- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Eger ben kendi hesabimdan ekleyemem karsilasinca iletisim kuramam konusamam diyorsan sal rotani yeniden yapilandir baaka aday arayisina gec diyorumYani ben simdi anlayamadım tam olarak
Bu cocuk icin ugras ekle mi diyosun
Yoksa yeni adaylara mi yonel diyosun anlayamadim tam olarak
E gaza gelmezsen cok beklersin oturarak basariya ulasan tek canli tavukGec dalgani bakalim
Bak beni gaza getirme cocugu ekler adim atar belkide bi aska yelken acarizzz ona gore
Yani mesafeliyiz geneldeE gaza gelmezsen cok beklersin oturarak basariya ulasan tek canli tavuk
Sen iki gundur helvaydi bayramdi kisa
Kisa iletisimdesinya aile ile yapi olarak soguk mesafelilermi burda dil masallah cunku orda ise yaramiyormu
Ablayada cekseydin bir sekerim taatliiim
Yaa niye acaba di mi umutsuz.He valla ya niye hep boyle oluyokine
tatlim bu alintiladigin mesajı 27 yasinda oldugunu soylemeden bir iki mesaj önce yazmıştım 23-24 diye tatmin yurutmustumBiraz daha yukari çık
- umutlukiz18 (geride kalan 17 çöp ondan 18Nickimin lanetinden nasil kurtulcam ben ya
Degistirsem mi acep
Yeni nick fikirlerine acigim
E o zaman bununda arkasindan mendilini sallayabilirsinYani mesafeliyiz genelde
Zaten kadinin sosyallesmeye pek vakti yok gibi
Hasta bakmaydi geken gideni agirlamaydi derken
O yuzden ablayla samimi olmam zor
Hadi bakalımAaa Sedefin ki platonikti amaa
Daha cocugun benden haberi yok belki karsilikli olacak ne belli
Taktikler tamam da omur boyu uygulayacak mi bunlari. Yoksa istedigini aldiktan sonra aslina mi donecek. O zaman a, çok değişti diyecekler. Gelsin tavırlar gitsin suratlar.Assolist gibi giyinirse niyet net belli olur, "Kime geldiği belli" diye cingöz ilan edilir oradan olmaz o iş.
Yok gibi doğal makyajını yapacak, saçlarını güzel şekillendirecek, basit ama etkili giyinecek, bir kot-tişört bile yeter.
Güzelce bi kek yapsın evet, çalsın kapıyı "Müsait misiniz, çok sıkıldık evde" diye gitsin. Tek başına giderse de dikkat çeker, annesini de yanına almalı, oradan sızar içeriye.
Evi iyice bi incelesin, kadının hobileri-zevkleri ne imiş evinden anlaşılır az buçuk. Çiçekler bitkiler mi var, "Aaa ne güzel de yaprak vermiş (Bu laf her bitkiye gider, yaprak vermiş evet), konuşuyor musunuz çiçeklerinizle siz de? Sevgiyle ne güzel de büyüyor coşuyorlar değil mi?" filan kapar oradan kadını, bitki severi bitkiden yakalayacaksın, örgü severi haraşosundan, tv sevenini Esra Erolundan, Müge Anlısından... Oradan gireceksin muhabbete cici cici...
Sonrası zaten "Sıkıldıkça gel sen yanıma, ne cimcime bu maşallah" diye sahiplenildi mi tamam.
Oradan sızar.
Bu sabah ablasina bisey götürdüm muhabbet ettik ilk defa ailesini falan anlatti annesini sordum diger kardesimde kaliyor dedi esas oglanda kac gundur ortaliklarda yok o yuzden gelmiyo demek kiE gaza gelmezsen cok beklersin oturarak basariya ulasan tek canli tavuk
Sen iki gundur helvaydi bayramdi kisa
Kisa iletisimdesinya aile ile yapi olarak soguk mesafelilermi burda dil masallah cunku orda ise yaramiyormu
Ablayada cekseydin bir sekerim taatliiim
Hayir tabiki neden omur boyu uygulayayimTaktikler tamam da omur boyu uygulayacak mi bunlari. Yoksa istedigini aldiktan sonra aslina mi donecek. O zaman a, çok değişti diyecekler. Gelsin tavırlar gitsin suratlar.
