komşumun sevişme çığlıklarından bıktım

video kaydettim zaten ne olur ne olmaz kanıtım olsun dedim baya oturduğum yerden çektim üstelik. ama pisleşmek istemiyorum ya. ikisi de tuhaf tipler kaybedecekleri bir şey yok.

Hiç utanma arlanma da yok.İnsanları rahatsız etmeye utanmıyorlar.Biz çocukken bile çocuk olmamıza rağmen anne babamız uyarırdı gürültü yapsak.Çocuk aklı dikkat ederdik.Bunlar terbiyesizmiş.

ben hatırlıyorum bi gün gündüz flüt çalıyordum çocukken ilkokulda falandım bi şarkıyı. alt kat komşumuz ben çalarken şarkıya eşlik etti ne güzel çalıyo dedi. o an durdum çalamadım bi daha sesin gittiğini fark etmemiştim utandım dinlenmekten.

insanlarda özel kavramı yok anlaşılan ben arkadaşımla telefonda bile konuşsam birinin beni duyabilecek olmasından çekinirim. istemem.

ya bilmiyorum sanırım adam zapt ediyor bazen adamın "sus" "topuklarını vurma" diye bağırdığını duyuyorum sanki adam zaptetmeye çalışıyor gibi.

evet pek tekin değil gibi 40 falandır ama bu kadar gebeş yani hani genç 20li yaşlarda olsa neyse dicem yine bi derece.

zabıta polis ne yapacak ki? ne bileyim dayak yiyen kadınlara bile bişey yapmıyorlar uğraştırmayın bizi derler gibi.

bunu denedim biraz duruluyorlar sonra yavaştan başlayıp yine dozu arttırıp normal ayarlarına dönüyorlar. ben de sürekli gürültü yapmaktan bıktım hani sürekli tavana mı vuracağım baş edilmiyor 1 2 günden fazla. normal insan işi değil.

Neden kapısını çalıp bağırmıyosunuz? Madem bağırmak serbest,siz de ahlaklı olanından bağırın madem.Belki kendilerine gelirler.Edepsiz manyaklar yaa! Midem bulandı herşeyi geçtim

bi kere çıktım açmadılar. bir de ailem tutuyor beni ya 80 darbesi görmüş nesil aman ağzımızın tadı bozulmasın kafasılar. ben de onları çok üzmemek için çılgın şeyler yapmıyorum pek yoksa gözüm korkmaz da.

ev sahibine bi daha konuşacaklar. çıkmasını isteyin dedim bakalım kadın çıkarabilecek mi

Not yaz deşifre et. Şu kattaki şu dairedeki diye belirt apartmanda herkesin göreceği yere as. Madem laftan anlamıyor belki utanma belası dikkat eder

valla en son çare bunu yapacağım ya da yöneticiden isteyeceğim yazı yazmasını. sadece sevişme sesi de değil ki gece küt küt bişeyler atıyor yere.

emin değilim ama tahmin ediyorum. ilk geldiklerinde annem hoşgeldinize kek börek götürmüş temizlikçiyle denk gelmiş o bankada çalışıyor demiş kadın ben de öyle sanıyordum çünkü gündüz çıt çıkmıyor. sonuçta onları takip etmiyorum. sonra yüm gece gürültü yapınca ya dedim bankada çalışanlar çok yoruluyor sabaha kadar dolanamaz ondan sonra dikkatimi çekti gün içinde çok hafif kapı kapama sesi azıcık sandalye çekme sesi geliyor sanırım evde yokuz imajı yapıyor. ondan dedim zaten hasta herhalde diye yani istese sessiz olabilen bi insan. evet bunu yapıyordum bi ara sonra düzeldiklerinde bıraktıydım yine yapayım bari hof uğraştığım saçmalıklara bak.

Polis kim olduğunu sormuyor ki hem kötü niyetin yok

aa öyle mi komşunun kim olduğunu sormuyor mu? gerçi telefondan çıkıyordur orda herşeyimiz ya :)

Sende bebek ağlama sesi aç netten, onlar tam sevişirken, son ses aç bak nasıl oluyormuş. İki saat kapatma :)

bunu kesinlikle yapıcam dün burda konuşurken aklımıza geldi

aaa bu iyimiş benden geldiğini anlamazlar mı? peki başka yerlere gider mi acaba alt kata ve evdekilere de? insanları korkutmayayım çünkü beni korkarak uyandırıyorlar bu gidişle anksiyete hastası olacağım taşikardik uyanıyorum resmen derin uykumda.

Yatak odanin yerini değiştir..

ailemle olduğum için bu pek mümkün değil ya her odada var birileri benim yerime başkası gelecek ona eziyet bu kez de. annem 1 hafta babanla biz kalalım odanda onlar ses yaptıkça bizim sesimizi duydukça kaçarlar dedi ama bilmiyorum. olabilir belki bunu denerim.

Gece kapılarını altından kızartma yapmış olduğun yagı dök

Psikopata bağla başka bir gün başka bişey dök anlamazlar bunlar lafdan

Ben olsam her ses geldiğinde kapısına dayanırım

açmıyorlar ki dayansam ne olacak. bi de kavga etmek istemiyorum bu kadar gebeş insanların kavgası iyi olmaz bence. başıma bela almayayım.

