- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
- Konu Sahibi Linabasel34
-
Bu nasil bir yorum ya allah askinaa!
Bebek aglama sesi ile sevisme sesi birmi?
Yok artık.kimse insanlar sevişmesin falan demiyor ama komşuyu rahatsız edecek şekilde ses çıkarmak inanılmaz rahatsız edici.o halde herkes istediği her şeyi saatli saatsiz yapsın.mesela matkapla duvar delsin konu sahibi gece yarısı sorana da eşimin zevkli ve güzel bir tamir hobisi var kıskanmayın siz de tamir yapın falan desin.öff şaka heralde gece gece.bence siz bayana sizi uyarıyorum gerçi siz epey bir uyarıldınız falan desin.Sizin kocanız duyacak diye kadın evinde neden istediği gibi sevişemesin. Kendi evinde kendini mi kısıtlayacak. Demek zevkli ve güzel bir cinsel hayatları var ki kadın bağırıyor. Sizde bağırın bağırabiliyorsanız, neden kıskanıyorsunuz!
Konuya rahatsızlık olarak bakıyorum ben .
Sevişme 5 saat süren bir şey değil
O sırada kulağa tıkaç takılabilir
Çocukları ne yapalım ya da evdeki ergenler? Bir saat önceden haber versinler onlara da tıkaç takalım. Ya da tıkacı bağırarak iş görenlere takalım kökten çözümKonuya rahatsızlık olarak bakıyorum ben .
Sevişme 5 saat süren bir şey değil
O sırada kulağa tıkaç takılabilir
Başkası adına utanmakahahahah
ay ayda 3 kez canıma minnet.
benim tepemde gece gündüz hiaaaaaa diye çığlık atıyolar birlikte. adam da bağrıyo şaplaklarını duyuyorum falan
geçen gün olmuyo acıyooooo diye bağırıyodu kadın. artık kendimi sapık gibi hissediyorum sanki odalarına dalıp dinliyomuşum gibi. psikoloji falan kalmadı bende de. insanlar sevişsin mutlu olsun lafım yok ama ben şahit olmak istemiyorum yaaa :)
Çocukları ne yapalım ya da evdeki ergenler? Bir saat önceden haber versinler onlara da tıkaç takalım. Ya da tıkacı bağırarak iş görenlere takalım kökten çözüm
Merhaba hanimlar, cok stres yapmaya başladım bu duruma ,nerdeyse taşınmayi düşünüyorum . Yan komşum ile yatak odalarımiz yan yana , cift daire karı koca yaşlar 50 . Eğitimciler aynı zamanda. 3 yıldır aynı bina da oturuyorum . Arada karsilasiyoruz evden çıkarken ayak üstü sohbet ediyoruz 5 dk , kahve İçmeye gelmedi çok şükür .10 aylık bebeğim var , bebeğim doğmadan önce ben komşumun yatak odası sesini duymazdim. Normal sohbet ve ayak sesini illa duyuyorum ,.onlar da bizim duyuyodur. Bina da ses yalitimi yok malesef. Gel gelelim canıma yetti artık ,sevisirken kadının inlemeleri beni cildirtiyor. Yani gece 2 , 3 farketmez ayda 3 kere oluyor . Bağıriyor yani , ve ses geldiğinide biliyor . Bu yüzden daha çok kızıyorum . Biliyor ses geliyor neden bağırıyor çıldıricam yani . Bebeğim biraz büyüsün taşınmayi bile düşünüyorum . nasıl olurda bi kadın karşı komşunun kocası duyacağını bildiği halde bağıra bağıra bu işi yapar bilmiyorum. Bunlar böyle değildi , bebeğim doğduktan sonra böyle oldu . Benim bebeğin gece uyanıyor onun sesinden rahatsız oldukları için mi yapıyorlar bilmiyorum. Çok sinirim bozuldu .
Bebeğim ilk doğduğunda kapıda karsilasmistik, ben geceleri bebeğim ağlıyor siz ise gidiyosunuz babası da ise gidiyor sesi geliyomu ben başka odaya geciyorum demiştim. Kadında rahat ol ya keyfine bak sorun yok demişti . Yani ses gidip geliyor , kızlar öyle böyle değil , bağıra bağıra inliyor ya ..
