Komşumun tavrı...

Ben kaynanaya takildim..
Hem gelini baskasindan kiyafet istemeye muhtac ediyor hemde piskin piskin at bunlari cope diyor o kadar biliyorsa torununa alsin.
Gelinin ne oldugu kaynanadan belli pis.

Bosverin ben olsam gorusmem hem agziyla istiyor hemde begenmeyip geri gonderiyor terbiyesizlik yeni alinmis elbise bekledi sanirim ayrica begenmese bile geri verilmez cok cok ayip

ama bana söylemeseydi ben saf saf hala x ile konuşmaya devam edecektim... hem zaten arkadaşım bunu bana daha yeni söyledi, ben x'in tavrından bahsedince... ben konuyu açmasaydım belki de hiç söylemeyecekti.

aynen işte, gidip sormak istiyorum neden böyle yaptın? beğenmediysen beğenmedin ok ama gidip 3. bir şahsa böyle böyle aşağılamak nedir yani amacın demek istiyorum ama lohusa kadın şimdi içerler sütü kesilir ne bilim bulaşamıyorum da içimde kaldı.

ahaha ay yok çok ağır olur bu. hem böyle sorunları birebir çözme taraftarıyım. herkesin içinde yaparsam bende kötü niyetli biri olurum.

Çocuk kıyafetleri ne kadar hasarli olabilir ki zaten. Siz kibarlik yapmis göndermişsiniz.
Takilmayin derim. Ama sakın gitmeyin. Bu seferde hediyeye bahane verir.
Bebeginize ve size Allah sağlık versin.

aynen bi'de geçen gün bebek görmeye gittik ailecek, aynı sofrada yedik içtik. ben saf saf bebek sevdim x ile ilgilendim falan. sonra bunları duyunca beynimden vurulmuşa döndüm!

Ben kaynanaya takildim..
Hem gelini baskasindan kiyafet istemeye muhtac ediyor hemde piskin piskin at bunlari cope diyor o kadar biliyorsa torununa alsin.
Gelinin ne oldugu kaynanadan belli pis.
Boşuna değmemişler gelin kv nin hamurundan yoğurulmuş diye ne kadar doğru bir deyimdir bunu bilemem ama burada isabetli olmuş .....

ne yüzsüz ne arsız birşeymiş hem ağzıyla istiyor hemde beğenmiyor

madem durumun o kadar iyi kendini çok üstün görüyorsun ne elalemden utanmadan kıyafet istiyorsun be kadın.

asla abartmıyorsun bence.

Ayrıca eğer bunu siz bi şekilde öğrenmiş olmasaydın arkadaşının gözünde acabamı ? soru işareti kalacaktı bence kim dost kim düşmanımız bilmemiz en doğal hakkımız arkadaşınız en doğru olanı yapmış size söylemeklede .

'Kullanmis kullanmis vermis' ne demek ya bu x cocuk magazasindan acik cek yollamanizi bekliyordu heralde. Umursamaz davranin. Ben olsam gitmezdim evine yolda gorursemde uc bes kelime eder yoluma bakardim

ahaha ay yok çok ağır olur bu. hem böyle sorunları birebir çözme taraftarıyım. herkesin içinde yaparsam bende kötü niyetli biri olurum.

Ben çok kötü niyetliyim ağır olmalı ki bi daha yapmamalı ama cidden burda hanım hanım olup sana ay boşver falan demek isterdim ama empati yapınca cıks olmuyor , çok zoruma giderdi ve yapardım

ay yok ya , sen cidden çok iyi niyetlisin , kadın senin arkadandan atıp tutmuş belki başkalarına bile söylemiş, kaynana at hemen çabuk demiş sen halen lohusa diyorsun, lohusa kadın bebeğiyle ilgilenip ne gelirse gözü görmemesi lazım , dedikodu yapması hele üşenmeden foto çekip yollaması değil, ayrıca arkadaşına takılanlar olmuş ama , eğer benimde çok samimi arkadaşımsa , önce boşver ya yollama bi daha falan derdim baktım üzülüyor o kişi için bende söylerdim üzülmesin uzak dursun diye.

Kesinlikle haklısın, hem ben böyle şeylere takılmam de iste, hem de git başkalarına dedikodu yap yalan yanlış konuş.. Ne insanlar var ya. Ben olsam gitmezdim hiç bir şeyine, yolda görsem suratına bakmam.

Abartmıyorsın asla canım ben olsam bende görğşmezdim Herşeyden önce dedikodu su var ara açmak oluyor bu 2. Si yeni istememiş ki "kullanıp kullanıp gönderdi " demiş bulmuşta biniyor bosver bence normal degil

Bence x kişisinin ağır ruhsal sorunları var.Tamamen bütün irtibatınızı kesmenizi öneririm doğrusu.Ne selam verin,ne cevap verin. Hertürlü tepkinizi o kafasında farklı algılayabilir.Aman evlerden ırak olsun böyleleri...

Meraba de gec yolda görürsen mevlüdü ne bahane uydurup gitme
üsteleme umursama kaç zamandır tanıyorsunuz ki bırak kendi ağzıyla istemiş kendi beğenmemis sen kendi çocuğuna giydirmissin tuhaf iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…