- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Ya ablasi baya yogun hasta bakiyor cok gelen gideni oluyo kafasini kapidan disari bile uzatmaya zamani yok sanki o yuzden o iş yaşÇok basit ablasıyla samimi olursan otomatik olarak kolaylaşır herşey
Hayirli bi işe vesile oluyorsun tatlim bundan daha guzel ne olabilirBilemedim valla Zaten ne gelirse basima su dilimi tutmamaktan gelio
Bismillah kiz ne ara hayale gectin imgeledin de cocukla tanistinYaaaa supersin
Muhtesem bi plan
Ben kadinin oğlundan yuruyeyim arada mubabbet kurayim
Ay şuan gozumde ne canlandi ben kadinin ogluyla evin önünde konusurken birden esas oglan geliyo selam veriyor bana da selam veriyor oype ilerliyor muhabbet
Cennetlik oldu cennetlikSevap mı oldu günah mı acaba?
Yanii yengenden cok dua alabilirim evet insallah oglan tarafinin İYİ dileklerine karsilik gelirHayirli bi işe vesile oluyorsun tatlim bundan daha guzel ne olabilir
Allah soyletiyordur belki deBismillah kiz ne ara hayale gectin imgeledin de cocukla tanistin
Ciğ kalir eklersen ablayi ekle sadece o ordan isterse bulur seniAllah soyletiyordur belki de
Bu adam benim kismetim belki
Sosyal medyadan ekleme konusuna ne diyorsun
Hayır bu bey polisUmutsuzcum vakacim, bundan 15 gun evvel acaba olur muyuz diye özelden sorup iliski koçluğunu yapmami istedigin kameraman mi bu ?
Ahahaha Nickinin hakkını bu kadar veren bir üyrUmutsuzcum vakacim, bundan 15 gun evvel acaba olur muyuz diye özelden sorup iliski koçluğunu yapmami istedigin kameraman mi bu ?
Ne kadar güzel masallah sizin gibi aşık çiftlere bayılıyorum Allah mutlu mesut etsin gözünüzdeki ışık sönmesinEsim geçisle benim okuduğum üniversiteye gelmisti. 2 yıl aynı bölümde okuduk. Tabi ben o zamanlar not ortalaması 95 olan klasik ineklerdendim..(burslu okuyordum) okul bitipte mezun olduktan sonra yıllıklarımız geldi eve. 2 yıl senin dikkatini çekmek için yapmadiğım kalmadı ama simdi rahatca itiraf ediyorum seni seviyorum benimle evlenirmisin yazmiş yıllığima. Saf kocam onceden açılsaydı gezip tozardik iş ciddiye binince nisanlıyken babam sağolsun sinemaya bile göndermedi. Ozamanlar facebook whatsapp falanda yok. O bana çağrı atardı ben ona çagrı atardım. .
Ey kaşları kemana yandırdı kalbiniNapiyosun kız umutsuz? Yine kime yandırdın kalbini
Ayyy tobeler olsun sansinimi denemek istedin vallaha evlerden iraksin ayy tüylerim dikeldi arkadaşın sözlendi ayrıldıktan sonra şansını denedin oyle mi nefes alsın yeteri de geçmiş senin durum ayyyMagazinciler gibisin he
Olayi nasilda köpürte köpürte carpita carpita anlatiyosun
Birincisi adamin evli oldugunu bilmiyordum benden saklamisti kendi arastirmalarimla ogrendim
Ikincisi arkadasim nisanlanmadi aile arasi soz gibi bisey oldu ben cocugu arkadasim ortada yokken begeniyordum ayrildiktan sonra da sansimi denemek istedim o kadar
Koşarak mi kaçar depar atar bence hele listeyi bi görseAma ben dedim teee sayfalar önce
Yenge olayini falan gectim karakter ortada (eski konulardan biliyoruz). Tanissa dahi cocuk iki gun sonra kosarak kaçar.
Adami bi kendime ayarlayayim da o zaman gorun sizKoşarak mi kaçar depar atar bence hele listeyi bi görse
Dua edicem sana kız. Çok istiyorum, bir an önce evlen de rahatla.Adami bi kendime ayarlayayim da o zaman gorun siz
Tesekkurler tatlim cok iyisinDua edicem sana kız. Çok istiyorum, bir an önce evlen de rahatla.Valla bak.
Ay insallah ya bugunde eve gecmedim daha geLdi mi acepYanii yengenden cok dua alabilirim evet insallah oglan tarafinin İYİ dileklerine karsilik gelir
Ablasi hic aktif degil ki instagramda gormez bile o sekildeCiğ kalir eklersen ablayi ekle sadece o ordan isterse bulur seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?