Sen doğumdan ötürü ben yenı gebelik diye
Allah ikimzide kavustursun
Sonun bana benzemez inşdoğum bitti gitti, onunla beraber bizim libido da gitmiş galiba
Sizin kocanız duyacak diye kadın evinde neden istediği gibi sevişemesin. Kendi evinde kendini mi kısıtlayacak. Demek zevkli ve güzel bir cinsel hayatları var ki kadın bağırıyor. Sizde bağırın bağırabiliyorsanız, neden kıskanıyorsunuz!
Allahım bana göstersin inşallahBeni de alın aranıza ,yatakta uyurken, dönmeye çalışırken bile zorlandığım için biz resmen beceremiyoruz artıkbildiğin ters ters dönmüş kaplumbağa ...
deneme gülme krizi ile son buluyor , kardeş kardeş sarılıp yatıyoruz
AminnnnnAllahım bana göstersin inşallah
Doğumdan sonra düzelirsiniz inşallah bende doktorum okey dıyınce
Evet başım ağrıdı cevap yazmakdan. Bi savunma çabası, hele hele bebek sesi ile kıyaslama çabası . Saçma sapan yorumlar . Yok kiskaniyomusum falan . Ben hani bi kadin duşa sevişme sesimi tamam ama bi erkeğin duyması bana çok ahlak dışı geliyor . Eğer sevişme sesinin duyulmasindan rahatsız olmuyosan bence bedeninde çok özel olmuyor ozaman . Yanlış anlaşılmasin bu söylediğim yani özellikle duyurmak için yapanları söylüyorum. Bana göre ikiside çok mahrem .Yorumlara hayret ediyorum agzim acik okuyorum yorumlari.
Biraz daha burada kalirsam ban yiyecegim o yuzdeen gitmek en iyisi olacak benim için.
Kimse kimsenin sevisme sesini duymak zorunda degil. Helede millet anira anira sevissin diye kulaga tikac tikamak zoeunda degil. Evliyim hic oyle anira anira sevismedim. Cok merak ediyorum bebek olduktan sonra bass bas bagirarak seviseceklermi diye. Sozum bunlara degil. Ama genc olsa bagira bagira sevisse cocuk olduktan sonra elbet anirmiyacaklar bunlar. Kontrol altina alinabilir. Biraz daha kisik sesle sevisilebilir. Yani ben kimsenin sevisme sesimi duymasjni istemezdim.
Milletin kolu bacagi kafasi kiriliyor gibi sevismekde olmaz elbette. Neyse diyorum ya, ban yemek istemiyorum. Konu sahibi allah sabir versn. Eminimki konuyu actigina bin pisman olmussundur.
Sozde tavsiye alacaktin degil mi, bu k.k da var boyle 3.5 tane uyecikkler :)
Sorun havalar , kar yağıyor ama tutmuyor canım çok sıkkın .Vauvvv bagirtan seks ,en sevdigim
Sorun gurultu mu, kadinin inlemesini kocanizin duymasi mi,yoksa kadinin seks hayatinin super oldugunu dusunmeniz mi?
Ayda 3 kereymis
Sizin çocuk her gece ağlıyor
Insanlar onu çekiyor
Siz niye sevişme sesini çekemiyorsunuz?
Ayrıca neden inat yapsın
Hey Allahım
Gidin müstakil ev tutun o zaman[/QUOT ne kadar normal demi sevisme sesini komsunun dinlemesi yoruma bak allahım ya ayıp kalmamis artık
Çok kiskaniyorum ya kocam beni bagirtamiyor, cok istiyorum duvardan duvara vursun beni , tirmala beni kaşı beni :) yok anam yok adam yapamıyor.:) Bende işte kiskaniyorum böyle ..Sizin kocanız duyacak diye kadın evinde neden istediği gibi sevişemesin. Kendi evinde kendini mi kısıtlayacak. Demek zevkli ve güzel bir cinsel hayatları var ki kadın bağırıyor. Sizde bağırın bağırabiliyorsanız, neden kıskanıyorsunuz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?