Komşumun yatak odası gürültüsü

Yok artık.kimse insanlar sevişmesin falan demiyor ama komşuyu rahatsız edecek şekilde ses çıkarmak inanılmaz rahatsız edici.o halde herkes istediği her şeyi saatli saatsiz yapsın.mesela matkapla duvar delsin konu sahibi gece yarısı sorana da eşimin zevkli ve güzel bir tamir hobisi var kıskanmayın siz de tamir yapın falan desin.öff şaka heralde gece gece.bence siz bayana sizi uyarıyorum gerçi siz epey bir uyarıldınız falan desin.

Konuya rahatsızlık olarak bakıyorum ben .
Sevişme 5 saat süren bir şey değil
O sırada kulağa tıkaç takılabilir
Çocukları ne yapalım ya da evdeki ergenler? Bir saat önceden haber versinler onlara da tıkaç takalım. Ya da tıkacı bağırarak iş görenlere takalım kökten çözüm

Başkası adına utanmak
Misafir falan gelse rezil bir durum

Çocukları ne yapalım ya da evdeki ergenler? Bir saat önceden haber versinler onlara da tıkaç takalım. Ya da tıkacı bağırarak iş görenlere takalım kökten çözüm

:))) bilemem ama sevişme yani bu sevişmeyin sessiz sevişin nasıl denir biri kendi düşünmüyorsa bunu .

Yorumlara hayret ediyorum agzim acik okuyorum yorumlari.
Biraz daha burada kalirsam ban yiyecegim o yuzdeen gitmek en iyisi olacak benim için.
Kimse kimsenin sevisme sesini duymak zorunda degil. Helede millet anira anira sevissin diye kulaga tikac tikamak zoeunda degil. Evliyim hic oyle anira anira sevismedim. Cok merak ediyorum bebek olduktan sonra bass bas bagirarak seviseceklermi diye. Sozum bunlara degil. Ama genc olsa bagira bagira sevisse cocuk olduktan sonra elbet anirmiyacaklar bunlar. Kontrol altina alinabilir. Biraz daha kisik sesle sevisilebilir. Yani ben kimsenin sevisme sesimi duymasjni istemezdim.
Milletin kolu bacagi kafasi kiriliyor gibi sevismekde olmaz elbette. Neyse diyorum ya, ban yemek istemiyorum. Konu sahibi allah sabir versn. Eminimki konuyu actigina bin pisman olmussundur.
Sozde tavsiye alacaktin degil mi, bu k.k da var boyle 3.5 tane uyecikkler :)

Rahatsız olmanızı anlıyorum ama sanırım "indsan komşunun kocasının duymasından nasıl utanmaz" kısmı biraz maksadın dışına taşmış. Yalnızca erkek komşulardan utanması değil tüm komşuların duymasından utanması lazım.
Biz de evde kendimizi çok tutmuyoruz açıkçası ama bizim binada ses yalıtımı gayet iyi, kimsenin se(k)sini duymuyoruz :)

Sen doğumdan ötürü ben yenı gebelik diye
Allah ikimzide kavustursun

Sonun bana benzemez inş doğum bitti gitti, onunla beraber bizim libido da gitmiş galiba

Beni de alın aranıza ,yatakta uyurken, dönmeye çalışırken bile zorlandığım için biz resmen beceremiyoruz artık bildiğin ters ters dönmüş kaplumbağa ...
deneme gülme krizi ile son buluyor , kardeş kardeş sarılıp yatıyoruz

hepimiz bağırıyoruz kızlar aaaaaaaaa

bu neyin kafası ya

Allahım bana göstersin inşallah

Doğumdan sonra düzelirsiniz inşallah bende doktorum okey dıyınce

Evet başım ağrıdı cevap yazmakdan. Bi savunma çabası, hele hele bebek sesi ile kıyaslama çabası . Saçma sapan yorumlar . Yok kiskaniyomusum falan . Ben hani bi kadin duşa sevişme sesimi tamam ama bi erkeğin duyması bana çok ahlak dışı geliyor . Eğer sevişme sesinin duyulmasindan rahatsız olmuyosan bence bedeninde çok özel olmuyor ozaman . Yanlış anlaşılmasin bu söylediğim yani özellikle duyurmak için yapanları söylüyorum. Bana göre ikiside çok mahrem .

Pişt bunlar ne içiyo acaba bu yaştaaa aaa çok ayıp kessssin bunlar çok etkili bi afrodizyak buldu, kaynağı bulup kökünü kurutmak lazım

Çok kiskaniyorum ya kocam beni bagirtamiyor, cok istiyorum duvardan duvara vursun beni , tirmala beni kaşı beni :) yok anam yok adam yapamıyor.:) Bende işte kiskaniyorum böyle ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…