- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
yok ya adam kendisi için açıldığının farkinda hayraninu merak ediyorAdam da resmi olmayan kadına yürüyecek kadar zavallı. Dikkatli olun normal erkek davranışı değil diyecektim ama siz de pek normal değilsiniz. Adam yazanın siz olduğunu bilmiyor ve kim olduğunu bilmediği birine hemen mesaj atıyor. Anormal davranışlar bunlar.
Sabah ablasina un helvasi götürdüm annem yapmistiAblasını evine davet et bi pasta börek döktür samimiyet göster agzını ara niyetini belli et biraz
Senin de ağzından lafı cımbızla alıyoruzSabah ablasina un helvasi götürdüm annem yapmisti
Tesekkur etti anneme selam gonderdiSenin de ağzından lafı cımbızla alıyoruz
E sonra ne oldu anlat detayları hasbinallah
Vaaay mapustan cikmis birileriUmutsuz banlıydım ve işim yoktu ben de oturup düşündüüüm düşündüüüm senin gerçekten aşırı saf bir kadın mı yoksa aşırı kendine güvenli bir kadın mı olduğun konusunda bir sonuca varamadım.
Ucan kusa tutuldumYengemin laneti
Ana beni eversene
Ucan kuşa tutuldum
Hızlı ve mübarek
Şimdilik aklıma gelen nickler bunlar :)
Vaaay mapustan cikmis birileri
Ozguven o ozguvem
Fışkıriyo bende napim
Oldu baska isteğin var miydiİşte o konudan çok emin olamıyorum... Çözemedik henüz. Anket açsana ben saf mıyım özgüvenli miyim diye
Hazirliksiz yakalaniyorum hep napimSizi ev halinizle nerede görüyor anlamadım. Sokaktaysa pijamanızla çıkmasanız olmaz mı :)
Beni takipten cikarmis kim oldugumu söylemeyinceyok ya adam kendisi için açıldığının farkinda hayraninu merak ediyor
Oldu baska isteğin var miydi
Benden daha mi bilecek baskalari
Ozguven diyosam ozguvendir
Verecegik mesaj net olsunDaha kismeti açık bir nick önereyim size @arayan bulur :) gerçi belasini mi mevlasini mi o sizin gayretinize kalmis :)
Size niye sorayim bunak miyim benValla bir çok şeyi senden daha iyi biliyoruz ya ha bire bize soruyorsun bunu da daha iyi biliriz bence.
Size niye sorayim bunak miyim ben
Ayrica ne sormusum ya merak ettim
Aaa Sedefin ki platonikti amaaAklıma Şevket'e vurulan Sedef geldi
Heeee onu diyosun senYavrum 8363629 tane konun var ayol. Daha ne soracaksın
He ikili ilişkiler dışında iyisin yaniHeeee onu diyosun sen
Hepsi ayni kapiya cikiyo aslinda
Ikili iliskilerde hic iyi degilim demistim
E konularda onla alakali
Zor oldu ama başardımayy bende bunu merak ettim şuan
Tam olarak oyle olmadi tatlim yaaAblasinin zilinde yaziyordur veya kadinin elektrik su faturalarını takip etmiştir. Sosyal medyada kadini bulunca kardesini de ondan bulmustur. Umutsuz sever sosyal medyadan adam takiplemeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?