komsumuzun köpekleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Puxhu

Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son🎶
Pro Üye
Anneler Kulübü
27 Şubat 2012
17.111
29.044
798
Iyi geceler hanımlar

Bizim hemen yan bina da oturan bi komşumuz var iki tane de golden cins köpeği var. Yalnız bu beyefendi her sabah 9 da ve akşam 23 de kopeklerini dolastirmaya çıkıyor. Köpekler bizim bahcemize tuvaletini yapıyorlar. Bahçe dediğim site içerisinde yeşillik alan tam da benim camın altına yapıyorlar. Inanilmaz derece de kokuyor cami açtığım da buram buram koku evime doluyor.

Beyefendiye bir kez söyledim ama çok sert bi tepki aldım. Benim kopegim s.cmaz dedi. Tabi ben o tavır karşısında kötü hissettim.

Az önce de bahçede otururken yine geldiler ve yine aynı yere tuvaletini yaptı iki köpek beyefendi yüzüme de baktı üstelik.

Nasıl bir tutum izlemeliyim ? Kimseyi kırmadan bu işi nasıl çözebilirim.

Bu arada hayvan sevgim var lütfen taslamayin. Ama tuvaletini de camimin altına yapmasalar daha iyi olur sanki.

Ben olsam alır kapısının önüne koyarım ! Hayvandır o her yeri pisler de su bakanlar da biraz beyin olsa daha iyi olacak.! Herkes hayvan bakmasın ya ciddi sorumluluk çünkü...

Adamın elinde eldiven gördüm. Az yukarıda park var oraya cikartiyorlar muhtemelen oraya yaptıklarını alıyor. Benim camın altindakini neden almazsin be amca

Onun köpeği ünlü müymüş s.çmaz (küçükken ünlülerin s.çmadığını düşünürdüm )

Köpeğinin pisliğini temizlemek zorunda.Zabıta mı belediye mi artık hangi kurumsa emin değilim onlar ilgileniyor.
Beyefendi inat ediyor,sanırım kırılmadan çözülecek bir durum değil.
Site yönetimi varsa ona da söyleyebilirsiniz.

Butun yesil alanlar beton olursa hayvan napsin? Demek ki orayi kendilerine uygun gormusler ve yapiyorlar. Sahibini uyarabilirsiniz en azindan kakasini alsin ordan ve su doksun.

Nazik bir dille söyledim ama aldığım tepkiyiyukarıda belirttim.

Köpeğim var, yeni sahiplendim. Dışkılarını temizliyorum dışarıda.

Bahçe orası tarla mı gübrelensin.
Ortak alan değilse uyarın. Ya da temizlemesini isteyin.

Sorumluluk alamayan beslemesin. Kötü kokar evet.
O size başka şeyden gıcık olmuş, sinirini böyle çıkartıyor

Benim köpeğim s.cmaz ne demek ya :)
Tekrar konusmaktan başka çare yok..
Rica edin elbet o da bi yol bulabilir..

Site yönetimine söyledim. Beyefendi emekli asker oldukça ters ve sinirli. Site Yönetimi ne dedi bi fikrim yok

Adamın elinde eldiven gördüm. Az yukarıda park var oraya cikartiyorlar muhtemelen oraya yaptıklarını alıyor. Benim camın altindakini neden almazsin be amca
Almaz giciklik yapıyordur. Şaka gibi gelecek ama çatı katında oturuyorum sayısız güvercin var surekli cam önüne pisliyorlar en son sildigim zaman "lutfen artık yapmayın hamileym midem almıyor oğlum " diye şaka yaptım hayvanlara eskisi gibi gelip pislemiyor. Bi kuşun beyni kdr beyin yok bazılarında.

Hiç muhatap olmadık şimdiye kadar zaten sadece köpek gezdirirken görüyorum. Gıcık olacak ne yaptım onu bile bilmiyorum inanın

Peki kopek sizin cama geldiginde sahibi orda olmuyor mu? E goruyordur mutlaka. Inat etmis. Isiniz biraz zor. Site yonetimine soyleseniz adami kovacak halleri yok olan yine yavrulara olur

Görmez olur mu bekliyorlar köpekleri işleri bitene kadar.

Hiç muhatap olmadık şimdiye kadar zaten sadece köpek gezdirirken görüyorum. Gıcık olacak ne yaptım onu bile bilmiyorum inanın
Sen eski sm değil misin yaa?
Ene biliyom ben seni oysan.
Uyar kız, atarlı kadınsın sen.

Kürekle al bahçesine at. S.çmamışlar ki yok orada bir şey dersin.

köpekler Oraya kaka yaparken videoya çek bitince de kapatma sahibinin gelip kakaları almasını bekle video kaydı devam etsin almayacak Nasıl olsa. Daha sonra kaydettim görüntüleri gelip kakayı almadığınızda var kayıtta böyle devam ederseniz şikayet edeceğim de. Köpekleri elinden bile alırlar. Üstelik çevreye zarar ve rahatsızlık vermekten para cezası alır. Hiç yüz göz olmayın

Onun kopekleri altın mi s.ciyomus da kokmasin???? Yasak degil mi o b.klari birakmak??? Posetle almak zorunda degilmi???!?!!! Al camina at gorsun bakalim s.ciyomuymus s.cmiyomuymua

Evini bilsem sadece bahçede görüyorum.

Onun kopekleri altın mi s.ciyomus da kokmasin???? Yasak degil mi o b.klari birakmak??? Posetle almak zorunda degilmi???!?!!! Al camina at gorsun bakalim s.ciyomuymus s.cmiyomuymua

Kaka yaptığını bile inkar ediyor. Sanki köpeği başında bekleyen benim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…