Oğlum bebekken gece boyu ağlardı hiç ara vermeden. İçim parçalanırdı ağlamasına. Hatta bi yerden sonra komşular ne düşünecek diye de dert ederdim. Büyük ihtimalle kolik bir bebek. Aksini düşünmek istemem. Allah yardımcısı olsun. Çok yıpratıcı bir süreç siz bile bu kadar etkilendiyseniz..1 yıldır, tam 1 yıldır neredeyse her gece çığlık çığlığa ağlayan bir bebek var apartmanda. Daireyi tahmin ediyorum ama emin değilim. Uyumak mümkün değil acaba çocuğu dövüyorlar mı sorun ne yavrum neden ağlıyor düşünmekten geriliyorum her gece. Gündüz gitsem terslerler diye korkuyorum. Eşim karışma diyor ama içim rahat değil, gece gece komşu kapısına gitmek de insanları rahatsız edebilir off bilmiyorum ne yapardınız siz olsanız?
Şuanda da feryat figan ağlıyor çocuk, off kalbim parçalanıyor.
Katılacak artık ağlamaktan başıma ağrılar girdi Allahım sen koru.
emin olun onlar bu durumdan daha fazla rahatsızdır.1 yıldır, tam 1 yıldır neredeyse her gece çığlık çığlığa ağlayan bir bebek var apartmanda. Daireyi tahmin ediyorum ama emin değilim. Uyumak mümkün değil acaba çocuğu dövüyorlar mı sorun ne yavrum neden ağlıyor düşünmekten geriliyorum her gece. Gündüz gitsem terslerler diye korkuyorum. Eşim karışma diyor ama içim rahat değil, gece gece komşu kapısına gitmek de insanları rahatsız edebilir off bilmiyorum ne yapardınız siz olsanız?
Oğlumunda gece atakları oluyordu birgün gece 12ye kadar uyutamayınca banyoya sokalım rahatlatalım dedim bu sefer daha çok ağlamaya başladı komşumda rahatsız olucakki gelmiş bulundu kusura bakmayın lütfen gelin içeri diye içeriye buyur ettim kadın halimi gördü çoçuğum gazlı alerjik bir çoçuktu ya gazı oluyordu ya burnu tıkanıyordu uykusu varken uyku durumunu engelleyen birşey olduğunda ağlama krizine giriyordu uykusu olduğu içinde katlanarak ağlama krizleri devam ediyordu burun açıçı damlalar burum çektirme vs asla faydalı olmuyordu komşumda geldiğinde içeri ay günahını aldım dövüyorsunuz sanıyordum demişti şuanda çok özür dilemiştim rahatsızlık verdiğim için çok mahcup olmuştum ama çoçuk engel olunamıyor komşum aynı durumu yaşadığımızda şuanda mesaj atıyor yardıma ihtiyacı varmı gene mevsim değişikliği zor geceler atlatıyorsunuz diye isterseniz kapıyı bir tıklatın durumu kontrol edin ne olur ne olmaz hastamı çoçuk iyimisiniz endişelendik gibi konuşun durum düşündüğünüz gibiyse polisi ararsınız ..
Koliktir belki.
ama kolikligimi kalmis bir yıldır oluyor bu diyorOğlum bebekken gece boyu ağlardı hiç ara vermeden. İçim parçalanırdı ağlamasına. Hatta bi yerden sonra komşular ne düşünecek diye de dert ederdim. Büyük ihtimalle kolik bir bebek. Aksini düşünmek istemem. Allah yardımcısı olsun. Çok yıpratıcı bir süreç siz bile bu kadar etkilendiyseniz..
bence de kolik falan değildir artık.ama kolikligimi kalmis bir yıldır oluyor bu diyor
Komsunuzu taniyormusun bir merhaba diyip gunduz sorsaniz.benim bebegimde okdr aglardiki gece gunduz uykusuz sebebini biz bile bulamadik yani komsuma gidiyordu tabi ses o da taniyinca anladi yani :s boyle bir sey olabilir zor bir bebektir uykusuz huysuzdur çaresizlerdir belki1 yıldır, tam 1 yıldır neredeyse her gece çığlık çığlığa ağlayan bir bebek var apartmanda. Daireyi tahmin ediyorum ama emin değilim. Uyumak mümkün değil acaba çocuğu dövüyorlar mı sorun ne yavrum neden ağlıyor düşünmekten geriliyorum her gece. Gündüz gitsem terslerler diye korkuyorum. Eşim karışma diyor ama içim rahat değil, gece gece komşu kapısına gitmek de insanları rahatsız edebilir off bilmiyorum ne yapardınız siz olsanız?