Begeniyorum ama birde aklima şu ihtimal geliyoEger ben kendi hesabimdan ekleyemem karsilasinca iletisim kuramam konusamam diyorsan sal rotani yeniden yapilandir baaka aday arayisina gec diyorum
Yok cok aklimda kalir muhakkak olmali diyorsanda o iki msjdan birinde bahsettigin ozguvenini devreye sok bir sekilde kendin olarak kendi sahsi hesabindan iletisim kur diyorum
Sahte hesap camdan bakma balkondan kesmeyle olmaz o is yas zaman kaybi diyorum
Şu konuda hemfikiriz fake hesaptan kendisiyle konusan biriyle biseylere baslamaz zaten akli basinda biriYaa niye acaba di mi umutsuz.
Acaba koca koca adamlara feyk hesaplarla yurumeye calistigindan, adamlarin kafede sana bakmasindan veya canli yayin izlerken gulmesinden falan anlam cikardigin, olmayacak adamlara olmayacak sekilde yurumeye calistigindan olabilir mi?
Allasen samimi soyle, otuz küsür yasinda is guc sahibi adam fake hesaptan kendisiyle konuşan kadinla gercekten duzgun bir sey baslatir mi? Fake hesaptan kendisine yuruyen kadina iş atacak kadar abaza biriyle ciddi iliski yurutulur mu?
Ha diyorsan ki aman vakit geçiriyorum egleniyorum, iki geyik oluyor, eyvallah. Ama cidden bunlari düzgün bir iliskim olur beklentisiyle yapiyorsan daha cok baslik acarsin ne yazik ki.
Daha iyi bi fikrin var mi baciHala aynı mı durumlar. Karşıdan bakıp ağızının suyunu silmekten usanmadın mı?
Ahahahah cok iyi yatatlim bu alintiladigin mesajı 27 yasinda oldugunu soylemeden bir iki mesaj önce yazmıştım 23-24 diye tatmin yurutmustum
Sen de kiyamam her mesaja geri döneyim derken benimki arada kaynamis sagol.ama önemseyip tek tek cevap veriyorsun
- umutlukiz18 (geride kalan 17 çöp ondan 18)
- talibimi_ariyorum
- kısmetimi_bekliyorum
- olmadi_yenisigelsin
- hayatımın_askina_ramakkala
Aklima gelen bunlar şimdilik... 4.sü sana en uygunu gibi geldi bana
Olabilitesi en yuksek aday oldugunu nerden anladin sekerimE o zaman bununda arkasindan mendilini sallayabilirsin
ben diger aday konularinin hepsini bilmiyordum ama bu olabilitesi en yuksek adayindi bence.
Ne guzel yuvani yapacaktik yinge rahata erecekti, olmadi darisi bir sonraki kurnaya yada zurnaya artik
E en guvenli yoldan ilerliyosun zaman alir ama garanti yol bir kac karsilasma muhabbet sonrasi konu nisanlimisin evlimisine gelir zatenBu sabah ablasina bisey götürdüm muhabbet ettik ilk defa ailesini falan anlatti annesini sordum diger kardesimde kaliyor dedi esas oglanda kac gundur ortaliklarda yok o yuzden gelmiyo demek ki
En azindan apartmanda bir bagi varOlabilitesi en yuksek aday oldugunu nerden anladin sekerim
Var tabiki yakin dostlarim ama onlarda benim gibi dusunuyo eger pat diye gercek hesabindan eklersen olmaz diyorUmutsuz bu konulardaki duyguların gerçek mi yoksa bizlerle dalga mi geçiyorsun? Bizler galiba dalga geçtiğini düşünüyoruz çünkü ciddi olsan bu kadar kayıtsız kalamazsin yorumlara . Birinden etkilenmek tanımak istemek çok güzel hisler ama fake hesapla geyikle olmaz . Yakın arkadaşların yok mu sana değer veren bu konulari konuşacağın. Üniversite zamanımıza kadar fakelerin belki gideri vardı dicem ama o zaman da ciddiye alınmıyordu ki 37 yaşındaki adam hiç ciddiye almaz . Kendi hesabından net bir şekilde iletişime geçmeliydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?