Komşunun Kardeşine Vuruldum

Bende fake hesaptan konusmaya bayilmiyorum ama gerçek hesaptan yazmaya da yemiyo yani
Nolacak bu halim

Apartmandaki herkes benim yakisikliyi konusuyor
Annem demisti polis diye ama karistirmis
ooo rakiplerin cok onun da talipleri... elini cabuk tut
Baska aday gorenlerde var demekki elini cabuk tutman lazim sen bole cicek bocek instagram takilirken biri bir yakiniyla bir kahve iciriverir kus yuvadan ucar
birkac sayfa önce de paylaşılmış
Adile.Nasit gibi "uçtu kuşum" der dimi
Kiz asıl sorunda o ben bu cesaretsizlikle tanisamicam hic galiba

Bence tanış apartmanda /kapi önünde vs tanışmaya çalış gözünün önünde ol
Olmadi buluşun reelde de tanisin ama bence önce sanalda yazisirken apartmanda da denk gel sonra bulusmaya çağırdığında yuz yuze de sen olduğunu açıklarsin
Kaybedecek bir sey yok ki...
Ablasinin komşususun, olmadığında sık görüşecek değilsiniz

Ya umutsuz fake hesapla yuruyup sonra adam israr edince gercek hesabinla yazdığın arkadasinin eski sozlusu noldu allasen aydinlat bizi.

Yine feyk hesapla birilerine yürüyorsun vallahi merak ediyorum.
Kuzum seni merakta koydum ya kusura kalma
Neler olmadi ki
Ama kisaca ozet geceyim
Gercek hesaptan eklestik e sen beni daha oncede eklemistin dedi bende fikir degistirip sildim ama sonra dedim o da sen sildin diye bende silmistim dedi sonra kuzenimi nerden taniyosun falan diye sordu oyle bi muhabbet gecti
Sonra ne o yazdi ne ben yazdim
Boyumun ölçüsünü aldim yani
Neyse arkadasim yani eski sozlusu mesaj atti.
Onunla takiplesiyosun tanidigini da pek zannetmiyorum dedi. Bende hemseriyiz diye eklestik sadece aklina baska bisey gelmesin dedim. O da onu halen sevdigini unutamadigini falan soyledi. Kisaca ondan uzak dur demek istedi

37 yasinda boylu poslu kasli yakisikli is guc sahibi insalcil adami kendi istemesede bir kiz kafalardi (bunlar senin verilerin) evlilik kismet ama erkekleri kizlar rahat birakmiyor bunu hepimiz biliyoruz ben sakiz gibi yapisip istenmedigi halde evlenen biliyorum.

3.ihtimalim var
1.asosyal pek kimseyle tanisip edememis yzimda iyi olsada yuzyuze iletisimi sifir muhabbeti cekilmiyor,belki cimrilik cok ailecilik ,paracilik vs gibi hos gelmeyen davranislari var olabilir.Yani hayal ettigin prens o olmayabilir

2. Anasinin gozu ucanda kacanda gozu var kazandigini eglenme yeme gezme tozma kendine harcama taraftari baglilik falan istemiyor kimse tahammul etmemis bakmiski sonu yok gelende gitmistir ki oyle adamlarda pek evlilik adami olmuyor zorlayip alanda cok hayrini gormuyor
3. Kendince kriterleri var yas guzellik meslek kazanc konularinda henuz oluruyla karsilasmamis Olursa istedigim olsun olmazsa olmasin mantiginda

Mesela sen calisiyormusun aylik belli bir gelirin varmi simdi erkekler meslek sahibi istiyor tek benim calismamla olmaz diyor

Bende fake hesaptan konusmaya bayilmiyorum ama gerçek hesaptan yazmaya da yemiyo yani
Nolacak bu halim

Valla ben karşılaşınca apartman girişinde gülümseyip gözlerinin içine bakarak Günaydın/iyi akşamlar vs derdim olanca işvemle Emin ol varsa niyeti bu bile yeter Böyle feyk meyk çok eskide kaldı bu işler boş

Ablasından çıkmaması bana biraz falso gibi geliyor ama düşüncesiz midir nedir hergün misafirliğe gelinir mi , kız aslında o enişteye siz annenle geline salça oluyorsunuz , bak ne çok ortak noktanız var

Sevdim seni sanırım laf sokarken vicdan azabı yaşıyorum Geyik bi tarafa abla/anne kuzusu olmasın bu

Yok dusuncesizlikten degil annesi yatalak hasta ablasinda kaliyor o yuzden onun yanina geliyor hastane islerini falan o hallediyor galiba çünkü daha önce bu kaDar sık gelmiyodu
Sagol kuzu onure oldum

Kiz bende birazcık olsun isve cilve olaydı coktaaan sevgilim olmustu

Yaşın kaç senin bir de mesleğin var mı ?
adamın da fake bir hesaba yazması hiç normal değil bu arada. Ya malın önde gideni kim çıkacağını bilmediği hesaba yazıyor, ya da seni biri zannediyor eski sevgilisi bir tanıdığı vs.

Taklit edilmekten hoslanmadigimi soylemis miydim
Kiz sen baskasinin populer konusunun basliginin birebir aynisini yazip konu acmamis miydin, taklit edilmekten hoslanmam mi diyorsun simdi

E biz dedik sana cocuk kim oldugunu ogrenmek icin yazisiyor seninle, gercek hesabını bulunca bitecek diye.
Bu da ayni olacak.

Akil var mantık var, kim fake hesapla tanistigi birini ciddiye alsin. Su an adam senin kim oldugunu merak ettigi icin devam ettiriyor yazışmayı.

Yaşayıp ogrenmis olduk kisaca

20 küsür yaslarinda meslek sahibi bir kızım.
Oni tanidigimi biliyor yoksa niye yazsin

Is sagligi ve guvenligi uzmani ayni zamanda dublör mus

Şu milletin yerine atlayan zıplayan canını hiçe sayan insanlardan yani. İş güvenliği uzmanı olup bu kadar güvensiz bir ek işi nasıl yapıyor, çok pis çelişiyor bu fit abimiz kendi içinde ben söyliim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…