komşumuz yüzünden evde oturamıyoruz

tavana yapılsa işe yarar mı bu?

bizim bi evde sabah 5te süpürge yapan eşya çekerek vileda yapan komşumuz var ve yan tarafta mutfak var gece 2ye kadar gürültüleri oluyor onların da. sizce bu ikisine çare olur mu

bizim bi evde sabah 5te süpürge yapan eşya çekerek vileda yapan komşumuz var ve yan tarafta mutfak var gece 2ye kadar gürültüleri oluyor onların da. sizce bu ikisine çare olur mu
Emin değilim tavanla biteceğini ama çift kat bu kaliteli ses yalıtım işe yaradığını biliyorum. Bir konuşun bir ustayla. Evin değeri hem artar. Hem ısı yalıtım sağlar. Her şekilde size yarar.

Mahkeme işi yaş diyecek arkadaşlara, sanmıyorum, diğer forumlarda okudum. Avukatlar gürültü yapan kusurludur demiş, videoya kaydediyorum. Bir dahakine gittiğim mercilere gösteririm.

Ses yalıtım yaptıran var mı ne kadara olur? Kaç günde yapıyorlar?

Emin değilim tavanla biteceğini ama çift kat bu kaliteli ses yalıtım işe yaradığını biliyorum. Bir konuşun bir ustayla. Evin değeri hem artar. Hem ısı yalıtım sağlar. Her şekilde size yarar.

evin değerini falan geçtim artık hayat kalitem ve psikolojim artsın gerçekten çok zor zor insanlarla komşu olmak. ülkede yapılabilecek hiçbir şey yok mahkeme polis falan kâr etmeyecek biliyorum.

Bizim stüdyoda kullandığımız bir malzeme var, siyah yumurta kartonu gibi süngerler. ama sadece tavana yapılırsa işer yarar mı bilmiyorum. İnşaatçı ya da dekorasyoncuların yaptığı pek işe yaramıyor sanırım.

dollface, sizin soru neydi? kaç yıldır devam ediyor?

bende sorun çok. şu anki evimdeki üst komşum da sıkıntı veriyor ama bu evden bi 6 ay sonra çıkacağım için umursamamaya çalışıyorum. ama esas diğer evimiz kentsel dönüşümle sıfırdan yapıldı 5 sene oluyor. o evi çok içimize sinerek her şeyini isteğimize göre yaptırmamıza karşın ne yazık ki komşulardan duramadık bikaç günden fazla. üst komşumuz okb hastasıymış ağır derecede ve her gün sabah saat 5te tüm evi eşyaları çeke çeke elektrik süpürgesiyle temizleyip vileda yapıyor. yatak odasının yan duvarı da yan dairenin mutfağına bakıyor müteahhiti uyarmamıza rağmen dinlemedi ve oradaki komşu da tüm gün mutfakta kavga eden gece 2lere kadar takır tukur mutfak işi yapıp gece bulaşık makinesi çalıştıran biri. ev ailemin üzerine ancak artık resmen annem vazgeçti evden bu sorunlar yüzünden öyle eşyalarımızla birlikte duruyor ev 5 senedir. ben de açıkçası kullanmak istiyorum annem istemese bile bu yüzden ses yalıtımı ile sıfırlanabilir mi ses merak ediyorum.

o yumurta kabı süngerleri araştırıp görmüştüm sanırım sağlam bir ses yalıtımı iyi bir para isteyeceği için henüz girişemedim ben ilk maaşımı buna yatırıcam muhtemelen. eskiden alttan üste yaptırmanız çare olmaz esas üst katın yaptırması lazım derlerdi, hala öyle mi bilmiyorum. zaten özel ses yalıtımı yapan firmalarla çalışırım çünkü artık cidden ya müstakil ev alıcam ya ülkeden gidicem. müstakil ev almak da iyi bir muhitte şu an beni/bizi çok aşıyor.

Yok ayol biz kendimiz yaptık odanın dört tarafı tavan ve taban 250-300 gibi bir maliyeti olmuştu 3-4 sene önce. Sadece tavan çok daha az olur. Ama bütün eve yapılırsa maliyet artar tabi de annen istemez sünger tavan bence

Süngerin olayı içerdeki sesi dışarı çıkarmamak ama yine de faydası olur bence. Bizim o odaya hiç ses gelmiyor ki apartman girişinin üzerinde, sürekli giren çıkan var. Bir odada denenebilir belki.

Valla uzun sopa alacaksin yatak odasindaki tavaya vurcan sabaha karsi saat 4 5 6 7 8 yap valla bak 8 zaman nasil sesi kesilcek inatlasmayi birakcak sizde onlari uykusuz birakin laftan anlamiyolar bu caresine bakacan

Valla uzun sopa alacaksin yatak odasindaki tavaya vurcan sabaha karsi saat 4 5 6 7 8 yap valla bak 8 zaman nasil sesi kesilcek inatlasmayi birakcak sizde onlari uykusuz birakin laftan anlamiyolar bu caresine bakacan

aaaynen öyle yaptım ben de. geçen sızmışım 10 gibi gece küt küt bişiler düşürüyor ayağı yapıyor. ben de aldım sopayı 15 dk da bir vurdum anladı mallar ama 3 gün dikkat edip yine cozutuyolar. varoş olunca insan özüne dönüyor yani. insan olan 1 kere laftan anlar.

ben şey düşündüm asma tavan gibi sünger takılıp üzerine sıva yapılır.

peki süngeri nası tutturdunuz duvara düşmüyor mu? koçtaştan mı aldınız orda görmüştüm ben.

ben şey düşündüm asma tavan gibi sünger takılıp üzerine sıva yapılır.

peki süngeri nası tutturdunuz duvara düşmüyor mu? koçtaştan mı aldınız orda görmüştüm ben.

Silikonla yapıştırdık, dört senedir düşmediler. İnternetten almıştık daha uygundu fiyatlar. Üzerine sıva yapılacaksa daha ince bi tarafı sünger bi tarafı plastik gibi top halinde satılan malzemeler var ses yalıtımı için. Hem fiyatları daha uygun olur. 13 mmden başlıyordu yanılmıyorsam artarak gidiyor ihtiyaca göre.

anladım baya randımanlı olur diyorsun öyle mi? güya müteahhit ses yalıtımlı yaptı evi ama ona rağmen geliyor o yüzden pek ümidim yoktu.

ben burdaki odamın camları için kalın ısı yalıtımlı sünger almıştım baya 10 cm var sesi de tamamen kesti caddeden gelen sesi. onlardan eklersem hacmi çok azalır diye düşündüm.

Üzerine sıva yapılacaksa gerek yok o kadar kalın bir şeye. Mm’leri yanlış hatırlamışım. Linkteki gibi malzemeler sıva altında sesi keser bence. Ama sağlık açısından sıkıntı olabilir onu bir araştırmak lazım.

aaa bunlar sağlığa zararlı mı niye ki ben de odama ısı yalıtım şeyleri yapmıştım zararlı mıdır onlar mantolamada kullanılıyormuş bilmiyordum hiç.

allah kolaylik versin.

Bizim apartman hayvanat bahçesi gibi ama herkes ne mal olduğunu bildiği için kimse kimseye ses çıkarmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…