Kolik olabilir, bir hastalığı olabilir. Şiddet olduğunu sanmıyorum ama tanışıp bir sıkıntıları var mı öğrenebilirsiniz.1 yıldır, tam 1 yıldır neredeyse her gece çığlık çığlığa ağlayan bir bebek var apartmanda. Daireyi tahmin ediyorum ama emin değilim. Uyumak mümkün değil acaba çocuğu dövüyorlar mı sorun ne yavrum neden ağlıyor düşünmekten geriliyorum her gece. Gündüz gitsem terslerler diye korkuyorum. Eşim karışma diyor ama içim rahat değil, gece gece komşu kapısına gitmek de insanları rahatsız edebilir off bilmiyorum ne yapardınız siz olsanız?
Şuanda da feryat figan ağlıyor çocuk, off kalbim parçalanıyor.
Katılacak artık ağlamaktan başıma ağrılar girdi Allahım sen koru.
Not: dövmüyorlardır muhtemelen de (inşallah yani) ben olayı ifade edebilmek için böyle yazdım. Çocuk son ses çığlık atıyor, canı yanan çocuğun ağlaması gibi
Ahh benim kızımda öyleydi ona dönük olmamı isterdi hamile halimle sabaha kadar tuvaletimi tutardım sırf o ağlamasın millet duymasın diye ne zaman kalksam tuvalete ağlardı kıyamet kopardı birde yatağında ystmazdi aramızda yatardı,19 aylık , dış dönemi birde hep kötü geçiyor yorulduk ailecek her gece uykusuz yıpranmış bezmiş oluyoruz bebek de geldi hala derdimiz bitmedi bebeğin sglama seisnk duyuyor ona da kıl oldu ağlıyor bu sefer bebek ablasini uyandırıyorOrtanca çocuğum 1,5 yaşına kadar her gece sabahlara kadar ağlardı. Ağlama sebebi, yanında ve yüzüm ona dönük yatmamı istemesi. Olur da sırt üstü veya arkam dönük yatayım yada WC ye filan gideyim anında uyanır kendini paralarcasına ağlardı. Alt kattaki komşum da birgün sormuştu çocuğun bir sıkıntısı mı var diye.
Komşunuzu gördüğünüz zaman sorun bebeğin rahatsızlığı filan var mı? Yanlış anlaşılacağını sanmıyorum.
Şuan bu mesaj bana umut oldu inşallah bizimde geçer şuan 9 aylık ve çok zor bir bebek sürekli mizlama ağlama hele gece avazı çıktığı kadar bağırıyorBenim bebeğim 9 ay hep huzursuz ve ağlayan bir bebekti. Çaresizlikten oturup birlikte agladigim çok olmuştur. Sonra kendiliğinden geçti o ağlamalar. Kapıya dayanıp zaten zor durumda olan anneye bir de siz stres yasatmayin. Kimse çocuğunun o şekilde ağlamasını istemez
Gerçekten birgün pat diye geçti. Ne oldu da geçti hiç anlamadık. Kendi kendine mutlu bir bebek haline dönüştü. O güne kadar eşimle aynı anda yemek yiyebildigimizi bilmem. Geçiyor merak etmeyin.Şuan bu mesaj bana umut oldu inşallah bizimde geçer şuan 9 aylık ve çok zor bir bebek sürekli mizlama ağlama hele gece avazı çıktığı kadar bağırıyor
Bebeklerin gece ağlamalarının binbir türlü sebebi var. Dayaktan değildir ağlamaları emin olun. Çok yaşadık bizde çoook1 yıldır, tam 1 yıldır neredeyse her gece çığlık çığlığa ağlayan bir bebek var apartmanda. Daireyi tahmin ediyorum ama emin değilim. Uyumak mümkün değil acaba çocuğu dövüyorlar mı sorun ne yavrum neden ağlıyor düşünmekten geriliyorum her gece. Gündüz gitsem terslerler diye korkuyorum. Eşim karışma diyor ama içim rahat değil, gece gece komşu kapısına gitmek de insanları rahatsız edebilir off bilmiyorum ne yapardınız siz olsanız?
Not: dövmüyorlardır muhtemelen de (inşallah yani) ben olayı ifade edebilmek için böyle yazdım. Çocuk son ses çığlık atıyor, canı yanan çocuğun ağlaması gibi
İnşallah bizimde geçer uyuması okadar zor ki eskiden gece dinlenebilirdim akşam olunca sevinirdim şimdi akşam olunca başlıyor paniklerim gece kaç kez kalkacak sakinlestirebilecekmiyim vs umarım geçerGerçekten birgün pat diye geçti. Ne oldu da geçti hiç anlamadık. Kendi kendine mutlu bir bebek haline dönüştü. O güne kadar eşimle aynı anda yemek yiyebildigimizi bilmem. Geçiyor merak etmeyin.
Ben olsam ne yapardım?1 yıldır, tam 1 yıldır neredeyse her gece çığlık çığlığa ağlayan bir bebek var apartmanda. Daireyi tahmin ediyorum ama emin değilim. Uyumak mümkün değil acaba çocuğu dövüyorlar mı sorun ne yavrum neden ağlıyor düşünmekten geriliyorum her gece. Gündüz gitsem terslerler diye korkuyorum. Eşim karışma diyor ama içim rahat değil, gece gece komşu kapısına gitmek de insanları rahatsız edebilir off bilmiyorum ne yapardınız siz olsanız?
Benim kız 5 yaşına geldi hala geceleri kalkıp gelip yarımıza yatarAhh benim kızımda öyleydi ona dönük olmamı isterdi hamile halimle sabaha kadar tuvaletimi tutardım sırf o ağlamasın millet duymasın diye ne zaman kalksam tuvalete ağlardı kıyamet kopardı birde yatağında ystmazdi aramızda yatardı,19 aylık , dış dönemi birde hep kötü geçiyor yorulduk ailecek her gece uykusuz yıpranmış bezmiş oluyoruz bebek de geldi hala derdimiz bitmedi bebeğin sglama seisnk duyuyor ona da kıl oldu ağlıyor bu sefer bebek ablasini uyandırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?