- 4 Kasım 2019
- 27.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.927
- 598
- 30
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
İşte ozaman arkada çalan acıklı bir şarkıCocuk so sorry edemem, sevgilim bekliyor derse?
Aha mutsuz sonSeviyorsan git konuş
Bence çocugu görünce düşme numarası yapsın belki tutar kolundan göz göze gelip aşk kalpleri uçusur ve esas oğlanda ona dönüp körmüsün bacım önüne baksana der
Erkek olsam ağlayan kızlardan korkardimNe bileyim teşekkür ederim ailesel bir problem desinilk adım olarak dikkatini çekmiş olur.ikinci adımda adam AA merhaba nasılsınız der herhalde bir daha karşılaşınca ben gece gece susayım ya
Agzindan yel alsin kizCocuk so sorry edemem, sevgilim bekliyor derse?
Ablasi da şoka girer kesin hangi dagda kurt öldü de bu kiz bize kek yapıp getirmis diyePandemi sürecinde assolist gibi giyinip ablasına havuçlu kek götür fark etmemesi mümkün değil etmezse ben burdayım bekliyorum
Bende korkardım ama işte erkekler nerde ağlayan birini görse erkeklik damarları kabarıyorErkek olsam ağlayan kızlardan korkardim
Tanışma şeysi için dersinAblasi da şoka girer kesin hangi dagda kurt öldü de bu kiz bize kek yapıp getirmis diye
Hayatinin şansı gelip çattı desek daha dogru olur tatlimDaha önce nasil farketmedin hayret.
Çocuğun verilmiş sadakasi buraya kadarmis demekki
Ay hic gulecegim yoktuTanışma şeysi için dersin
O kadar eminiz kendimizdenHayatinin şansı gelip çattı desek daha dogru olur tatlim
Hayir yani benden iyisini mi bulacak
He valla ya kesin yarar aşk kadiniyim benNiye yansın başı? Belki yarar aşk, bi heyecan hamaratlık gelir belli mi olur? Hem yenge de bi ferahlar :)
Belkı arızalıdır?????Agzindan yel alsin kiz
Insallah sevgilisi yoktur
Zaten 30 lu yaslarinin ortasinda bi adam
Bu yakışıklılikla bu yasina kadar niye evlenmedi onu da anlamis degilim
Yengenin, ablasi ile muhabbeti varsa zor be gülümHayatinin şansı gelip çattı desek daha dogru olur tatlim
Hayir yani benden iyisini mi bulacak
E 4 yıldır kesiyorsun çocuğu da bi tanışamadın mı senden iyisi şamda kayısıAy hic gulecegim yoktu
4 yıldır falan bu apartmandalar ablasigil tanismak yeni mi aklina geldi demez mi kadin
Aslinda son zamanlarda çok sık gelmeye basladi onun oncesinde seyrek geliyorduE 4 yıldır kesiyorsun çocuğu da bi tanışamadın mı senden iyisi şamda kayısı
Ablası ile yengen tanışıyorlarmıAslinda son zamanlarda çok sık gelmeye basladi onun oncesinde seyrek geliyordu
Sebebi de annesi ablasinda kaliyor ve cok yaşlı bide hasta
Annesinin yanina geliyor hastaneye goturuyor falan
Bende aslinda gecenlerde şöyle bi alıcı gozle baktim farkettim
Kafalar bi milyon gece gece desene"Komşunun kardeşini vurdum." diye okudum.
Bir merhabalaşıverin bari ilk adım niyetine
Yok sadece merhaba merhaba o kadarAblası ile yengen tanışıyorlarmı
Allahtan muhabbetleri yokYengenin, ablasi ile muhabbeti varsa zor be gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?