Adam köpekle birlikte gelince laf sok.
Köpek bilmiyor ama insan daha beter de.
Ters ters bak.
İşin esprisi bir yana cidden köpekle geldiğinde cama çıkıp burası benim kapımın önü ve bu yaptığınız terbiyesizlik de. Kırmadan diye bir sey yok. O seni gayet kırmış.
Densizlik ayrı dert.
Alakasız olacak önceki nickin neydi kaçtır düşünüyorum aklıma gelmedi
Bulamazsam çatlarım
Ters ters bak.
İşin esprisi bir yana cidden köpekle geldiğinde cama çıkıp burası benim kapımın önü ve bu yaptığınız terbiyesizlik de. Kırmadan diye bir sey yok. O seni gayet kırmış.
Densizlik ayrı dert.
Bulamazsam çatlarım
Ters ters bak.
Densizlik ayrı dert.
Bulamazsam çatlarım
Telefon az sapıttı pardon
3. Baskı olmuş
Iyi geceler hanımlar
Bizim hemen yan bina da oturan bi komşumuz var iki tane de golden cins köpeği var. Yalnız bu beyefendi her sabah 9 da ve akşam 23 de kopeklerini dolastirmaya çıkıyor. Köpekler bizim bahcemize tuvaletini yapıyorlar. Bahçe dediğim site içerisinde yeşillik alan tam da benim camın altına yapıyorlar. Inanilmaz derece de kokuyor cami açtığım da buram buram koku evime doluyor.
Beyefendiye bir kez söyledim ama çok sert bi tepki aldım. Benim kopegim s.cmaz dedi. Tabi ben o tavır karşısında kötü hissettim.
Az önce de bahçede otururken yine geldiler ve yine aynı yere tuvaletini yaptı iki köpek beyefendi yüzüme de baktı üstelik.
Nasıl bir tutum izlemeliyim ? Kimseyi kırmadan bu işi nasıl çözebilirim.
Bu arada hayvan sevgim var lütfen taslamayin. Ama tuvaletini de camimin altına yapmasalar daha iyi olur sanki.
Site yönetimine söyledim. Beyefendi emekli asker oldukça ters ve sinirli. Site Yönetimi ne dedi bi fikrim yok
bizim parki kopeklerine tuvalet yerine kullaniyorlar sabah aksam ikindi acimiyorlar oradi cocuklar icin diye ben de saskinim nereye sikayet edilir bilmiyorumIyi geceler hanımlar
Bizim hemen yan bina da oturan bi komşumuz var iki tane de golden cins köpeği var. Yalnız bu beyefendi her sabah 9 da ve akşam 23 de kopeklerini dolastirmaya çıkıyor. Köpekler bizim bahcemize tuvaletini yapıyorlar. Bahçe dediğim site içerisinde yeşillik alan tam da benim camın altına yapıyorlar. Inanilmaz derece de kokuyor cami açtığım da buram buram koku evime doluyor.
Beyefendiye bir kez söyledim ama çok sert bi tepki aldım. Benim kopegim s.cmaz dedi. Tabi ben o tavır karşısında kötü hissettim.
Az önce de bahçede otururken yine geldiler ve yine aynı yere tuvaletini yaptı iki köpek beyefendi yüzüme de baktı üstelik.
Nasıl bir tutum izlemeliyim ? Kimseyi kırmadan bu işi nasıl çözebilirim.
Bu arada hayvan sevgim var lütfen taslamayin. Ama tuvaletini de camimin altına yapmasalar daha iyi olur sanki.
Yaaa cok tatlisin sen niye bizim topic e gelmiyosun kuzu kasim 2016 annelerine cok egleniyoruz cok tatli annisler var mutlaka gelAlmaz giciklik yapıyordur. Şaka gibi gelecek ama çatı katında oturuyorum sayısız güvercin var surekli cam önüne pisliyorlar en son sildigim zaman "lutfen artık yapmayın hamileym midem almıyor oğlum " diye şaka yaptım hayvanlara eskisi gibi gelip pislemiyor. Bi kuşun beyni kdr beyin yok bazılarında.
İsiyorlar mi ? Yoksa kaka mi? Eger kaka ise toplayin ve kapisinin onune birakin gercekten. Bu kabul edilemez birsey. Benimki de bazen insanlarin bahce kapisinin onune sicmak icin comeliyor ve onu o anda tutamam yoksa yapmaz ve ordan topluyorum yerde iz kalmayana kadar. Kakasi sert oldugu icin pit pit aliniyor ama gene de oralara yaklastirmamaya calisiyorum. Herkes sevmek zorunda degil. Hayvan ve bakiyoruz diye melek degiliz hepimiz:) ama kurallara dikkat etmedikce insanlari hayvanlardan sogutuyor bu insanlar.gercekten toplayin ve kapisinin onune birakin.
Çok yerinde bir tepki vermişsiniz. Ve sonuna kadar da haklısınız. Bu tavrınızı sürdürün. Sessiz kaldıkça kendilerine hak görüyorlar her şeyi.Sabah yine geçti beyamca yine ikaz ettim. Tabi atarlandi. Birdaha görürsem yemin ederim ki sizi şikayet edicem dedim. Evde sizin kopeginizin bok kokusunu çekmek zorunda değilim ben dedim. Üstelik o bahçede çocuklar da oynuyor sizi son kez uyarıyorum dedim ve camı da sert bir şekilde carptim. . Yarım saat sonra genç bi cocuk temizlemeye geldi baya yıkadı bildiginiz. Bundan sonra ne olur bilemiyorum
Tamam canım gelirimYaaa cok tatlisin sen niye bizim topic e gelmiyosun kuzu kasim 2016 annelerine cok egleniyoruz cok tatli annisler var mutlaka gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?