Komşunun fuhuş şikayeti

Yani acikcasi suç ne demek ceza ne demek bilmeyen, bir insani sırf genç, kadın ve nazik ve biraz da fazla yumusak basli diye ezmeye çalışan insanı aşağılamam ve bunu yaparken aramızdaki eğitim farkını vurgulamam o kadar kötü bir sey de değil. Burada "ama apartman kuralları uymak zorundasin" diye bu şiddeti ve iftirayı hafife alan insanlar gelmis bana üslup dersi veriyor. Yüz kere açıkladığım, insanı iletişim kurmaya, derdimi anltmaya calistigim halde. Evet bu ülkede eğitim de hukuk ahlak algısı da vasat. Ben bunu küçümsüyorum. Küçümserken de kendimi ovdum ama kardeşim bir sor neden. Ama anlamaya çalışmak yerine hemen saldırmak kibirle suçlamak vs vs. Ugrasmayacagim.
 
Lisedeyken bizimde alt komşumuz universiteli 3 kızdı. Zerre kadar aklımıza gelmezdi acaba evlerine kim girip cikiyor. Bazen ikramlik seyler gotururduk. Onlarda bize. Bi keresinde cikolatali bi tatli yapmışlardı genelde yeni öğrendiği tariflerdi tadi mukemmel olmustu. Bazen matematik calismak icin onlara giderdim. Bizde muhafazakar sayilabilecek bir aileydik ama insanlara suizanla yaklasmiyoruz şükür
Toplumun büyük kesimi olarak cok onyargiliyiz. Aileden uzak insan garip kuş gibi oluyor bende yaşadım universitede. Bide böyle konu komsu akbaba gibi saldirinca hayat daha da zorlaşıyor.
Önceki konuyla bir degil konunuz fakat genel olarak insanlarin tutumu belli. Eve kuzenlerin kardeşlerin akraba efradi gelse bekar kiz oldugun icin direk art niyet aranır. Eve farkli farkli adamlar girip cikiyor muhabbeti yapilir.
Ne zor sey kadın olmak. Hele bi de bekarsan.
 
üniversitedeyken bizimde kapımıza aynı şikayetle polis gönderdiler bütün sorunun üst kattaki çiftten çıktığını bildikleri halde ,peki ben ne yaptım ,polisi tuttum apartman boşluğuna çıkardım sessizce üst kata çıkardım tüm sesleri dinlettim sonra da polisten müsade alarak apartmanda var sesimle bir cıngar çıkarttım o , o oldu daha da mezuniyetime kadar yanaşamadılar ,daha da pislik yapanı allahıma fuhuş yapıyor diye meydanda dolandırırım aha bu polis abide destekliyor diye ...polisin bana aferin kız diyip kahkaha atışlarını unutmuyorum
 
Kucumsemeyle duzelseydi simdiye kadar coktan duzelirdi. Tam aksine sizin gibi insanlarin kucumsemeleri, hor gormeleri bu tarz insanlari daha fanatiklestirdi. Simdi bile uslubunuzdan dolayi bunu okuyan bircok kadin eger cahilse! Cahilligime siki siki sarilir onu savunurum die dusunuodur. Ama bu benim gorusum deyip duruyor herkes, ozgur ifadeyi bu saniyor. Evet bazen durum icler acisi; okuduklarimiz, gorduklerimiz.. Ama bence ulkenin okumuslari ve entellektuelleri de icler acisi. Siz de bir ozelestiri yapmalisiniz bana kalirsa
 

Yani ne diyebilirim ki haklısınızben ve tanıdığım butun arkadaslarim yapamadık saldirganlastik beceremedik ve evet acınası haldeyim. Acinasi haldeyiz. Kendime cok kızamiyorum yine de. Bu nefretin olusmasinda etkin olan şeyler yaşadım. Zaten baş edemedim bu gerginlikle bu kutuplaşma ile. Kadin olmak ile. Kendimin o öfke dolu halini sevmedim ve kaçtım.
 

