Komşunun Kardeşine Vuruldum

Ornek versene nerden anladin

En yakın örnek bak:

İnanmışsın adama, en tipik yalanlar; bunu ciddili yiyen kadın saftiriktir.
Yoksa inanmadın da, inanmış gibi yapmak işine mi geldi, can sıkıntısından, boşluktan?
O kadar da değilsindir Umutsuz, hmm?

İyi bari, zararın neresinden dönsen kardır. Hiç yoktan '' Eşimle mutlu değiliz, yatakları ayırdık, ayrı yaşıyoz, boşancaz ama şöyle şöyle durumlar var. '' diye klişe evli çakal herif yalanını öğrenmiş oldun. Akıl muskası olmuştur sana.

Peki arkadaşının sözlüsünü yoklayıp şansını denemek kaçıncı level abazalık oluyor?

Bu olayin üstünden seneler gecti
Deli caglarindaydim o zaman
Ama kacirdigin bi nokta var ben körü körüne inanmadim suphelendim araştırdım ogrendim sonrasinda da temkinli davranip hatami duzelttim.
Bide bu acidan bak

Ben sonucta olmasi gerekeni yaptim ve konusmayi kestim
Erkegin evli oldugunu bile bile birlikte olan kadinlarla ayni kefeye koymayin lutfen beni

Bu olayin üstünden seneler gecti
Deli caglarindaydim o zaman
Ama kacirdigin bi nokta var ben körü körüne inanmadim suphelendim araştırdım ogrendim sonrasinda da temkinli davranip hatami duzelttim.
Bide bu acidan bak

İyi etmişsin zaten o kadarını da araştır bil. Neyse tecrübe olmuş diyelim, daha da yemezsin benzer yalanları, karşılaşırsan böyle bir durumla.
Senin aklındaki plan ne peki komşu oğlu için?
Sosyal medya denildi "Ne diyeceğim ekleyemem-eklesem mi-yok ekleyemem ne yazacağım" dedin kaldın.
Ablasıyla sıkı fıkı olma yolundan git denildi "Olmaz, kadınla kaç senedir aynı apartmandayız şimdi durduk yere gidersem olmaz" filan dedin o da kaldı...
Balkondan gelişini takip edip, merdivenlerde önüne mi düşeceksin, napacaksın, ne düşünüyorsun?

Ben sonucta olmasi gerekeni yaptim ve konusmayi kestim
Erkegin evli oldugunu bile bile birlikte olan kadinlarla ayni kefeye koymayin lutfen beni
Yol gayet aynı kefedesin.
İlla evli olması gerekmiyor. Sevgilisi olan, sözlüsü olan erkeklerden etkilenmek, pusuda bekleyip yoklamak da aynı kafa ürünü.
Ki bile bile de konuşmuşsun. Gayet ahlaksızlık

Yol gayet aynı kefedesin.
İlla evli olması gerekmiyor. Sevgilisi olan, sözlüsü olan erkeklerden etkilenmek, pusuda bekleyip yoklamak da aynı kafa ürünü.
Ki bile bile de konuşmuşsun. Gayet ahlaksızlık
Konuyu okudun mu
Yoksa burdaki kulaktan dolma bilgilerle mi ahkam kesiyosun
Uyeligimi silip buralardan gideyim rahat edin sizde en iyisi bu kadar üstüme gelmenizi haketmiyorum

Aslında en cok aklima yatan plan sosyal medyadan eklemek.
Ama iste ekleyince ne diyecem sorarsa yada tanir mi beni bilmiyorum.
Bana bu konu da yardimci olmaniz lazim

Bence kimseye verme sana zor yetiyor güzelim. Kendi açtığın konuları, kendi yazdıklarını hatırlayamıyorsun baksana.
Masallah sende ozel hayatima pek ilgilisin
Dogum günümü burcumu goz rengimi ayak numarami falan da arastirdin mi

Son düzenleme:
Su kadar sevilsek yeterdi

Konuyu okudun mu
Yoksa burdaki kulaktan dolma bilgilerle mi ahkam kesiyosun
Uyeligimi silip buralardan gideyim rahat edin sizde en iyisi bu kadar üstüme gelmenizi haketmiyorum
Deme öyle umutsuz senin gibi popüler bir üyeyi kaybetmek istemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…