- 19 Mayıs 2020
- 47.792
- 214.778
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Üşeniyom.Ben başlarda kaldım konu baya ilerlemiş neler oldu biri özetlese ya hayrına
O kadar olay mı oldu yaÜşeniyom.
Aman bise yokO kadar olay mı oldu yahadi anlat bugün bana yarın sana
Tahmin etmeliyim aslında konu sahibinin her konusu "bir bey var"la başlıyor fake hesaptan birkaç kere konuşmayla bitiyorAman bise yok
Instagramda sahte hespla ekledi oda kabul etti miy miy konusuyolar
37 yasindaymis
Is guvenligi uzmaniymis (polis olan abiymis)
Dublorluk yapiomus is cikarsa
Yagli boya tablo yapiomus guzelde yapiomus
Bos zamanlarindada ablasinin dizinin dibinde
hepsi bu
Bu kiyagimida unutma
Buna her zamankilerden daha bir takti sanki ben umutluyum bir anlik cesarete bakarTahmin etmeliyim aslında konu sahibinin her konusu "bir bey var"la başlıyor fake hesaptan birkaç kere konuşmayla bitiyor
Umutlanmayalım cnm ben bu filmi daha önce izledimBuna her zamankilerden daha bir takti sanki ben umutluyum bir anlik cesarete bakar
En son komşuya fake hesaptan yazdı, şu an yazışıyorlar adam muhtemelen tanidik diye düşünerek çözmeye çalışıyorBen başlarda kaldım konu baya ilerlemiş neler oldu biri özetlese ya hayrına
Aaaa ben yazarken sen de gondermissin ama olsun ha sen ha ben dimiAman bise yok
Instagramda sahte hespla ekledi oda kabul etti miy miy konusuyolar
37 yasindaymis
Is guvenligi uzmaniymis (polis olan abiymis)
Dublorluk yapiomus is cikarsa
Yagli boya tablo yapiomus guzelde yapiomus
Bos zamanlarindada ablasinin dizinin dibinde
hepsi bu
Bu kiyagimida unutma
Ben de o cesareti görmüyorum acikcasi...Umutlanmayalım cnm ben bu filmi daha önce izledim
Iste o yuzden belki bir adim atar hayir boylede bir sonuca baglanmaz konus konus tirt zaman kaybiBen de o cesareti görmüyorum acikcasi...
Aslinda ne var adam hayir dese bile bir daha gormezler simdi bile yuz yuze denk gelmemisler zaten
37 yaşında, kaslı, yakışıklı, fit.. hmmmEn son komşuya fake hesaptan yazdı, şu an yazışıyorlar adam muhtemelen tanidik diye düşünerek çözmeye çalışıyor
Bu arada damat aday adayimiz 37 yasinda kaslı, yakışıklı, fit bir is güvenliği uzmanıymış. Baya da matrak biri anlattığı kadarıyla...
Kızımız 27 yaşında bu arada.
Yok bence twitterdan yürüdüğü adama daha takikti. İnstagramda canli yayinini izlerken bana güldü diyip duruyordu.Buna her zamankilerden daha bir takti sanki ben umutluyum bir anlik cesarete bakar
An itibariyle balkona ciktim arabasi burda ne zaman gidecek acaba disari ciksada bi gozumuz gönlümüz senlenseIste o yuzden belki bir adim atar hayir boylede bir sonuca baglanmaz konus konus tirt zaman kaybi
Onunde sonunda o cesarete ihtiyaci var
Valla bencede himmmm bekliyorum bakalim ne cikacak37 yaşında, kaslı, yakışıklı, fit.. hmmm
Ben bazilarini bilmiyordum yahu vurmayinYok bence twitterdan yürüdüğü adama daha takikti. İnstagramda canli yayinini izlerken bana güldü diyip duruyordu.
Bir de gunlerce kendisine yazmayan adamin karakalem mi yagli boya mi resmini yapmisti yanlis hatirlamiyorsam.
Bu is güvenlikciye henuz tam takmadi bence. Valla patlamis misirimi alip merakla izliyorum konusunu bu sefer nolacak diye.
Tahminleri vardir illa ki ama benden suphelenmez dogru duzgun gormedi bile beni hep ben onu dikizliyorum geneldeAdamin bazi tahminleri varsa konusur diye dusunuyorum eski sevgili,eski nisanli begendigi birinin olma ihtimali,isyerinde birileriyle bakisma etmeye bagli o olabilirmi vs vs yani reelde tanidigim biri bu diye bakiyordur
Yoksa simdi kadinmi erkekmi o bile belli olmayan bir hesaba damdan inme yazana kim yazsin foto yok bise yok
Konusurken umutsuz ben seni taniyorum kasin sole gozun boyle boyun bu falan dediyse konusur bence
Bin beş yuz kere dedim ya tatlim o olmaz diyeÇok basit ablasıyla kanki olcaksın.
Beni gördüğünde kesin keske bizim gelinimiz olsa diye ic geciyordur kesinNerden anladın?
An itibariyle balkona ciktim arabasi burda ne zaman gidecek acaba disari ciksada bi gozumuz gönlümüz senlense
Ahahahahahahahahahah cok iyi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?