmışlar.
bunun nesini kıskanıcaksam sanki bi kadın için istese sevişmek çok zor bu ülkede. adam baya yılışık bir tip kadınlara sanırım dükkanının hesabında öyle gibi duruyor kadın da böyle kendince kadınlara göz dağı mı verdiğini sanıyor nedir anlamadım var bi psikolojik sorunu yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?