- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi Linabasel34
-
Ay kahkaha attım ya
Hiç daha önce denemedim sevişmeyi, bebeğim de bana hediye geldi .. Bebek ağlama sesi ile sevişme inleme sesini kıyaslamak çok çirkin .Bebeğinizin ağlama sesini onlar duyuyor ,sizde onların ayda 3 kez olan sevismelerini duyuyorsunuz.Sorun yok
Gerçekten çok tuhafsiniz millet sevisiyor sizin mideniz bulanıyor. Sevişmek güzel sizde deneyin bence .
Hiç daha önce denemedim sevişmeyi, bebeğim de bana hediye geldi .. Bebek ağlama sesi ile sevişme inleme sesini kıyaslamak çok çirkin .
Teyzeyle amcaya özendim bak .
Bizde 2 haftadır tık yok
Biz çok dikkat ediyoruz insanları rahatsız etmemek için . Bebeğim ağlar hasta olur başka odaya geçerim . Karşı taraf dan çok ses geldiği için biz mesela başka odayı tercih ederiz , keyfimize bakarız . Yani benim özel anlarima neden şahit olsun dinlesin millet ya değilmiBırakın insanları sevişsinler şurda daha kaç sene yapabileceklerayrıca Ayda 3 kez o kadar sorun edilecek birşey değil bence ...
ki sizin bebeğinizin eminim daha çok sesi gidiyordur , büyüdükçe de daha çok gidecek .
Bence siz geleceği düşünün onların iş bitecek yakında , sizinki yeni başlıyor
Kişiden kişiye değişir çirkinlik meselesi :) çocuk aglamasindan rahatsız olan inleme sesinden rahatsız olmayabilir :)
Biz çok dikkat ediyoruz insanları rahatsız etmemek için . Bebeğim ağlar hasta olur başka odaya geçerim . Karşı taraf dan çok ses geldiği için biz mesela başka odayı tercih ederiz , keyfimize bakarız . Yani benim özel anlarima neden şahit olsun dinlesin millet ya değilmiBırakın insanları sevişsinler şurda daha kaç sene yapabileceklerayrıca Ayda 3 kez o kadar sorun edilecek birşey değil bence ...
ki sizin bebeğinizin eminim daha çok sesi gidiyordur , büyüdükçe de daha çok gidecek .
Aklın yolu bir tabiki teşekkür ederim anlayışınız için ..Bebege sus cocugum aglama deseniz anlamaz ama yetiskin insanlar cikardigi sesleri kontrol altina alir oyuzden bebek aglamasi duydugumuzda daha ilimli yaklasiriz ama gecenim bir yarasi ahh uhhh sesleriyle uyanmak hic hos degil aman birakiyimda sevissinler olamiyor insan bende yasadim berbat bisey ya elalemin sevisme sesiyle uyanmak
Yani benim özel anlarima neden şahit olsun dinlesin millet ya değilmi
Kıyaslamak çok çirkin , tercih edebilir Allah bol inlemeli komşu nasip etsin ne diyeyim :)Kişiden kişiye değişir çirkinlik meselesi :) çocuk aglamasindan rahatsız olan inleme sesinden rahatsız olmayabilir :)
Kıyaslamak çok çirkin , tercih edebilir Allah bol inlemeli komşu nasip etsin ne diyeyim :)
Teyzeyle amcaya özendim bak .
Bizde 2 haftadır tık yok
Kıyaslamak çok çirkin , tercih edebilir Allah bol inlemeli komşu nasip etsin ne diyeyim :)Kişiden kişiye değişir çirkinlik meselesi :) çocuk aglamasindan rahatsız olan inleme sesinden rahatsız olmayabilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?