Komşunun bebeği

Ne yaptınız caldınızmı kapılarını ?

Oğlumun doğuştan gelen hastalığı sebebiyle evde mutlaka uygulanması gereken tedavileri vardı. Canı yanar ve korkudan ağlardı. Ben de çok dusunmusumdur komşular şiddet uyguladığımızi sanacak diye. O kadar küçük bebeğin ağlamasini annesi de hiç istemez.

Benım bebegim reflu ve kolık 6 aylık olduk ozlelıkle geceleri Apartmanı kaldırıyor ayaga girseniz bilmeyen atese atmıs sanır reflu cok kotu bir hastalık malesef bebeklerde ole bısey olabilir cunku reflu huzura zluk ve uykusuzluk yapıyor hele agza su gelince feryat figan dayanımıo

Alt komşumun bebeği böyleydi, ben de çok takardım. Ben de bir gün kafaya koydum evine gittim gündüz. Gencecik bir kız yeni doğum yapmış sayılır. Saxwce6 merak ettim bir sıkıntısı yok inşallah yapabileceğim bir şey var mı diye kibarca sordum. Bebeği kolikmiş ağlıyormuş sürekli. Kendisi de çok iyi değildi bu yüzden. Tanıştık arkadaş olduk, gündüzleri bana geliyordu bazen çaya kafa dağıtmaya sonra bebek de düzeldi bizim de güzel bir arkadaşlığımız oldu. Yani terslemezler heralde, siz bir tıklayın kapıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…