- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Biriyle tanismak bu planlari yapip uygulamak filan, yaslandim galibaBugunde su kadar sevilmedigimiz icin yakalim be tontriko
Kız beni gaza getirme bulur ifşalarım seniMasallah sende ozel hayatima pek ilgilisin
Dogum günümü burcumu goz rengimi ayak numarami falan da arastirdin mi
Sen kendin demedin mi, ayrıldılar şansımı denedim diye. Beş sayfa önce.Konuyu okudun mu
Yoksa burdaki kulaktan dolma bilgilerle mi ahkam kesiyosun
Uyeligimi silip buralardan gideyim rahat edin sizde en iyisi bu kadar üstüme gelmenizi haketmiyorum
Sade renk tayt düşünür müsün günlük?Aslinda makyaja pek ihtiyacim yok yaptigimda da cok hafif yapiyorum zaten ama esofmanli falan gormesi hoş olmuyo keske en azindan şık bi sekilde gorse
Durum stabil cinnetcim, ilerleyen birşey yok, adına konu açılmış diğer vurulduğu adamlar gibi elde var sıfıralt tarafı 8 saat yazamadım hemen benim üzerime 10 sayfa konuşulmuş ben şimdi kitap mi okuyayım ileride olan sayfaları mı?
seçin kaderime yön verin.
biri babasının hayrına bana özetleyebilir mi nolmuuuuşşş
Tamam. Elleşmeyin. Şu an yengeyi kurtaralım.Sen kendin demedin mi, ayrıldılar şansımı denedim diye. Beş sayfa önce.
İnsan arkadaşının eski sevgilisini yoklarsa bu ahlaksızlıktır
Aslinda makyaja pek ihtiyacim yok yaptigimda da cok hafif yapiyorum zaten ama esofmanli falan gormesi hoş olmuyo keske en azindan şık bi sekilde gorse
Durum stabil cinnetcim, ilerleyen birşey yok, adına konu açılmış diğer vurulduğu adamlar gibi elde var sıfır
Aman o kadar bildirim gelmiş boşunaymış demekDurum stabil cinnetcim, ilerleyen birşey yok, adına konu açılmış diğer vurulduğu adamlar gibi elde var sıfır
UnuttumHangi cevaplar soyleyinde bilelim yahu
Ben abla değilim o halde.Cidden denemek istiyorsan ablayla arkadaşlığı geç, hiç bir abla kardeşine layık bir gelin adayı görmemiştir bu güne dek, başlamadan biter ilişkiniz.
Sosyal medyadan falan yürü, adamla arkadaş ol bırak o ablasına takdim etsin seni
Hasta ve yasli anneye abla bakiyor oda hergun gelip yokluyor hastane doktor vs islerine anlatilandan anlasilan oBunu yazacaktım tam.
Haftanın dört gününü evli ablasıyla geçiren erkek mi olur ayol o ne öyle
Ay evetBilemedin
Dun ne yaptığımi cok mu merak ediyorsunuz
Aslında en cok aklima yatan plan sosyal medyadan eklemek.
Ama iste ekleyince ne diyecem sorarsa yada tanir mi beni bilmiyorum.
Bana bu konu da yardimci olmaniz lazim
Tilkiler bile kalkamadıysa altından hangi ne moduna geçilirBence kimseye verme sana zor yetiyor güzelim. Kendi açtığın konuları, kendi yazdıklarını hatırlayamıyorsun baksana.
Yaz yaz. Yenge kurtulmalı.Bende bir akil varda yazilanlardan sonra cocugun vebalini alirmiyim korkusuyla seedemiyom
Ben abla değilim o halde.Kendi bulsun diyorum, geçineceği insanı bilir, kendine yetecek aklı var sonuçta diyorum. Ne bileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?