komsumuzun köpekleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Anladım kız ne ikinci baskı yapiyon

3 oldu Kafka bu komsuyu sana göndericem

Tamam konu sahibi artık anladı FrKafka, sakin ol dostum.

bir sürü köpek beslemiş.gene köpeği ve kedileri olan biri olarak söylüyorum.haklısınız.oğlumu çok sevmeme ve burnumun neredeyse hiç koku almayan bir yapıda olmasına rağmen tuvaletini yaparken duramıyorum.hatalı taraf o.

en olmadı.bu kedi köpek uzaklaştırıcılar var.her gün yenilemek gerekiyor gerçi; ama hayvanları oradan uzaklaştırır bence.sonuçta bunlar şartlanarak hareket eden canlılar.

Ben adamın inadına sizin oraya geldiğini sanmıyorum benim de köpeğim var ve istediği yere yapıyor direkt. Bir de eğer sizin oraya alıştıysa da yine orayı işaretler hayvan yani sahibi olarak yapacağı tek şey ya sizin oradan geçmemek ya da kaka varsa almak tabi sizin çevrenin durumunu bilmiyorum tek çimenlik alan oraysa haklılar çünkü hayvanlar da yeşillik istiyor betonu sevmiyorlar. Benim köpeğim inanın betonda tutuyor tutuyor parka girdiğimiz an yapıyor hemen, parka gitmesek bir saat bile dolaşsak mümkün değil yapmaz

Bir de su dökmek ise yaramaz kokuyu gidermek için ya sirke ya da idrar kokusunu yok eden özel spreyler var ondan kullanmanız lazım. Öbür türlü bu köpekler gitse bile siteye gelen herhangi bir köpek oranın kokusunu alıp yine orayı işaretleyecektir büyük ihtimalle.

İsiyorlar mi ? Yoksa kaka mi? Eger kaka ise toplayin ve kapisinin onune birakin gercekten. Bu kabul edilemez birsey. Benimki de bazen insanlarin bahce kapisinin onune sicmak icin comeliyor ve onu o anda tutamam yoksa yapmaz ve ordan topluyorum yerde iz kalmayana kadar. Kakasi sert oldugu icin pit pit aliniyor ama gene de oralara yaklastirmamaya calisiyorum. Herkes sevmek zorunda degil. Hayvan ve bakiyoruz diye melek degiliz hepimiz:) ama kurallara dikkat etmedikce insanlari hayvanlardan sogutuyor bu insanlar. gercekten toplayin ve kapisinin onune birakin.

ben sunları yapardım
o esnada vıdeoya cekerdım bı kere kopeklerıne wc sını sızın hemen penrece onune yaptırırken
yaptırdıkdan sonra onu temızlemelı atmalı orda bırakmamalı

sonra onu sıkayet eder gerekırse uyarmana ragmen aynen devam ettıgını kanıtlamak ıcın goruntuyu sunardım
beledıyeye polıse zabıtaya herkese soylerdım

cunku o dıskılar hastalık sacıyor
hayvan besleyen bırı olarak soyluyorum bunu oyle her yere yaptırıp gıdemez oyle bı dunya yok yanı
kopegını bıkere oraya yaptırdı tabı oda alıskanlık yaptı ısrarla hep aynı noktaya gelır

gıtsın ınsanların yasam alanına saygı duyup daha dogru bı nokta bulsun ve o dıskıyı temızlesın salak adam
eger hıc bı sey fayda etmezse
al o pıslıgı tam kapısının onune at

Site yönetimine söyledim. Beyefendi emekli asker oldukça ters ve sinirli. Site Yönetimi ne dedi bi fikrim yok

Sende ters ve sinirli olacaksın çözüm bu
Baktın camın altında amcanın üzerine boca ediver bi kova suyu bir şey derse de de benim kovam asla yapmaz de =))
Ciddiyim bak, dinsizin hakkından imansız gelir

Apartman görevlisine söyleyin izin vermesin ve ayrıca bir daha geldiğinde orayı sulamasını söyleyin aksi taktirde şikayet edeceğinizi de ekleyin ama nereye kime şikayet edilir böyle bişey sormayın bilmiyorum

Kpekler alanını bellı etmek ıcın cıs yapıymus gıbu bırsey vardı bence bı vetenıre srun teknık bısey syler belkıama ben camımın altına dıkenlı calı dıkerdım

bizim parki kopeklerine tuvalet yerine kullaniyorlar sabah aksam ikindi acimiyorlar oradi cocuklar icin diye ben de saskinim nereye sikayet edilir bilmiyorum

Benim kocam yapmaz dan sonra bir ilk, benim köpeğim sı.maz hahaha

Fotoğrafını çekin tam köpekler yaparken, sonra da gözüne sokun...

Sabah yine geçti beyamca yine ikaz ettim. Tabi atarlandi. Birdaha görürsem yemin ederim ki sizi şikayet edicem dedim. Evde sizin kopeginizin bok kokusunu çekmek zorunda değilim ben dedim. Üstelik o bahçede çocuklar da oynuyor sizi son kez uyarıyorum dedim ve camı da sert bir şekilde carptim. . Yarım saat sonra genç bi cocuk temizlemeye geldi baya yıkadı bildiginiz. Bundan sonra ne olur bilemiyorum

Yaaa cok tatlisin sen niye bizim topic e gelmiyosun kuzu kasim 2016 annelerine cok egleniyoruz cok tatli annisler var mutlaka gel

Hem cis hem kaka. Bu sabah uyardim sert şekilde. Sabahın köründe cama dikeldim sasirtmadi beni nedense geldi yine

Çok yerinde bir tepki vermişsiniz. Ve sonuna kadar da haklısınız. Bu tavrınızı sürdürün. Sessiz kaldıkça kendilerine hak görüyorlar her şeyi.

O kaka yaptıkları yeri bellemişler ve hep oraya geliyorlar sanırım. Kokularını bırakmışlar oraya. Orayı iyice temizleyip kokularının gitmesini sağlar ve biraz talaş falan dökerseniz gelmezler diye düşünüyorum. Ya da köpeklerin nefret ettiği kokular neyse onlardan dökün. Talaş , karabiber gibi şeyler burunlarına kaçar rahatsız olurlar.

Ben de çok severim hayvanları ve evimde kedi besledim ama o koku cidden ne olursa olsun yayılıyor ve aşırı hassas bir burnum ve miğdem var, kaka kokusuna alışamadım bir türlü. Bu yüzden biraz da eşim evde hayvan olayına karşı olduğu için besleyemiyorum. Yoksa bunun hayvan sevgisiyle ilgisi yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…