Komşunun Kardeşine Vuruldum

Umutsuz guzum, yaptın mı kek? Yüzüne gözüne accık sürünüp anacığını da koluna takıp çaldın mı komşunun kapısını?
Herkesin selameti için bunu yapman lazım.
En son 13. sayfaya doğru yolculuk yapıyordu, daha haber alamadık. Uykusu gelmiş olabileceğiyle ilgili söylentiler var

Eveeet gelelim simdi kuru fasulyenin faydalarina alıntı mesaji da okudum bu arada
Bakin şu konuda anlasalim madem maziye döndük
Ilk etapta adamla konusurken evli oldugunu bilmiyodum zaten arastirip ogrendim. Esiyle zaten bosanma asamasinda olduklarını evliliginin kafasında bittigini soyledi.
Bende buna inandım inanmakla hata ettim
Ondan sonra da zaten konusmayi biraktim
Hic gorusmedim zaten sadece mesajda konustuk o kadar

Kiz senin ne dedigini kulaklarin duyuyor mu
Evli erkekleri mi ayartiyorum

Bilmem öyle diyolla da ben inanmadım, ayartacak atraksiyon yok sende, ayartılabilme potansiyelin var saflığından.
Accık şıpsevdisin, tembelsin, erkeksizlikten biraz da önüne gelene atlama halindesin, yengeni de kıskanıyorsun gibi boşluktan sarmışsın kadına amma iyi kızsın. Şöyle hayatın dolsa biraz, kendine gelirsin sen.

Saf oldugumu nerden cikardin

Saf oldugumu nerden cikardin

Pek akıllı bi kıza benzemiyon Umutsuz be, konularından filan öyle duruyorsun.
Ne yani "Fettan, fesat, işgüzar hmm ne çirkefsin" filan desem daha mı iyiydi?
Troll olduğunu da düşünüyorum arada ama daha çok saftirik bi tip gibi geliyorsun gözüme.

Ornek versene nerden anladin

Çocuğun sevgilisi varmış ve çok kıskanç kendini buna hazırla,bu zamanda tarif ettiğin tipler boşta kalmaz...kendini buna hazırla...eskidendi iyi olacak hastanın doktorun ayağına gelmesi sürprizi...
Deme oyle kuzu ya insallah yoktur.
Hayatinda biri olup olmadigini anlamanin bi yolu var mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…