Buna katılıyorum ama insan bunu diyemez. Dese bile anlayışla karşılayacak kişi azdr bence.Sorsan ne olacak bi de
Keyfimden ağlatıyorum gibi bir cevap alabilirsin
Gidip gecenin üçünde çocuğu sen pışpışlamayacağına göre en fazla şu olur : çocuğunuzu ağlarken başka odaya götürebilir misiniz diyebilirsin. Çünkü her gece ağlama sesiyle uykusuzluk yaşamak zor bunu kabul ediyorum.
Ben de ağlamaya başlayınca salona götürüyodum. Kafa kalmıyor insanda zaten kulağının dibinde ağlıyor, üzüntüm bi yandan sinirim bi yandan, yorgunluğum bi yandan. Tam çaresizlik oluyo valla. O dakika komşu gelse üstüne tuz biber olur :)Buna katılıyorum ama insan bunu diyemez. Dese bile anlayışla karşılayacak kişi azdr bence.
Benim oğlum 2 aylık ama öyle yüksek desibelli ağlıyor ki kulağımdan uzak tutuyorum, cidden ağrı yapıyor. Alt yan vs herkese gidiyordur.
Salona taşıdım beşiğini vs. Ama her gece yatak odasında uzun uzun ağlasaydı alt kattakileri düşünemiyorum. Onlar da bizle beraber sabahlardı heralde.
Gürültüye, tepinmeye, üstüme birşey çırpılmasına karşıyım çıkar giderim, konuşurum ama ağlayan bebeğe gidemezdim. Çünkü hiç bir anne bebeğinin saatlerce ağlamasını istemez.
Rahatsızlığı vardır belki yavrum benim ya kıyamam siz gitseniz size verecekleri tepkiyide bilmiyorsunuz şimdi bilemedim bendeOğlumunda gece atakları oluyordu birgün gece 12ye kadar uyutamayınca banyoya sokalım rahatlatalım dedim bu sefer daha çok ağlamaya başladı komşumda rahatsız olucakki gelmiş bulundu kusura bakmayın lütfen gelin içeri diye içeriye buyur ettim kadın halimi gördü çoçuğum gazlı alerjik bir çoçuktu ya gazı oluyordu ya burnu tıkanıyordu uykusu varken uyku durumunu engelleyen birşey olduğunda ağlama krizine giriyordu uykusu olduğu içinde katlanarak ağlama krizleri devam ediyordu burun açıçı damlalar burum çektirme vs asla faydalı olmuyordu komşumda geldiğinde içeri ay günahını aldım dövüyorsunuz sanıyordum demişti şuanda çok özür dilemiştim rahatsızlık verdiğim için çok mahcup olmuştum ama çoçuk engel olunamıyor komşum aynı durumu yaşadığımızda şuanda mesaj atıyor yardıma ihtiyacı varmı gene mevsim değişikliği zor geceler atlatıyorsunuz diye isterseniz kapıyı bir tıklatın durumu kontrol edin ne olur ne olmaz hastamı çoçuk iyimisiniz endişelendik gibi konuşun durum düşündüğünüz gibiyse polisi ararsınız ..
Benim kızımda 5 ay kurulmuş saat gibi hergece 12 den sabah ezanına kadar ağlardı1 yıldır, tam 1 yıldır neredeyse her gece çığlık çığlığa ağlayan bir bebek var apartmanda. Daireyi tahmin ediyorum ama emin değilim. Uyumak mümkün değil acaba çocuğu dövüyorlar mı sorun ne yavrum neden ağlıyor düşünmekten geriliyorum her gece. Gündüz gitsem terslerler diye korkuyorum. Eşim karışma diyor ama içim rahat değil, gece gece komşu kapısına gitmek de insanları rahatsız edebilir off bilmiyorum ne yapardınız siz olsanız?
Yan dairemdeki bebek 3 yaşına geldi hala g ece uyumuyor kesinlikle. Kız neler denedi ama yok uyumuyor sabaha kadar da ağlıyor. Rica ettim başka odada yatırması için çünkü sesten uyuyamadığımı ve işe gittiğimi söyledim. Sağolsun odayı değiştirdi ama çocuk hala uyumuyor. Ben rahatladım ama o kız ne yapsın1 yıldır, tam 1 yıldır neredeyse her gece çığlık çığlığa ağlayan bir bebek var apartmanda. Daireyi tahmin ediyorum ama emin değilim. Uyumak mümkün değil acaba çocuğu dövüyorlar mı sorun ne yavrum neden ağlıyor düşünmekten geriliyorum her gece. Gündüz gitsem terslerler diye korkuyorum. Eşim karışma diyor ama içim rahat değil, gece gece komşu kapısına gitmek de insanları rahatsız edebilir off bilmiyorum ne yapardınız siz olsanız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?