- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Bende fake hesaptan konusmaya bayilmiyorum ama gerçek hesaptan yazmaya da yemiyo yaniYa ben internetten tanışmaya/görüşmeye karşı değilim de 90lardaymış gibi ne bir fotoğraf ne bir görüntü öyle aptal aptal sohbet etmek çok saçma geliyor banaKarşımdaki ya 100 kiloysa ya ilkokul terkse ne bileyim izinde olan bi hükümlü bile olabilir, hoşlandığım adam şöyle tanımadığı bi kezbanla günlerce mesajlaşsa ya nefes alsa yeter diyor abazadır bu derim kaçarım ya da saf heralde der oturur iki üç kez daa düşünürüm Velhasıl o yüzden böyle ucu açık sohbetleri sevmiyorum
ooo rakiplerin cok onun da talipleri...Apartmandaki herkes benim yakisikliyi konusuyor
Annem demisti polis diye ama karistirmis
birkac sayfa önce de paylaşılmışBaska aday gorenlerde var demekki elini cabuk tutman lazimsen bole cicek bocek instagram takilirken biri bir yakiniyla bir kahve iciriverir kus yuvadan ucar
€Kiz asıl sorunda o ben bu cesaretsizlikle tanisamicam hic galiba
Kuzum seni merakta koydum ya kusura kalmaYa umutsuz fake hesapla yuruyup sonra adam israr edince gercek hesabinla yazdığın arkadasinin eski sozlusu noldu allasen aydinlat bizi.
Yine feyk hesapla birilerine yürüyorsun vallahi merak ediyorum.
Nicin kuzumKillandim ben biraz
37 yasinda boylu poslu kasli yakisikli is guc sahibi insalcil adami kendi istemesede bir kiz kafalardi (bunlar senin verilerin) evlilik kismet ama erkekleri kizlar rahat birakmiyor bunu hepimiz biliyoruz ben sakiz gibi yapisip istenmedigi halde evlenen biliyorum.Nicin kuzum
Bende fake hesaptan konusmaya bayilmiyorum ama gerçek hesaptan yazmaya da yemiyo yani
Nolacak bu halim
Yok dusuncesizlikten degil annesi yatalak hasta ablasinda kaliyor o yuzden onun yanina geliyor hastane islerini falan o hallediyor galiba çünkü daha önce bu kaDar sık gelmiyoduAblasından çıkmaması bana biraz falso gibi geliyor ama düşüncesiz midir nedir hergün misafirliğe gelinir mi , kız aslında o enişteye siz annenle geline salça oluyorsunuz , bak ne çok ortak noktanız var
Sevdim seni sanırım laf sokarken vicdan azabı yaşıyorumGeyik bi tarafa abla/anne kuzusu olmasın bu
Kiz bende birazcık olsun isve cilve olaydı coktaaan sevgilim olmustuValla ben karşılaşınca apartman girişinde gülümseyip gözlerinin içine bakarak Günaydın/iyi akşamlar vs derdim olanca işvemleEmin ol varsa niyeti bu bile yeter Böyle feyk meyk çok eskide kaldı bu işler boş
Kahretsin ki oyeyim
Kiz sen baskasinin populer konusunun basliginin birebir aynisini yazip konu acmamis miydin, taklit edilmekten hoslanmam mi diyorsun simdiTaklit edilmekten hoslanmadigimi soylemis miydim
E biz dedik sana cocuk kim oldugunu ogrenmek icin yazisiyor seninle, gercek hesabını bulunca bitecek diye.Kuzum seni merakta koydum ya kusura kalma
Neler olmadi ki
Ama kisaca ozet geceyim
Gercek hesaptan eklestik e sen beni daha oncede eklemistin dedi bende fikir degistirip sildim ama sonra dedim o da sen sildin diye bende silmistim dedi sonra kuzenimi nerden taniyosun falan diye sordu oyle bi muhabbet gecti
Sonra ne o yazdi ne ben yazdim
Boyumun ölçüsünü aldim yani
Neyse arkadasim yani eski sozlusu mesaj atti.
Onunla takiplesiyosun tanidigini da pek zannetmiyorum dedi. Bende hemseriyiz diye eklestik sadece aklina baska bisey gelmesin dedim. O da onu halen sevdigini unutamadigini falan soyledi. Kisaca ondan uzak dur demek istedi
Yaşayıp ogrenmis olduk kisacaKiz sen baskasinin populer konusunun basliginin birebir aynisini yazip konu acmamis miydin, taklit edilmekten hoslanmam mi diyorsun simdi
E biz dedik sana cocuk kim oldugunu ogrenmek icin yazisiyor seninle, gercek hesabını bulunca bitecek diye.
Bu da ayni olacak.
Akil var mantık var, kim fake hesapla tanistigi birini ciddiye alsin. Su an adam senin kim oldugunu merak ettigi icin devam ettiriyor yazışmayı.
20 küsür yaslarinda meslek sahibi bir kızım.Yaşın kaç senin bir de mesleğin var mı ?
adamın da fake bir hesaba yazması hiç normal değil bu arada. Ya malın önde gideni kim çıkacağını bilmediği hesaba yazıyor, ya da seni biri zannediyor eski sevgilisi bir tanıdığı vs.
20 küsür yaslarinda meslek sahibi bir kızım.
Oni tanidigimi biliyor yoksa niye yazsin
Üstte yazmisti Burçak, 27 yaşında konu sahibesi hanım kızımız, bu konuya özne olan yakışıklı kaslı fit beyefendi de güvenlik görevlisi ya da is güvenlik uzmani mi ne, o da 37 yaşında bekar20 küsür ne bacım 21 var 29 var
29 a 2 kala20 küsür ne bacım 21 var 29 var
Is sagligi ve guvenligi uzmani ayni zamanda dublör musÜstte yazmisti Burçak, 27 yaşında konu sahibesi hanım kızımız, bu konuya özne olan yakışıklı kaslı fit beyefendi de güvenlik görevlisi ya da is güvenlik uzmani mi ne, o da 37 yaşında bekar
Is sagligi ve guvenligi uzmani ayni zamanda dublör mus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?