Komşumun yatak odası gürültüsü

Kezban ilan edilsen iyi kadın düşmanı , kıskanç , cahil :) bir sürü şey ilan ediliyorum burada :) cevap vermiyorum sacmalayanlara artık .

valla ben dibine kadar feministim doktorum hayatımda hemcinsime hasetlendiğimi bilmem. o yüzden o yaftaları atanlar kendilerini anlatmış olurlar bana. kişi olduğunu görür nitekim.

Ay ne kadar ayıp bişey ya ,şimdi ayıp dediğim için saldiricaklar ama çok ayıp ya .

Ay ne kadar ayıp bişey ya ,şimdi ayıp dediğim için saldiricaklar ama çok ayıp ya .

valla benim konumda herkes bana hak verdi ama burda niye öyle dediler size anlamadım gerçekten. sanırım yazım stilinizden oldu biraz. bir de kadına bi tepki verin derim ben belki sesin geldiğinden bihaberdir. çığlık atıyorsa bilemem tabi benimkiler gibi ben oturduğum yerden ses kaydı bile aldım yalanlarsa diye. acaba son ses kendi seslerini kendilerine mi dinletsem sexseption diye düşünüyordum bi ara ahahhahaa

çeken bilir

hayır bundan şikayet edenleri geri kafalı kıskanç falan görmesek bi de lütfen
Geri kafali veya kiskanc gormek de neyin kafasi anlamiyorum ben ust komsumun sevisme saatlerini ezberlemistim bir sabah seslere uyandim kadin dayak yiyor sandim korktum o derece bagirmaydi yani meger olay baskaymis bazi insanlar sevisme sesiyle uyanmakdan hoslanabilir ama sevmeyen insanlarda var:)

Bunun medeniyet ile ne alakası var acaba.gecenin bir körü hem de yatak odasında olan her türlü ses adaba aykırıdır efendim.tek istisnası da bebek sesi olabilir onda da ebeveynler çok ağlarsa bebekler evin salonlarına falan götürürler ki komşular rahatsız olmasın.sevişme seslerinden rahatsız olmak medeniyetsizlik değildir tabi ki.olsa olsa bu sesleri komşularının duyacağı şekilde çıkarmayı marifet sayanlar enteresan fantazilere sahiptir.fantaziye sahip olmak suç değildir elbette ama başkalrına rahatsızlık vermek suçtur.bir de şu müstakil ev tutuncu arkadaşlar sorun çıkaran insanlar önlem alır soruna maruz kalanlar değil.siz de müsait zamanda komşunuzu uyarın bence açık açık.hiç sevimli değil yani başkasına yatak odası sesi dinletmek.

Ben de hoşlanmam bizim banyo su sesleri çok duyulur gece geç saate banyoya girince o is olmasa bile akla ilk o gelir diye tedirgin olurum. Ama insanlar cesit cesit. İnşaallah bu sorun çözülür. Tamam herkesin sevismesine kimse karisamaz da rahatsiz olunca cok da yadirganmamali.

Sesin gidecegini bile bile yapiyorlar belli ki. Ya konusun ya da tasinin baska yolu yok. Ya da oda değiştirin.

Çok teşekkür ediyorum gerçekten .. Acayip şeyler yazıyorlar kalkip karşı komşudan helallik isticem nerdeyse :))

Ben şunu anladım saat ilerledikçe aklı başında insanlar fikir veriyor burada :)) beynim yandı laf anlatmakdan teşekkür ederim

ohoo ben adamın kadına attığı şaplakları duyuyorum. duvarlar o kadar da ince değil yani.

bi ara topuklularla koşturup sevişiyorlardı. hani ilkokulda kalmıştı bizim kovalamacalar ama yani sevişmelerini geçtim fantezilerini biliyorum artık. bi de ben kendi evimde bile kim evde kim değil kim geldi gitti bilmem insanları takip etmek hiç hoşuma gitmez ondan iyice sinirim bozulmuştu takip etmek zorunda bırakıldığım için.

Eski evimde bizim de yan komşumuz yeni evliydi ve hep duyardık kavgaları da ilişki seslerini de. Çünkü birinde gümbür gümbür ses geliyordu öbüründe şap şap ve bağırmalar filan. Bir senenin içinde boşanıp taşındılar. Gerçekten şu açıdan da rahatsız edici oluyor. Eve yatılı misafir gelse sesleri duysa bizden geliyor zanneder

Olabilir bayagi bi travma yaşadım yorumları okudukça :) Bizimde öyle işte o..San ses geliyor malesef

nasıl olurda bi kadın karşı komşunun kocası duyacağını bildiği halde bağıra bağıra bu işi yapar bilmiyorum.
Sizin kocanız duyacak diye kadın evinde neden istediği gibi sevişemesin. Kendi evinde kendini mi kısıtlayacak. Demek zevkli ve güzel bir cinsel hayatları var ki kadın bağırıyor. Sizde bağırın bağırabiliyorsanız, neden kıskanıyorsunuz!

Bizim alt komşular da aynı böyle.Bir keresinde terleklikle ses yaptım anlasınlar diye.Bir müddet ses kesildi sonra gene başladı

“Rahat bırakın sevişsinler” demiş biri. Hey Allahım kafaya bak. Yahu isteyen istediği ile sevişsin, sevişmek ayıp değil, buna laf eden de yok. Ama komşuları rahatsız etmek ayıp!
Sanki onlar sevisirken rahatsiz eden varmis gibi. araya mi giriyorlar sanki. Durun yapmayin durun !!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…