- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
En son 13. sayfaya doğru yolculuk yapıyordu, daha haber alamadık. Uykusu gelmiş olabileceğiyle ilgili söylentiler varUmutsuz guzum, yaptın mı kek? Yüzüne gözüne accık sürünüp anacığını da koluna takıp çaldın mı komşunun kapısını?
Herkesin selameti için bunu yapman lazım.
En son 13. sayfaya doğru yolculuk yapıyordu, daha haber alamadık. Uykusu gelmiş olabileceğiyle ilgili söylentiler var
Okudum aciklamasini da yazdim
Ben her lafimin arkasindayim canimHalk açıklama bekliyor umutsuz evli adamla neden konuşmaya devam ettin? Uykun gelmeden yaz bence
Ay ilahi kuzum ya kahkahalar attimUmutsuz guzum, yaptın mı kek? Yüzüne gözüne accık sürünüp anacığını da koluna takıp çaldın mı komşunun kapısını?
Herkesin selameti için bunu yapman lazım.
Sakaci seniEn son 13. sayfaya doğru yolculuk yapıyordu, daha haber alamadık. Uykusu gelmiş olabileceğiyle ilgili söylentiler var
Kız senden rahatı yok bu alemdeBen her lafimin arkasindayim canim
Son yorumda acikladim
Kiz senin ne dedigini kulaklarin duyuyor muBi evlenip yerini bulsa, kaç yuva kurtulacak.
Niye oyle dedin cicimKız senden rahatı yok bu alemde
Kiz senin ne dedigini kulaklarin duyuyor mu
Evli erkekleri mi ayartiyorum
Sorma tatlim ya kara sevdaya tutuldumNapiyosun kız umutsuz? Yine kime yandırdın kalbini
Saf oldugumu nerden cikardinBilmem öyle diyolla da ben inanmadım, ayartacak atraksiyon yok sende, ayartılabilme potansiyelin var saflığından.
Accık şıpsevdisin, tembelsin, erkeksizlikten biraz da önüne gelene atlama halindesin, yengeni de kıskanıyorsun gibi boşluktan sarmışsın kadına amma iyi kızsın. Şöyle hayatın dolsa biraz, kendine gelirsin sen.
bilmem cicim öyle geldi banaNiye oyle dedin cicim
Saf oldugumu nerden cikardin
Ornek versene nerden anladinPek akıllı bi kıza benzemiyon Umutsuz be, konularından filan öyle duruyorsun.
Ne yani "Fettan, fesat, işgüzar hmm ne çirkefsin" filan desem daha mı iyiydi?
Troll olduğunu da düşünüyorum arada ama daha çok saftirik bi tip gibi geliyorsun gözüme.
Deme oyle kuzu ya insallah yoktur.Çocuğun sevgilisi varmış ve çok kıskanç kendini buna hazırla,bu zamanda tarif ettiğin tipler boşta kalmaz...kendini buna hazırla...eskidendi iyi olacak hastanın doktorun ayağına gelmesi sürprizi...
Annesi de orda oldugu icin ve yatalak hasta oldugu icin onun yanina geliyor ilgileniyorBosver bence haftanin 4 gunu ablasina gelen bekar adami evlenince gorumce sorunsali diye konu acarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?