- 25 Şubat 2017
- 575
- 586
- 103
Yeni bi yere taşınmıştık. Bi gün alt komşum geldi çocuk çok ağlıyor acaba bişey mi oldu dedi bende kusura bakmayın sürekli böyle ağlıyor susturmıyorum dedim. Samimi olduktan sonra bana acaba çocuğa işkence mi yapılıyor diye kontrol etmeye geldiğini söyledi1 yıldır, tam 1 yıldır neredeyse her gece çığlık çığlığa ağlayan bir bebek var apartmanda. Daireyi tahmin ediyorum ama emin değilim. Uyumak mümkün değil acaba çocuğu dövüyorlar mı sorun ne yavrum neden ağlıyor düşünmekten geriliyorum her gece. Gündüz gitsem terslerler diye korkuyorum. Eşim karışma diyor ama içim rahat değil, gece gece komşu kapısına gitmek de insanları rahatsız edebilir off bilmiyorum ne yapardınız siz olsanız?
Şuanda da feryat figan ağlıyor çocuk, off kalbim parçalanıyor.
Katılacak artık ağlamaktan başıma ağrılar girdi Allahım sen koru.
Not: dövmüyorlardır muhtemelen de (inşallah yani) ben olayı ifade edebilmek için böyle yazdım. Çocuk son ses çığlık atıyor, canı yanan çocuğun ağlaması gibi
o komşu ben olabilir miyim acaba :)1 yıldır, tam 1 yıldır neredeyse her gece çığlık çığlığa ağlayan bir bebek var apartmanda. Daireyi tahmin ediyorum ama emin değilim. Uyumak mümkün değil acaba çocuğu dövüyorlar mı sorun ne yavrum neden ağlıyor düşünmekten geriliyorum her gece. Gündüz gitsem terslerler diye korkuyorum. Eşim karışma diyor ama içim rahat değil, gece gece komşu kapısına gitmek de insanları rahatsız edebilir off bilmiyorum ne yapardınız siz olsanız?
Not: dövmüyorlardır muhtemelen de (inşallah yani) ben olayı ifade edebilmek için böyle yazdım. Çocuk son ses çığlık atıyor, canı yanan çocuğun ağlaması gibi
Benim küçük cocugum tam 10 ay boyunca feryat figan sabahlara kadar ağladıHanımlar çok teşekkür ederim cevaplarınız için, iyi ki yazmışım buraya akıl akıldan üstün ne de olsa.
Asansörde veya girişte karşılaşırsak sohbet açar gibi sorayım onun dışında gidip de sormayacağım. Dediğiniz gibi onların yapamadığı ve benim yapabileceğim bir şey olmayacak neticede.
Elimden gelen tek şey bebeğin sorununun çözülmesi için dua etmek
İnsalalh bizimki o yaşa kadar öyle olmazBenim kız 5 yaşına geldi hala geceleri kalkıp gelip yarımıza yatarAllah kolaylık versin size de
Hahah gel bide bize sor deseydinBir akrabamizin bebeği 1.5 yaşina kadar agladi gaz sıkıntısi geçmedi. Benimde kızım kolik bir bebek şuanda 3 ayımız bitti.
O geceleri ağladıkca ben daha çok stres oluyorum. Hatta sırf alt kat ,üst kat ve yandaki daire rahatsız olur diye çocuklarla salonda yatıyoruz. Geçenlerde üst kat komsuyla karsilaştık masallah çok uslu bir kız annesi dedi.
Uzulme. Bazen cocuklar oyle aglayabiliyor. Ben yegenimi kendi gozlerimle gordum. Elinden oyuncak dustu diye bi agladi odum koptu. Bacima dedim komsun olsam derdim bunlar cocugu dovuyor1 yıldır, tam 1 yıldır neredeyse her gece çığlık çığlığa ağlayan bir bebek var apartmanda. Daireyi tahmin ediyorum ama emin değilim. Uyumak mümkün değil acaba çocuğu dövüyorlar mı sorun ne yavrum neden ağlıyor düşünmekten geriliyorum her gece. Gündüz gitsem terslerler diye korkuyorum. Eşim karışma diyor ama içim rahat değil, gece gece komşu kapısına gitmek de insanları rahatsız edebilir off bilmiyorum ne yapardınız siz olsanız?
