Merak etmeyin o semti örnek verdim gerçek yaşadığım yer değilKadın kendi bildiği semt olunca merak edip sormuş bence tuhaf bir durum yok, daha tuhaf olan kadının sorgulamasından rahatsız olup burada oturduğunuz semti anlatmanız oldu bence
Yokta saçma geldi bu kadar detay sormasıHırsız falan diye mi düşündünz naptnz
Bu kadar detay sorması garip evet sen Göztepe ye yakın dediğinde susmalıydıMerhaba hanımlar
Bugün yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum size ben anneme gitmiştim orada bi komşu teyze var bana dedi ki sizi geçende Kadıköy dolmuşunda gördüm akşamüstü idi dedi bende evet eve gidiyorum muhtemelen dedim
AA Kadıköy’de mi oturuyorsunuz dedi
Evet dedim
Neresinde dedi
Göztepe’ye yakın dedim
AA ben orada yaşadım çok iyi biliyorum neresinde hangi sokak çevresinde hangi dükkan var muhtemelen sizin binayı da görsem tanırım apartmanın adı ne daha çok orada hangi manavdan alışveriş yaparsınız aşağı taraftaki mi yukarı taraftaki mi gibi sorular sormaya başladı.
Çokta yaslı biri değildi bozmadım ama bu kadar sorgulaması tuhaf değil mi yoksa ben mi kötüniyetliyim ?
Evet bende ondan rahatsız oldumBu kadar detay sorması garip evet sen Göztepe ye yakın dediğinde susmalıydı
Sizinle muhabbet edesi gelmiş.Merhaba hanımlar
Bugün yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum size ben anneme gitmiştim orada bi komşu teyze var bana dedi ki sizi geçende Kadıköy dolmuşunda gördüm akşamüstü idi dedi bende evet eve gidiyorum muhtemelen dedim
AA Kadıköy’de mi oturuyorsunuz dedi
Evet dedim
Neresinde dedi
Göztepe’ye yakın dedim
AA ben orada yaşadım çok iyi biliyorum neresinde hangi sokak çevresinde hangi dükkan var muhtemelen sizin binayı da görsem tanırım apartmanın adı ne daha çok orada hangi manavdan alışveriş yaparsınız aşağı taraftaki mi yukarı taraftaki mi gibi sorular sormaya başladı.
Çokta yaslı biri değildi bozmadım ama bu kadar sorgulaması tuhaf değil mi yoksa ben mi kötüniyetliyim ?
Hiç tanımıyorumKomşu teyzeyi ne kadardır tanıyorsunuz ve sizi rahatsız eden şey tam olarak tehlikede olduğunuz falan mı ne kötü hissettirdi
Sanırım :))Sizinle muhabbet edesi gelmiş.
Bizim apartmanda da var böyle bir teyze, 77 yaşında eşi vefat edeli uzun zaman oluyor.
Bizi yıllardır bildiği halde hala aynı soruları sorar..
Elimden geldiğince cevaplarım, baktım olmuyor sorular bitmiyor geç kalıyorum muhterem teyzeciğim sonra görüşürüz der giderim..
Her yerde var böyle bir teyze sanırım..
Çokta yaşlı değil zatenGereksiz samimiyet. Teyze, yaşlı vs olsa da gereksiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?