- 27 Şubat 2018
- 661
- 3.226
- 43
benmkinin gurultusunu konusmak istemiyorm komsunun. gecen benimki kv deme bwni sikayet ediyor. basimiza hali cirpiyor pardon 3 balkon var 3 nede hali sirkeliyor bos buldugum balkondan sirkeliyorm kaynana cvbi vermis kudurdu bi sefrrde. balkonda bulgur vardi allah yedirtmsin diye beddua etmis kaynana cildirmis kadini kovmus. halbuki 1 aydir bulgur pilavi yapmamisim boyle manyak insanlarda var kendi torunun 5 yasinfa hergun saat. 12 se basliyor 2 ye kadr agliyor evde 10 kisi 1 cocuga sus diyemiyorla. ve yaptigi gurultululerde. cabasi boyle manyaklar var bnm de 3 cocugum var hani yaramazlar ama bazen tek basima mucadele esip sustrmayi basariyorsam onlarda edebilir. boylleride var beterin beteri varrrMedeniyetsiz bir komşum var. Sabah akşam 3 yaşındaki çocuğu evde koşturuyor.Hadi o çocuk engel olamıyorlarmış, bu kocaman insanlar da evde at gibi koşturuyor hem de saatlerce, gece gündüz. İnsan gibi konuşmak fayda etmedi. Polis çağırdım, cezalandırır gibi daha da artırdılar. Mahkeme sürecine taşımayı düşünüyorum. Benzer şeyleri yaşayıp hukuki yolları deneyenler oldu mu?
Evi yeni aldık ve evde oturamıyoruz. Tık sesine takık olduğumuzu düşünmeyin evde at var gibi.
Ahahaha harikasınız. Bir gün uyuz bir komşum olursa yapacağımben inanıyorum
üzerimdeki ayılar da yürürken ev sallanıyor. üzerime yıkılacak artık tavan bi gün şak diye düşecekler yani. yuh ayı diye bağırıyorum bazen.
kısasa kısas yapmazsanız sallamazlar.
geçen gün saat 3e kadar bağıra çağıra şarkılar söyledi komşum nasıl da yorgundum. ben de inadına sabah 6ya kadar şarkılar söyledim ona. her gün saat 9da beni uyandırır evden çıkana kadar gümgüm seslerinden uyuyamam ben de sabah 7de kurdum alarmı koydum kitaplığın üstüne yarım saat çaldı uyandırdım. öyleyse böyle valla. biraz dayanıklıysanız uykuya dediğimi yaparsanız ancak durulurlar. sanıyorlar ki sadece onlar rahatsız edebilir üstte oldukları için. öyle bir şey yok. alın elinize sopayı yürüyor gibi vurun tavana her odada bütün gün kafaları şişsin.
Bu devirde balkondan halı silkelemek nedir yaa. Yapmayın lütfen.benmkinin gurultusunu konusmak istemiyorm komsunun. gecen benimki kv deme bwni sikayet ediyor. basimiza hali cirpiyor pardon 3 balkon var 3 nede hali sirkeliyor bos buldugum balkondan sirkeliyorm kaynana cvbi vermis kudurdu bi sefrrde. balkonda bulgur vardi allah yedirtmsin diye beddua etmis kaynana cildirmis kadini kovmus. halbuki 1 aydir bulgur pilavi yapmamisim boyle manyak insanlarda var kendi torunun 5 yasinfa hergun saat. 12 se basliyor 2 ye kadr agliyor evde 10 kisi 1 cocuga sus diyemiyorla. ve yaptigi gurultululerde. cabasi boyle manyaklar var bnm de 3 cocugum var hani yaramazlar ama bazen tek basima mucadele esip sustrmayi basariyorsam onlarda edebilir. boylleride var beterin beteri varrr
Bitmek bilmez ugrasmayin davaya vericeginiz parayı ses yalıtım yaptırın eve . Çift kat ses yalıtım içerden . Herhalde ona rağmen de ses gelmez. Müzik sesi son ses falan yoksa konuşmalar ayak sesi ise ses yalıtım işinizi görür.Medeniyetsiz bir komşum var. Sabah akşam 3 yaşındaki çocuğu evde koşturuyor.Hadi o çocuk engel olamıyorlarmış, bu kocaman insanlar da evde at gibi koşturuyor hem de saatlerce, gece gündüz. İnsan gibi konuşmak fayda etmedi. Polis çağırdım, cezalandırır gibi daha da artırdılar. Mahkeme sürecine taşımayı düşünüyorum. Benzer şeyleri yaşayıp hukuki yolları deneyenler oldu mu?
Evi yeni aldık ve evde oturamıyoruz. Tık sesine takık olduğumuzu düşünmeyin evde at var gibi.
Bi an kendimi gördüm . Ayyynenn bende senin yaşadığını yaşıyorum hemde 2 tane çocuk . Sanki evde hayvan yasiyo duvara vuruyorum azıyolar . Her sabahın köründe camış gibi koşuyorlar . Analarıda yürüme özürlüsü gibi dan dan dan yürüyo . Allahtan ben kiracıyım ama yinede insan dayanamiyo tasinicam onlar yüzünden . Her sabah sinirli bi şekilde uyanıyorum onlar yüzünden .Medeniyetsiz bir komşum var. Sabah akşam 3 yaşındaki çocuğu evde koşturuyor.Hadi o çocuk engel olamıyorlarmış, bu kocaman insanlar da evde at gibi koşturuyor hem de saatlerce, gece gündüz. İnsan gibi konuşmak fayda etmedi. Polis çağırdım, cezalandırır gibi daha da artırdılar. Mahkeme sürecine taşımayı düşünüyorum. Benzer şeyleri yaşayıp hukuki yolları deneyenler oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?