Komşunun Kardeşine Vuruldum

Sen listeye fazladan 2 müyendis-doktor, 3-5 tane de esnaf ekle kasaptır manavdır filan; bulunsun. Komşu oğlandan iş çıkmazsa daha devamı gelir, güncelleyip durma sonra. : p

Tamam çok açma meslekleri haberi olmasın. Kocamız var. Benim kocam.

Senin kocanın mesleği neydi kardeş, Gangsta listeye kocam beyin mesleğini de eklemiş, hiç hoşlaşmadim bu durumdan

Şimdi söylesem çok dikkat çeker üstte yazdım tekrar etmeyeyim. Sonuçta uçan kuşa aşık oluyor yok yere içine aşk tohumu ekmek istemem. Okurken etkilenir falan Allah korusun kocamdan olurum.

Şimdi söylesem çok dikkat çeker üstte yazdım tekrar etmeyeyim. Sonuçta uçan kuşa aşık oluyor yok yere içine aşk tohumu ekmek istemem. Okurken etkilenir falan Allah korusun kocamdan olurum.
Gördüm gördüm, perde sektöründe olduğunu tekrar tekrar yazmayalım haklısın neyse ki listeci başı KudrAlobar hanım kocamın mesleğini en sadık kategorisine aldığından benim icim bir nebze rahat dünden beri.

Çoluğum çocuğum yuvasız kalacak sen koru yuvamı yarabbim. Canım kocam demiş miydim? Benim kocam.

Listecibaşı olmak arkadaşlarının beylerini korumayı gerektirir.
idrak perdecileri de “güvenilir” olarak meslek listesine ekledim bebişim raad ol.

Tamam çok açma meslekleri haberi olmasın. Kocamız var. Benim kocam.
Senin kocanın mesleği neydi kardeş, Gangsta listeye kocam beyin mesleğini de eklemiş, hiç hoşlaşmadim bu durumdan

Umutsuz evlilere tövbeli gari, sadece bekarlara yürüyormuş.
Üzerinde de aşksavar yenge bedduası taşıyor, kime el attıysa kuruyor. Bu kıza da yazık, görmüyor musunuz listeyi, garibimin umutsuz aşkları kol gibi sonsuza uzanıyor.
Umutsuz, yavrum, yengenin elini öp başına koy barış, iki de ekmek neyim kır kafanda guzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…