Komşunun Kardeşine Vuruldum

O kadar olay mı oldu ya hadi anlat bugün bana yarın sana
Aman bise yok
Instagramda sahte hespla ekledi oda kabul etti miy miy konusuyolar
37 yasindaymis
Is guvenligi uzmaniymis (polis olan abiymis)
Dublorluk yapiomus is cikarsa
Yagli boya tablo yapiomus guzelde yapiomus
Bos zamanlarindada ablasinin dizinin dibinde
hepsi bu

Bu kiyagimida unutma

Son düzenleme:
Tahmin etmeliyim aslında konu sahibinin her konusu "bir bey var"la başlıyor fake hesaptan birkaç kere konuşmayla bitiyor

Ben başlarda kaldım konu baya ilerlemiş neler oldu biri özetlese ya hayrına
En son komşuya fake hesaptan yazdı, şu an yazışıyorlar adam muhtemelen tanidik diye düşünerek çözmeye çalışıyor
Bu arada damat aday adayimiz 37 yasinda kaslı, yakışıklı, fit bir is güvenliği uzmanıymış. Baya da matrak biri anlattığı kadarıyla...
Kızımız 27 yaşında bu arada.

Aaaa ben yazarken sen de gondermissin ama olsun ha sen ha ben dimi şurada amme hizmeti yapiyoruz maksat hemcinslerimize kiyak olsun

Ben de o cesareti görmüyorum acikcasi...
Aslinda ne var adam hayir dese bile bir daha gormezler simdi bile yuz yuze denk gelmemisler zaten
Iste o yuzden belki bir adim atar hayir boylede bir sonuca baglanmaz konus konus tirt zaman kaybi
Onunde sonunda o cesarete ihtiyaci var

37 yaşında, kaslı, yakışıklı, fit.. hmmm

Buna her zamankilerden daha bir takti sanki ben umutluyum bir anlik cesarete bakar
Yok bence twitterdan yürüdüğü adama daha takikti. İnstagramda canli yayinini izlerken bana güldü diyip duruyordu.

Bir de gunlerce kendisine yazmayan adamin karakalem mi yagli boya mi resmini yapmisti yanlis hatirlamiyorsam.

Bu is güvenlikciye henuz tam takmadi bence. Valla patlamis misirimi alip merakla izliyorum konusunu bu sefer nolacak diye.

37 yaşında, kaslı, yakışıklı, fit.. hmmm
Valla bencede himmmm bekliyorum bakalim ne cikacak
Ben bazilarini bilmiyordum yahu vurmayin

Tahminleri vardir illa ki ama benden suphelenmez dogru duzgun gormedi bile beni hep ben onu dikizliyorum genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…