Of süpersiniz.
 


Toplayip kazanda kaynatsan bi tek adam yapsan harika birsey cikabilir lakin gene 35 sonrasi salar ayni olur. Genler sıkıntılı
 
Şu konuda dönüp dolasip kendimi ovmeme takıldiniz ya helal olsun. O kadar yazdihim açıklamalara kendimi anlatma cabalarima yazik. Kimse dinlemedi bile.

Kadının en büyük düşmanı kadındır özellikle bizim ülkemizde bu çok daha belirgin maalesef başarılarınla gurur duydum boşver kendini paralayıp kendine zarar veriyrsn yazdıklarını anlamıyorlarmı sanıyorsun pskolojik baskıyla kıskançlıklarını yatıştırmaya çalışıyorlar keşke burası gerçekten birbirimize destek olacağımız bir forum olsaydı burda bile kavganın peşindeyiz buna ben de dahilim geçmişte olanları hatırlamana üzüldüm ama sen çok güçlü ve başka bir insansın artık kendini övmekte de sonuna kadar haklısın
 
Şu konuda dönüp dolasip kendimi ovmeme takıldiniz ya helal olsun. O kadar yazdihim açıklamalara kendimi anlatma cabalarima yazik. Kimse dinlemedi bile.


Yazdıhınız aciklamayi okumadim henuz . Giriyorum alintilara bakiyor ve cevapliyorum. Ayrica bir mevzu birden fazla kisinin dikkati cekmis konuşulmuş ben eski konulara kizan bir mesaj yazdigim halde siz gene beni alintiladiniz. Hep bunlar pro uyelik yuzunden hep alimiyon bak gor :)
 

Yok sizi tesadüfen alintiladim valla :) lafım genele yönelik.
 

Ben kadınların başarılarıyla övünmesinden yanayım. Kadınlar kendilerini göstermeye korkmasınlar
Erkekler yapınca aman ne karizmatik, kadınlar yapınca aman ne burnu büyük oluyor.
#kadıngücü
 
Tamam zamanında kötü birşey yaşamışsınız,bu üzücü,haklısınız da ben anlatımınızdan hiçbirşey anlamadım.
Yazım hatalarını geçtim,kendinizi ifade ediş biçiminiz fiyasko kusura bakmayın da konuya odaklanamıyor insan.
 
Ben kadınların başarılarıyla övünmesinden yanayım. Kadınlar kendilerini göstermeye korkmasınlar
Erkekler yapınca aman ne karizmatik, kadınlar yapınca aman ne burnu büyük oluyor.
#kadıngücü

Yaaa ben de biliyorum firsat eşitliği yok, fırsatlar elimde olmasa nah avukat olurdum vs vs. Konuya girdiğim yer çok yanlış. İçime İlber Ortaylı kaçtı. Ama neden kaçtı yani Cherry siz mühendissiniz mesela değil mi taniyorum sizi. Bilgisayar muhendisiydiniz. Biri gelip sirf kadınsıniz gençsiniz diye size gelip yazilimlar vs hakkinda, en iyi bildiğiniz konu hakkında yalan yanlış konussa. Bu konu üzerinden uzerinizde baski kurmaya çalışıyor yalan yanlış konuşarak. Lan sen ne konuşuyor değişik ben o komuda master tezi yazdim mal demez misiniz? İşte benimki de ayni hesap.
 
Son düzenleme:

Çok sinirliyim ve yazilanlara bir an önce cevap vermek istediğim icin telefonda yazdığım mesajları tekrar okuyup kontrol etmeden gönderiyorum. Cümle dusuklukleri olmuş. Telefonumun klavyesi de biraz dandik. Dikkat edeceğim haklısınız.
 

Çok teşekkür ederim anlayışınız ve ince dusunceliliginiz için... Burada ve sanal alemin dışında, dışarda, sizin gibi anlayışlı ve şefkatli kadınların oldugunu bilmek çok güzel.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…