komsumuzun köpekleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak bi üye yazmış video çek diye.. oyle yap bence cunku cezasi var

Eşim de diyor ki izin ver yediriyim o adama o zaman kaka yapiyomu yapmıyor mu anlar diyor ama ayıp öyle şey yapılır mı diyorum. Bi bana ayıp zaten diyor.

Köpeğim var ve böyle insanlar yüzünden direkt yaftalandığımı düşünüp üzülüyorum.
Sefasını ben, o sürerken cefasını komşular ve belediye işçileri çekmek zorunda değil.
Videoya çekin, kapısından atın. Bir daha olursa polise göndeririz diye. Yaptığı suç, çevreyi kirletiyor.
Hatta direkt belediyeye de gidebilirsiniz.

Kopeklerinden ayrılmasını asla istemiyorum. Çok tatlılar çünkü biri çok yaramaz adını öğrendim bile zeytin. Hergün görüyorum ya bende de sempati oluşturdular ama sahibine karşı uyuz oluyorum

Az önce bahçede otururken yine aynı yere tuvaletlerini yaptılar,üstelik beyefendi de yüzüme baktı yazmışsınız,keşke hemen yanına gidip ceeee yakaladım sizi deseydiniz

Ben olsam ne yapar ne eder videoya çeker,sonrada adama izletirdim.

Videodaki benim köpeğim değil de der o beklerim. Sonuna kadar inkar modunda. Şuan cam açık inanin iğrenç kokuyor. Bir misafir gelse ne pis kadın evi kokuyor der uffff

Adam köpekle birlikte gelince laf sok.

Köpek bilmiyor ama insan daha beter de.

Ters ters bak.

İşin esprisi bir yana cidden köpekle geldiğinde cama çıkıp burası benim kapımın önü ve bu yaptığınız terbiyesizlik de. Kırmadan diye bir sey yok. O seni gayet kırmış.
Densizlik ayrı dert.

Alakasız olacak önceki nickin neydi kaçtır düşünüyorum aklıma gelmedi
Bulamazsam çatlarım

Videodaki benim köpeğim değil de der o beklerim. Sonuna kadar inkar modunda. Şuan cam açık inanin iğrenç kokuyor. Bir misafir gelse ne pis kadın evi kokuyor der uffff
Nasıl inkar edecek,köpeklerini gezdirirken başında değilmi bu adam,videoda o da görünecek.Milletin ne dediği düşündüğü önemli değil de tabiiki o dışkının da orada olması normal değil,koku yapar,sivrisinek yapar,hastalık yapar.Yok mu apartmanı çeken bir kamera ?

Son düzenleme:
ben de onu düşünüyordum şimdi

Son düzenleme:

Ah malesef yok polis lojmanı aslında ona mi gıcık ki adam çözemedim bu işi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…