Komşumun yatak odası gürültüsü

O zaman taşınmak yerine bi gün gördüğünüzde sesiniz çok geliyor diyin
Zaten samimi değilmişsiniz bişey kaybetmezsiniz
Daha çok yaparsa inadına yapıyo dersiniz o zaman taşınırsınız
Diyecegim ama biliyor zaten ona kızıyorum ben , bildiği halde nasıl yapabiliyor , yinede söyleyeceğim bakalım . Ses yalıtım ya da taşınmak .

evet rahatsız oluyoruz bizde , duvarlar o kadar inceki.

Diyecegim ama biliyor zaten ona kızıyorum ben , bildiği halde nasıl yapabiliyor , yinede söyleyeceğim bakalım . Ses yalıtım ya da taşınmak .

Ben bi tek neden size nispet yaptığını düşündüğünüzü anlamıyorum. Bi sorununuz yokmuş ki aranızda. Belki çiftin cinsel sorunları vardı önceden ses gelmemesinin sebebi buydu çözdüler? Belki takviye ilaç vs kullanmaya başladılar?
Evde yalıtım yoksa alt üst yan komşular da duyar.

Valla çok enteresan şeyler yazıyorlar :)) Allah bol inlemeli nasip eylesin diyorum artık :)

evet şaşırdım ben de.

yani ben öğrenciyken arkadaşlarımda kalırdım yan odada sevişirlerdi bilirdim hiç seslerini duymazdım. çünkü modernlik dediğin diğer insanları rahatsız etmemek biraz da.

hani sizene onların sevişmesinden diyorlar ben de onu diyorum bana nee?!

ergen erkek miyim ben sevişme sesi hoşuma gitsin de ses çıkarmayayım. az duyulur gülersin geçersin zaten anlarım da çığlıklar atan insanları mazur göremiyorum valla.

ha bak müstakil ev istiyorum sebeplerinden biri rahat rahat çığlık atabilmek bence bu kadar fantezik olanlar alsınlar müstakil ev atsınlar çığlıklarını bana ne. ben gece 3te acıyyooooooooo olmuyoooooo hıaaaaaaa diye uyanmak zorunda değilim yahu elalemin sevişmesini dinlemeyi sevmiyorum diye geri kafalı da olmam ayrıca.

Olabilir , duyuyorlardir belkide bilmiyorum

Ben sizi anlayamadım sevişmelerinden değil inlemelerinden midem bulanıyor demişsiniz. Sevişmenin yazılı kuralı mı oluyor? Tamam sesin size gelmesi hoş değil burda aynısı bebek sesi, kavga sesi, televizyon sesi vs için de geçerli. Apartmanda ses yalıtımı yoksa dikkat edilmeli ama sizde garipsiniz evli, çocuklu kadınsınız sırf komşunuz sevişiyor diye pardon sesini duyuyorsunuz diye ki bence ikisi arasında fark yok komşunun yüzüne bakmaktan utanmak, görünce kaçmak nedir? Evli insanlar sevişiyorlar sonuçta yaş 50 de olsa eğitimci de olsa. Ayda 3 kere gelen sesten bu kadar mesele yaratacak kadar rahatsız oldunuz madem ses yalıtımlı bir eve taşınmanız daha iyi olur

Ayda 3 kereymis
Sizin çocuk her gece ağlıyor
Insanlar onu çekiyor
Siz niye sevişme sesini çekemiyorsunuz?
Ayrıca neden inat yapsın
Hey Allahım
Gidin müstakil ev tutun o zaman
Bu nasil bir yorum ya allah askinaa!
Bebek aglama sesi ile sevisme sesi birmi?

Evet , bizde sesli yaptigimiz oluyor ama boyle ciglik cigliga degil başka odaya geceriz ve müzik açarız mesela , ama yinede öyle gümbür gümbür bağıramam ya :))eşim güler zaten napiyon der :))

Valla çok enteresan şeyler yazıyorlar :)) Allah bol inlemeli nasip eylesin diyorum artık :)
Benim yan dairemdeki cift cocuk dusunuyorlardi. Kadin soylemisti bir muhabbette. Yatak odalarimiz yan yana bina eski mecburen ortak duvara ikimizde dolaplari dayadik ama ne mumkun 2 gunde bir sesleri bizim odayi inletiyordu. Hayir insan ozenmiyo da degil yani. beyim bazen nobette oluyordu kendimi yalniz hissedip salonda yatiyordum onlar bebek denerken Sonra sukur hamile kaldi da sesler kesildi sanirim artik daha dikkatli ve sessiz yapiyorlar Saka bir yana evet herkes sevissin sevismek guzeldir ama ses tonu bence ayarlanmali ya. Sonucta kendimizi o kadar da kaptirmiyoruz degil mi? 2 senedir duzenli seks hayati olan biri olarak ben hic bagirmadim yani evimde Mahremiyet onemli sonucta.

Yahu okudukça şaşırıyorum bu ülkede kadınlar dövülüyor sokak ortasında silahlar patlıyor bu kadar dert olmuyor kimselere. 50 yaşına gelmiş insanların sevişme sesleri dert oldu. Ayrıca evler bunun için var kaldı ki kimse kimseye evinde hangi desibelde ses kullanarak seviştiğinin eleştirisinde ve uyarısında bulunamaz bence, bulumamalı da. Herkes sevişirken ses kontrolü sağlayamayabilir zorunda da değil insanların kendi evi sonuçta. Milletin ülkesine bombalar yağıyor. Bir bomba sesi, dayak sesi, işkence sesi bunlar ile uyanmaktansa sevişme sesini duymayı tercih ederim.

“Rahat bırakın sevişsinler” demiş biri. Hey Allahım kafaya bak. Yahu isteyen istediği ile sevişsin, sevişmek ayıp değil, buna laf eden de yok. Ama komşuları rahatsız etmek ayıp!
Evet ya teşekkür ederim konuyu anlayanlar yazıyor yavaş yavaş :) beynim yandı laf anlatmaktan. Kaç kere yazdım şu söylediğinizi hatirlamiyorum

Maşallah maşallah pırıl pırıl düşüncelerin çok alakalı çok konuyla ..

ben o rahatlığı garipsiyorum aslında. mesela nasıl bir özgüven o "oooh çatır çatır sevişiyorum kim duyarsa duysun yaa bana ne hıh" kafası. nasıl bir boşvermişlik bencillik umursamazlık. çok ilginç

üst katımda biri dayak yese polisi arardım (yoldan geçen bi çift için aradım adam kadını dövüyordu) ama henüz sevişme sesi için aramadım.

demek ki biz de sizden çok farklı insanlar değilmişiz.

herkes ses kontrolü sağlamak zorunda valla. sevişme o bu şu ne yaptığı umrumda değil. bir topluluk içinde yaşıyoruz. ben de bateri alıp çalmak istiyorum yapıyor muyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…