çünkü bana çok zarar veriyorlar. artık nefretim oluştu. hani güzellikle uyarmaya başladık bu hale geldik yani artık beter olsunlar modundayım. şu an kafam kazan gibi mesela bi ton ilaç yutacağım sebebi ne? komşu. çok saçma değil mi? kavga etsinler de kurtulayım kafasındayım artık.

inanmıyorsunuz ama cidden süpürüyor ve süpürgenin o kafasını takmadan gırç gırç çize çize. bunu bile biz rica ettik yine sallamıyorlar umurları değil. bi dahaki temizlik gününde elektiriği kapatıcam. süpürge mi çekmiyor nedir inanın anlamadım ben de. temizlik yapan kadın dükkanı temizleyen biriymiş herhalde ev temizliğinden anlamıyor mu nedir bilmiyoruz anlamadık.

Çok komik derdiniz bu mu

valla komik ama bana ne kadar sıkıntı anlatamam günlerce uykuya hasret kalınca hiç komik olmuyor komediye vuruyorum daha da sinirim bozulmasın diye.

Siz de cok bagimli bir sekilde takiptesiniz cok guldum bu mesaja adam kadina para yediriyorsa bu onlarin sorunu bu kadar net mi duyuluyor evlerine kamera takmis gibi gorutorsunuz sınava odaklanin kazanamazsanız bu ikisi hayatiniza mal.olacak.

evet bağırdıklarında net duyuluyor evde hiç halı falan yok galiba temizlikçi dedi konuşurken ondan mı geliyor bilmiyorum ama daha önceki komşuların sesini duymuşluğum yoktur bunları baya dinleyebiliyorum yani.

aynen kendime odaklı kalmaya çalışıyorum o yüzden de onlarla uğraşmalı şeyler mesela müzik tv açamam gün içinde ben nası çalışacağım yoksa?

bugün sabah alarm kurdum kaç saat çaldı bilmiyorum koydum kitaplığın üstüne heralde gitmiştir yukarı bundan böyle her gün sabah 7de uyandırmazsam dollface değilim :)

Gündüz ses yok diyorsunuz sizde gündüz ses çıkarın. Son ses müzik açın kapıya gelirsede kapıyı açmayın. Sesli bir şekilde temizlik yapın hatta tavanları silin tavan temizliği önemli :) kahkaha atın. Ama hepsini gündüz yapın.

Ama kavga sesinden iyidirciler nerdeaaaa

valla ikisi de olmasın ya. tabi kavga dayak sesi olmasın öyle bişeyde direkt polisi arardım çok kötü sinir bozucu.

ses geldiğinde zillerine aşağıdan basın bence. kapısına gitmeyin çünkü bu ülkede müzik sesini kısın demeye giden adamı öldürmüşlerdi.

dimi ya işte ailem de bana bunları söylüyor hak da veriyorum. ben de dışardakilerle trafikte falan tartışmam bu yüzden.

yok. aksine takip etmemeye çalışıyorum. ama bak şöyle oluyor gece diyelim 1-2 gibi yattım. 3te 4te falan küt tak diye yere düşen bişeylerin sesiyle uyanıyorum kalbim kütküt zar zor geri dalıyorum normalde 6 7 saat uyku yeter bana ama tabi bölününce kafam kazan gibi yetmiyor. her gün 8.15te uyanmaya başladım. alla allaa diyorum noluyo daha da uykum var niye kalkıyorum. sonra uyanınca dikkat kesilmeye başladım bi baktım üstte kalkıp güm güm yürümeler çarpmalar telefon da yerde heralde titreşimi bile duyuluyor. sonra gün içinde çıt yok. aaa bi bakıyorum akşam 12de 1de 2 de çığlıklar..

çalışırken de kulaklık takıyorum geçen gün çok kötü bağrışlar geldi hani normal kavga gibi değil cinnet hali gibi bi baktım adam kadına küfrediyor. sinirim bozuldu kaçtım odadan hatta sevmem kavga sesi gerer beni.

sonra gündüz bi garip köpek havlama sesi gibi bi ses geldi bizimkilerden mi geliyor o ne ya diye bakmaya gittim annem de başka odadaydı o ses ne ya dedi bana bilmiyorum anlamadım dedim sonra ağlama sesi heralde dedik.

böyle yani yoksa dinlemek istemiyorum ben zaten benim sorunum bunlara maruz kalmak zaten. bütün gün evdeyim o yüzden belki duyduğum biriken şeyleri anlatınca sayko gibi takip ediyormuşum gibi oluyor.

bir de biz aile içinde bişi konuşurken dikkatimi çekti tırık tırık diye ufak bi ses geliyor gün içinde. sanki bardak dayıyor duvara gibi. bunu fark edince sessiz olmaya başladık hepimiz hiçbir şeyimizden haberi olamıyor artık bardak dayasa bile duyamayacağı kadar alçak konuşuyoruz manyak mıdır nedir dedim duyar dinler bişi yapar nolur nolmaz ablam devlet memuru ben de devlet memuru olacağım başımıza iş almayalım.

