- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.474
- 548
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Tüm bilgilerin elimde umutsuz, artık herşey için çok geçBi dakika ya ben polis oldugunu belirtmemistim siz nerden ogrendiniz
HahahahahahahahahahahahahaAy bi de kameraman mı varmış? E benim liste eksik kaldı hemen güncelleyeyim.
Sen listeye fazladan 2 müyendis-doktor, 3-5 tane de esnaf ekle kasaptır manavdır filan; bulunsun. Komşu oğlandan iş çıkmazsa daha devamı gelir, güncelleyip durma sonra. : p
Valla hepsi senin konularından cici kız.Kameramani bilmedigi icin 15.5 vermişmiş
He kesin oyledir
Bu liste az kalmis ya 16- yolda gördüğü adam aşık oldu 17- marketteki adam vs uzat listeyi
Üşenmesem heklicem de üşeniyomTüm bilgilerin elimde umutsuz, artık herşey için çok geç
Evli adam mıListemiz güncellendi. Mevzuyu tam bilmediğimiz için 15.5 olarak numara verdim kameramana.
Eki Görüntüle 2665356
Senin kocanın mesleği neydi kardeş, Gangsta listeye kocam beyin mesleğini de eklemiş, hiç hoşlaşmadim bu durumdanTamam çok açma meslekleri haberi olmasın. Kocamız var. Benim kocam.
Senin kocanın mesleği neydi kardeş, Gangsta listeye kocam beyin mesleğini de eklemiş, hiç hoşlaşmadim bu durumdan
Ya dualarınız tutarsa? Çocuk ne olcak peki ? Hiç vicdanınız sızlamayacak mı ?Dua edicem sana kız. Çok istiyorum, bir an önce evlen de rahatla.Valla bak.
Gördüm gördüm, perde sektöründe olduğunu tekrar tekrar yazmayalım haklısınŞimdi söylesem çok dikkat çeker üstte yazdım tekrar etmeyeyim. Sonuçta uçan kuşa aşık oluyor yok yere içine aşk tohumu ekmek istemem. Okurken etkilenir falan Allah korusun kocamdan olurum.
Gördüm gördüm, perde sektöründe olduğunu tekrar tekrar yazmayalım haklısınneyse ki listeci başı KudrAlobar hanım kocamı en sadık kategorisine aldığından benim icim bir nebze rahat dünden beri.
Kimi ayarlamak istiyorsun bekar mı ne kadar tanıyorsunŞu taktikleri verip artik uygulamaya gecsek yüzüm gulecek
Listecibaşı olmak arkadaşlarının beylerini korumayı gerektirir.Gördüm gördüm, perde sektöründe olduğunu tekrar tekrar yazmayalım haklısınneyse ki listeci başı KudrAlobar hanım kocamın mesleğini en sadık kategorisine aldığından benim icim bir nebze rahat dünden beri.
Dualarım kabul olursa umutsuz vakanın da bir görümcesi olacak.Ya dualarınız tutarsa? Çocuk ne olcak peki ? Hiç vicdanınız sızlamayacak mı ?
Tamam çok açma meslekleri haberi olmasın. Kocamız var. Benim kocam.
Senin kocanın mesleği neydi kardeş, Gangsta listeye kocam beyin mesleğini de eklemiş, hiç hoşlaşmadim bu durumdan
Aynı onun gibi bir görümcesi olur umarımDualarım kabul olursa umutsuz vakanın da bir görümcesi olacak.
Listecibaşı olmak arkadaşlarının beylerini korumayı gerektirir.
idrak perdecileri de “güvenilir” olarak meslek listesine ekledim bebişim raad ol.
Siz yine de fazla rahatlamayın.Umutsuz daha evlenmediŞu an içime su serpildi bacım. Sonuçta kocasız da kalabilirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?