Komşunun Kardeşine Vuruldum

Yani ben simdi anlayamadım tam olarak
Bu cocuk icin ugras ekle mi diyosun
Yoksa yeni adaylara mi yonel diyosun anlayamadim tam olarak
Eger ben kendi hesabimdan ekleyemem karsilasinca iletisim kuramam konusamam diyorsan sal rotani yeniden yapilandir baaka aday arayisina gec diyorum

Yok cok aklimda kalir muhakkak olmali diyorsanda o iki msjdan birinde bahsettigin ozguvenini devreye sok bir sekilde kendin olarak kendi sahsi hesabindan iletisim kur diyorum

Sahte hesap camdan bakma balkondan kesmeyle olmaz o is yas zaman kaybi diyorum

Gec dalgani bakalim
Bak beni gaza getirme cocugu ekler adim atar belkide bi aska yelken acarizzz ona gore
E gaza gelmezsen cok beklersin oturarak basariya ulasan tek canli tavuk
Sen iki gundur helvaydi bayramdi kisa
Kisa iletisimdesinya aile ile yapi olarak soguk mesafelilermi burda dil masallah cunku orda ise yaramiyormu
Ablayada cekseydin bir sekerim taatliiim

Yani mesafeliyiz genelde
Zaten kadinin sosyallesmeye pek vakti yok gibi
Hasta bakmaydi geken gideni agirlamaydi derken
O yuzden ablayla samimi olmam zor

He valla ya niye hep boyle oluyokine
Yaa niye acaba di mi umutsuz.
Acaba koca koca adamlara feyk hesaplarla yurumeye calistigindan, adamlarin kafede sana bakmasindan veya canli yayin izlerken gulmesinden falan anlam cikardigin, olmayacak adamlara olmayacak sekilde yurumeye calistigindan olabilir mi?

Allasen samimi soyle, otuz küsür yasinda is guc sahibi adam fake hesaptan kendisiyle konuşan kadinla gercekten duzgun bir sey baslatir mi? Fake hesaptan kendisine yuruyen kadina iş atacak kadar abaza biriyle ciddi iliski yurutulur mu?

Ha diyorsan ki aman vakit geçiriyorum egleniyorum, iki geyik oluyor, eyvallah. Ama cidden bunlari düzgün bir iliskim olur beklentisiyle yapiyorsan daha cok baslik acarsin ne yazik ki.

Biraz daha yukari çık
tatlim bu alintiladigin mesajı 27 yasinda oldugunu soylemeden bir iki mesaj önce yazmıştım 23-24 diye tatmin yurutmustum
Sen de kiyamam her mesaja geri döneyim derken benimki arada kaynamis sagol.ama önemseyip tek tek cevap veriyorsun
Nickimin lanetinden nasil kurtulcam ben ya
Degistirsem mi acep
Yeni nick fikirlerine acigim
- umutlukiz18 (geride kalan 17 çöp ondan 18)
- talibimi_ariyorum
- kısmetimi_bekliyorum
- olmadi_yenisigelsin
- hayatımın_askina_ramakkala

Aklima gelen bunlar şimdilik... 4.sü sana en uygunu gibi geldi bana

Yani mesafeliyiz genelde
Zaten kadinin sosyallesmeye pek vakti yok gibi
Hasta bakmaydi geken gideni agirlamaydi derken
O yuzden ablayla samimi olmam zor
E o zaman bununda arkasindan mendilini sallayabilirsin
ben diger aday konularinin hepsini bilmiyordum ama bu olabilitesi en yuksek adayindi bence.

Ne guzel yuvani yapacaktik yinge rahata erecekti, olmadi darisi bir sonraki kurnaya yada zurnaya artik

Taktikler tamam da omur boyu uygulayacak mi bunlari. Yoksa istedigini aldiktan sonra aslina mi donecek. O zaman a, çok değişti diyecekler. Gelsin tavırlar gitsin suratlar.

Bu sabah ablasina bisey götürdüm muhabbet ettik ilk defa ailesini falan anlatti annesini sordum diger kardesimde kaliyor dedi esas oglanda kac gundur ortaliklarda yok o yuzden gelmiyo demek ki

Begeniyorum ama birde aklima şu ihtimal geliyo
Ablasi belki tanistirmak istiyo ama yasca benden büyük oldugu icin vazgeciyordur belkide arada 10 yaş falan var sonucta

Şu konuda hemfikiriz fake hesaptan kendisiyle konusan biriyle biseylere baslamaz zaten akli basinda biri
Ama benim fake hesaptan eklememdeki amac o degil. Hakkinda hic bisey bilmedigi icin hem bilgi sahibi olmak hemde hayatinda biri var mi yok mu ogrenmek
Simdi diyeceksin ki hayatinda biri olsa var mi diyecek sanki erkek milleti
Ama cevabini bildigim sorulari da sordum durustce cevap verdi ayni sekilde o cevabi da gercektir diye dusunuyorum

Ahahahah cok iyi ya
Olmadiyenisigelsin olmaz kiz ne o oyle şıpsevdi gibi artik ben duzenli uzunn bi birliktelik istiyorum
O yuzden hayatiminaskinaramakkala daha uygun

Olabilitesi en yuksek aday oldugunu nerden anladin sekerim

Bu sabah ablasina bisey götürdüm muhabbet ettik ilk defa ailesini falan anlatti annesini sordum diger kardesimde kaliyor dedi esas oglanda kac gundur ortaliklarda yok o yuzden gelmiyo demek ki
E en guvenli yoldan ilerliyosun zaman alir ama garanti yol bir kac karsilasma muhabbet sonrasi konu nisanlimisin evlimisine gelir zaten
10 yasi soylemissin ama 10 yas var 10 yas var sana gore disardan bakinca dengelimisiniz sen 27 olup 22 gosteriyosan ablanin aklina gelmeyebilirsin

Var tabiki yakin dostlarim ama onlarda benim gibi dusunuyo eger pat diye gercek hesabindan eklersen olmaz diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…