Aklima kotu seyler geliyo da baskalari carpilir mazAllah ac son ses metal muzik ansizin. Her gece saat ucte dinlet.

Oklavayi al uste vur.Az deli olmak lazim.

bunları denedim ama nereye kadar ya. ben kendim yaparken utanıyorum artık gerçekten zorlanıyorum. en son sabrım taşıp delirene kadar yapamıyorum da üstelik.

Kapısına yazı bırakın;
Gece 12 den sonra mahallecek çığlıklarınızı duyduğumuzdan ne yaptığınızı biliyoruz, şuan imza toplama aşamasındayız yazın.

bu imza işini söyledim annemlere yönetici ile konuşmak için. diğerlerine gitmediğinden yaparlar mı bilmiyorum. imza toplansa çıkar mı kiracı?

ay yok. olur mu öyle şey

adam tuhaf bi tip zaten başıma bela olur bi de. bana yakışmaz öyle bir şey. burada senelerdir oturuyorum herkes beni az çok bilir elin varoşu yüzünden kendimi böyle bi konuma sokamam. bana ters bu dediğiniz.

Gece kapılarını altından kızartma yapmış olduğun yagı dök
Psikopata bağla başka bir gün başka bişey dök anlamazlar bunlar lafdan

ya yakalanırım bi de risk almak istemiyorum. öyle şeyler yapamam ben. hatta zıtlaşmadan rahatsız etmek istiyorum hani onlar öf be diyip bıksınlar.

ya aslında düşündüm ben aşırı sessizim belki de ondan yaşıyorum bunu oh keyfim diye rahat ediyorlar belki aa hiç ses gelmiyorsa bizim de gitmiyordur sanıyorlar falan.

tavan temizliği önemli gerçekten arada süpürmüştüm yine süpüreyim evet :)) yarın bi tavan sileyim süpüreyim ben örümcek olmasın tozlanmıştır

aklıma şey geldi onlar çığlık attığında ben de kahkaha atsam ahahah belki sinirleri bozulur aldjaşkd kahkaha atmayayım diye sessiz olurlar belki

Ben ogrenciyken alt komsu kavga ediyordu artik dovusuyorlar miydi neydi kadin agliyordu devamli alta oturdum vurdum yerlere polis cagircam psikolojimi bozdunuz diye yiktim ortaligi.Bir daha da duymadim.Kavga falan.

Hep diyorum yuzsuze naparsan yap anlamazlar.

valla bu tarz kaçıncı yapışım. dün gece evi kaldırdım artık yeter defolun buradan psikolojimi bozdunuz diye. en son bi arkadaşları geldiğinde şarkılar söylüyordular yaptım bunu gülüp geri vuruyordular, o gün babamı da aldım gece 1 de dışarı çıktık yoksa boğucaktım yani kapılarına gidip kavga çıkacaktı.

Zillerine bas kaç bence tavana falan vurunca ses gitmiyor gibi geliyor

gündüz basabilirim gerçekten. çocuklar basıyor yaa napalım yani uyumayıverin

Bence "daha şiddetli sevişmelisiniz, bütün libido bu mu ayolllll" diye ters tepki verin. Bence siz duyduğunuz için kıskanın, nispet olsun diye böyle işi abartıyorlar. Bu tepkileriniz onları gaza getiriyor olabilir.

Bence "daha şiddetli sevişmelisiniz, bütün libido bu mu ayolllll" diye ters tepki verin. Bence siz duyduğunuz için kıskanın, nispet olsun diye böyle işi abartıyorlar. Bu tepkileriniz onları gaza getiriyor olabilir.

bana da öyle geliyor biliyor musunuz?

hani bazılarında öyle bir güdü var ya özgüven patlaması yaşıyorlar falan ben bunu fantezi yaptıklarını düşünüyorum artık. of o kadar süfer sevişiyoruz ki komşular şikayetçi kikiki gerizekalılığında kalmışlar.

bunun nesini kıskanıcaksam sanki bi kadın için istese sevişmek çok zor bu ülkede. adam baya yılışık bir tip kadınlara sanırım dükkanının hesabında öyle gibi duruyor kadın da böyle kendince kadınlara göz dağı mı verdiğini sanıyor nedir anlamadım var bi psikolojik sorunu yani.

Ben kaç kere aradım kavga için polisi ismimi kim olduğumu hiç sormadılar. Sorarsa da beni karıştırmayın diye söylersin zaten. Seni tehlikeye atacak bi bilgi vermezler.

Gece boyu onlar yapıyorsa sabahta siz uyumayın 6 da 7 de başlayın vurmaya. Vurun müzik açın uyutmayin. Gece de arayın polisi gelsinler

Olabilir yani bu durum. Bence bu konunun üstüne o şekilde gitmeyin. Alttan çocuk ağlaması sesi, ilahi sesi, acıklı müzik sesi açıp tavana vermeyi denediniz mi?

Polise şikayet edin. Geliyor ve uyariyorlar. Bir kendilerine gelirler polisi duyunca hatta gece tam iş ustundeyken arayin kendilerine gelemesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…