- 31 Ekim 2017
- 1.540
- 1.041
- 63
- 37
- Konu Sahibi Linabasel34
-
Diyecegim ama biliyor zaten ona kızıyorum ben , bildiği halde nasıl yapabiliyor , yinede söyleyeceğim bakalım . Ses yalıtım ya da taşınmak .O zaman taşınmak yerine bi gün gördüğünüzde sesiniz çok geliyor diyin
Zaten samimi değilmişsiniz bişey kaybetmezsiniz
Daha çok yaparsa inadına yapıyo dersiniz o zaman taşınırsınız
evet rahatsız oluyoruz bizde , duvarlar o kadar inceki.Ben rahatsız olurum arkadaş. Yok valla, evimin içinde o sesleri duymak bana gore normal degil. Eşim de duymak istemez eminim. Yaşamadık böyle bir şey çok sukur
Biz de kuzu kuzu uyumuyoruz sonucta bizim de sesimiz cikiyo ama bu sesin illa duvarları delip geçmesine gerek yok. Neyi ispat etmeye çalışıyolar ki?
Apartmanda yasama kurallarından biri bu olmali
Diyecegim ama biliyor zaten ona kızıyorum ben , bildiği halde nasıl yapabiliyor , yinede söyleyeceğim bakalım . Ses yalıtım ya da taşınmak .
Valla çok enteresan şeyler yazıyorlar :)) Allah bol inlemeli nasip eylesin diyorum artık :)
Olabilir , duyuyorlardir belkide bilmiyorumBen bi tek neden size nispet yaptığını düşündüğünüzü anlamıyorum. Bi sorununuz yokmuş ki aranızda. Belki çiftin cinsel sorunları vardı önceden ses gelmemesinin sebebi buydu çözdüler? Belki takviye ilaç vs kullanmaya başladılar?
Evde yalıtım yoksa alt üst yan komşular da duyar.
Bu nasil bir yorum ya allah askinaa!Ayda 3 kereymis
Sizin çocuk her gece ağlıyor
Insanlar onu çekiyor
Siz niye sevişme sesini çekemiyorsunuz?
Ayrıca neden inat yapsın
Hey Allahım
Gidin müstakil ev tutun o zaman
Evet , bizde sesli yaptigimiz oluyor ama boyle ciglik cigliga degil başka odaya geceriz ve müzik açarız mesela , ama yinede öyle gümbür gümbür bağıramam ya :))eşim güler zaten napiyon der :))evet şaşırdım ben de.
yani ben öğrenciyken arkadaşlarımda kalırdım yan odada sevişirlerdi bilirdim hiç seslerini duymazdım. çünkü modernlik dediğin diğer insanları rahatsız etmemek biraz da.
hani sizene onların sevişmesinden diyorlar ben de onu diyorum bana nee?!
ergen erkek miyim ben sevişme sesi hoşuma gitsin de ses çıkarmayayım. az duyulur gülersin geçersin zaten anlarım da çığlıklar atan insanları mazur göremiyorum valla.
ha bak müstakil ev istiyorum sebeplerinden biri rahat rahat çığlık atabilmekbence bu kadar fantezik olanlar alsınlar müstakil ev atsınlar çığlıklarını bana ne. ben gece 3te acıyyooooooooo olmuyoooooo hıaaaaaaa diye uyanmak zorunda değilim yahu elalemin sevişmesini dinlemeyi sevmiyorum diye geri kafalı da olmam ayrıca.
Daha ne yorumlar var cildirirsin ..Bu nasil bir yorum ya allah askinaa!
Bebek aglama sesi ile sevisme sesi birmi?
Benim yan dairemdeki cift cocuk dusunuyorlardi. Kadin soylemisti bir muhabbette. Yatak odalarimiz yan yana bina eski mecburen ortak duvara ikimizde dolaplari dayadik ama ne mumkunValla çok enteresan şeyler yazıyorlar :)) Allah bol inlemeli nasip eylesin diyorum artık :)
Evet ya teşekkür ederim konuyu anlayanlar yazıyor yavaş yavaş :) beynim yandı laf anlatmaktan. Kaç kere yazdım şu söylediğinizi hatirlamiyorum“Rahat bırakın sevişsinler” demiş biri. Hey Allahım kafaya bak. Yahu isteyen istediği ile sevişsin, sevişmek ayıp değil, buna laf eden de yok. Ama komşuları rahatsız etmek ayıp!
Maşallah maşallah pırıl pırıl düşüncelerin çok alakalı çok konuyla ..Yahu okudukça şaşırıyorum bu ülkede kadınlar dövülüyor sokak ortasında silahlar patlıyor bu kadar dert olmuyor kimselere. 50 yaşına gelmiş insanların sevişme sesleri dert oldu. Ayrıca evler bunun için var kaldı ki kimse kimseye evinde hangi desibelde ses kullanarak seviştiğinin eleştirisinde ve uyarısında bulunamaz bence, bulumamalı da. Herkes sevişirken ses kontrolü sağlayamayabilir zorunda da değil insanların kendi evi sonuçta. Milletin ülkesine bombalar yağıyor. Bir bomba sesi, dayak sesi, işkence sesi bunlar ile uyanmaktansa sevişme sesini duymayı tercih ederim.
Benim yan dairemdeki cift cocuk dusunuyorlardi. Kadin soylemisti bir muhabbette. Yatak odalarimiz yan yana bina eski mecburen ortak duvara ikimizde dolaplari dayadik ama ne mumkun2 gunde bir sesleri bizim odayi inletiyordu. Hayir insan ozenmiyo da degil yani. beyim bazen nobette oluyordu kendimi yalniz hissedip salonda yatiyordum onlar bebek denerken Sonra sukur hamile kaldi da sesler kesildi sanirim artik daha dikkatli ve sessiz yapiyorlar Saka bir yana evet herkes sevissin sevismek guzeldir ama ses tonu bence ayarlanmali ya. Sonucta kendimizi o kadar da kaptirmiyoruz degil mi? 2 senedir duzenli seks hayati olan biri olarak ben hic bagirmadim yani evimde Mahremiyet onemli sonucta.
Yahu okudukça şaşırıyorum bu ülkede kadınlar dövülüyor sokak ortasında silahlar patlıyor bu kadar dert olmuyor kimselere. 50 yaşına gelmiş insanların sevişme sesleri dert oldu. Ayrıca evler bunun için var kaldı ki kimse kimseye evinde hangi desibelde ses kullanarak seviştiğinin eleştirisinde ve uyarısında bulunamaz bence, bulumamalı da. Herkes sevişirken ses kontrolü sağlayamayabilir zorunda da değil insanların kendi evi sonuçta. Milletin ülkesine bombalar yağıyor. Bir bomba sesi, dayak sesi, işkence sesi bunlar ile uyanmaktansa sevişme sesini duymayı tercih ederim.
Kocanız duyuyor diye mi bu kadar öfkelisiniz? Özellikle koca diye belirtmeniz dikkatimi çektide.nasıl olurda bi kadın karşı komşunun kocası duyacağını bildiği halde bağıra bağıra bu işi yapar bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?