Bizim alt komşudan da ses gelmişti aynı bu şekilde kapısını çaldım gece 10 da hayırdır yapabileceğimiz bir şey var mı hasta ise araba var götürelim doktora meraktan indim dedim , bu durumda karşı taraftan kötü bir şey duyarsanız o onların ayıbı olabilir haberlerde izliyoruz neler görüyoruz insanlık vazifemiz.1 yıldır, tam 1 yıldır neredeyse her gece çığlık çığlığa ağlayan bir bebek var apartmanda. Daireyi tahmin ediyorum ama emin değilim. Uyumak mümkün değil acaba çocuğu dövüyorlar mı sorun ne yavrum neden ağlıyor düşünmekten geriliyorum her gece. Gündüz gitsem terslerler diye korkuyorum. Eşim karışma diyor ama içim rahat değil, gece gece komşu kapısına gitmek de insanları rahatsız edebilir off bilmiyorum ne yapardınız siz olsanız?
yaa aynı şeyi ben her gün kendi kendime söylüyorumUzulme. Bazen cocuklar oyle aglayabiliyor. Ben yegenimi kendi gozlerimle gordum. Elinden oyuncak dustu diye bi agladi odum koptu. Bacima dedim komsun olsam derdim bunlar cocugu dovuyor
Uzulme yaa. Herkesin cocugu ayni degil.yaa aynı şeyi ben her gün kendi kendime söylüyorum
her gün diyorum ki kızıma seni duyuyorlarsa kesin evire çevire dövüyorum zannederler ki 1-2 kere üst komşu geldi neden ağlıyor diye ayyy bi utandım
hatta bi kere, eşimn yeğeninin düğününe gideceğiz hepimiz giyindik süslendk hazırlandık hanımefendiye elbise giydireceğiz ama giydir giydirebilirsen yıktı ortalığı tamam hadi başka bişe giysin yokonu da istemiyor ama nasıl ağlıyor nasıl bağırıyor biz kapının önünde hadi adda diye kandırmaya çalışıyoruz
neyse tam o sırada üst komşu geldi ama kadının yüzü allak bullak bildiğin bi telaşla geldi kapımıza, ayy ne oldu çok ağladı merak ettim diye nasıl utandım anlatamam, gık diyemedim yok birşeyden başka çünkü belli kadının halinden suçlamaya gelmiş bizi
teşekkür ederim rahatlatıcı yorumun içinUzulme yaa. Herkesin cocugu ayni degil.
Utanmana hicccc gerek yok. Cocuktur
O komsu kadini da anliyorum. Son zaman duyduklarimiza baksana. Oda korkmustur. Iyiki de varlar. Oyle dusunmek lazim. Milletin ne dedigine bakma sen. Cocuktur aglar zirlarda
Diş çıkarıyodur bencede kolik genelde 6 aya kadar sürüyo benim komşularımda geliyodu ben daha evin her yerinde yatak kurup yatıyorumO bebek önce koliktir sonra da diş çıkarma dönemi gelmiştir . Benim oğlum ve N Nehir-derin2 kızı diş çıkarırlarken böyle ağlıyorlar . Mesela emzirmeyi bıraktık ona ağlıyorlar
İlk 6 ay koliktir daha sonra da diş dönemi başlıyor ya o başlamıştır işte şuanda da köpek dişleri çıkıyor olabilir 1.5 yaşındaymış sanırımDiş çıkarıyodur bencede kolik genelde 6 aya kadar sürüyo benim komşularımda geliyodu ben daha evin her yerinde yatak kurup yatıyorum
Bnm kızım 4 yaşına girdi yeni bıraktı ağlamayı. Dediğiniz gibi bir yeri kopmuscasina ağlardı saatlerce.esimin iş arkadaşı alt kat komsumuzdu. İş yerinde lafını etmiş birgün başka bı arkadaşı kızımı görünce aa ..... nin bahsettigi bu bebek mi dedi. Şok oldum nasıl bahsettiğini sordum şey demiş çocuk ya çok sessiz yada bir yeri kopmus gibi çığlık çığlığa ortası yok her gece dinliyoruz demiş. Sonra onunda oldu çocuğu bnm kızla birlikte kendi kızını da dinlemeye başladı. Demem o ki dışardan görünen gibi olmuyo. Şiddet gormedigine eminseniz hiç anneye lafını bile etmeyin ki stres olmasın kadın. O sizden daha çok rahatsız oluyordur gece vakti rahatsızlık verdiği icin. Kolik huysuz bebek çok zor gercekten1 yıldır, tam 1 yıldır neredeyse her gece çığlık çığlığa ağlayan bir bebek var apartmanda. Daireyi tahmin ediyorum ama emin değilim. Uyumak mümkün değil acaba çocuğu dövüyorlar mı sorun ne yavrum neden ağlıyor düşünmekten geriliyorum her gece. Gündüz gitsem terslerler diye korkuyorum. Eşim karışma diyor ama içim rahat değil, gece gece komşu kapısına gitmek de insanları rahatsız edebilir off bilmiyorum ne yapardınız siz olsanız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?