- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Bakiyorum hemen ne yazdiginaİşte o yüzden damdan düşer gibi ekleme instadan. Üste yazdım onlardan birini yap.
Yaş kaçtı senin ?
Ay bi de kameraman mı varmış? E benim liste eksik kaldı hemen güncelleyeyim.Umutsuzcum vakacim, bundan 15 gun evvel acaba olur muyuz diye özelden sorup iliski koçluğunu yapmami istedigin kameraman mi bu ?
Ya arkadasim dediysem sadece merhabalastigim biri o kadarKardeş payı da olabilir.. paylaşmak önemli birşey
Chelzycim ozelimizi burda niye aciyosun herkese ask olsunUmutsuzcum vakacim, bundan 15 gun evvel acaba olur muyuz diye özelden sorup iliski koçluğunu yapmami istedigin kameraman mi bu ?
Ay bi de kameraman mı varmış? E benim liste eksik kaldı hemen güncelleyeyim.
Listemiz güncellendi. Mevzuyu tam bilmediğimiz için 15.5 olarak numara verdim kameramana.Sen listeye fazladan 2 müyendis-doktor, 3-5 tane de esnaf ekle kasaptır manavdır filan; bulunsun. Komşu oğlandan iş çıkmazsa daha devamı gelir, güncelleyip durma sonra. : p
Listemiz güncellendi. Mevzuyu tam bilmediğimiz için 15.5 olarak numara verdim kameramana.
Eki Görüntüle 2665356
Gec kaldin kossAy bi de kameraman mı varmış? E benim liste eksik kaldı hemen güncelleyeyim.
Sozden zaten ne ucan ne kaçan kurtuluyo birine soylesem 7 cihana yayiliyo zaten herseyAşk olsun umutsuz bizden habersiz yeni atilimlar gerceklestirmissin? Oyle ozelden anlatirsan popüleriteni nasil koruyacaksin buralarda
Gece gece sen beni güldürdün, Allah'ta seni güldürsünSozden zaten ne ucan ne kaçan kurtuluyo birine soylesem 7 cihana yayiliyo zaten hersey
Kameramani bilmedigi icin 15.5 vermişmişListemiz güncellendi. Mevzuyu tam bilmediğimiz için 15.5 olarak numara verdim kameramana.
Eki Görüntüle 2665356
Şu taktikleri verip artik uygulamaya gecsek yüzüm gulecekGece gece sen beni güldürdün, Allah'ta seni güldürsün
100 e tamamlayalim en iyisi bu listeyiSen listeye fazladan 2 müyendis-doktor, 3-5 tane de esnaf ekle kasaptır manavdır filan; bulunsun. Komşu oğlandan iş çıkmazsa daha devamı gelir, güncelleyip durma sonra. : p
Aşk kadiniyim tam napiyimmBöyle listeleyince de tövbest -hamama gider kurnaya, düğüne gider zurnaya- olmuş biraz.
Çok aşk dolu bir gadın demek ki, taşıyor. Napsın? :)
Bi dakika ya ben polis oldugunu belirtmemistim siz nerden ogrendinizHayır bu bey polisburada konu açmadıklari varmış birde, 15 günde bir vuruluyorsa demek
Cok mu egleniyon sen bakimAhahaha Nickinin hakkını bu kadar veren bir üyr
Het meslekten numune yapmış
Devreler yandi tabiiiBi dakika ya ben polis oldugunu belirtmemistim siz nerden ogrendiniz
Askin bundan haberi yok ama sen bilirsin panpaAşk kadiniyim tam napiyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?