- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Yok söyleme bence de... Erkekler merak ediyorlar kim onlara hayran ya da tanidik biri mi diye. Öğrenince de kendilerince ego yapip canim isterse görüşürüm moduna giriyorlar, kiz nasilsa peşinde koşuyor diye düşünüyorlar. (Istisnalar kaideyi bozmaz ama benim fikrim ve gozlemlerim bu sekilde)Ay yok kendimi ifsa eder miyim hic akillandim
Bi öncekinde de fake hesaptan yazip sonra kim oldugumu söylemiştim oglan yuzume bakmadi ogrendikten sonea
Daha bismillah , zaman lazım. Sevdiği biri varmıymış neler yaptınHepsini uyguladım
Elde var 0
Beyin firtinasi yapalim
Umutsuz birde sunumu denesen hem konsepte uygun hem et pahali bir but yani ablada essek degilse anlar heralde
Hayatinda biri yokDaha bismillah , zaman lazım. Sevdiği biri varmıymış neler yaptın
Cidden bunu mu merak ediyosunAcaba bu hep aynı hazın sonu aynı feyk hesaplamı yaşıyor
E engellemis silmis dedin
Dun sabah götürdüm et
Karsiliginda seker verdi ablasi
Bide ben şok
Az once esas oglan bayram mesaji atti fakeden
Engelledi demedim sildi dedimE engellemis silmis dedin
Ne atmis hoplayan koyunlu muuutlu bayramlar falanmi insallah burda enerjimizi bir zeka sikintiliya harcamiyoruzdur cok amin
Arkasindan yazsaydin tanidigin biri oldugumu dusunuyorsun soyle bakalim kim olabilirimEngelledi demedim sildi dedim
Bu adam cok fena sulu dereye götürür susuz geri getirir beni valla az once soyle bi diyalog gecti + lar ben - ler onun soyledikleri
+takipten cikarmissin beni
-esitlik olsun diye cikardim
+tam da esit sayilmaz ama yine de
-evet orasi oyle Sen oynamaya bende oynatılmaya devam edicez yapacak bisey yok
Nedenmiş ki sahte hesaptan daha olgunca , arkadaşlarinin önerisi ne peki ?Var tabiki yakin dostlarim ama onlarda benim gibi dusunuyo eger pat diye gercek hesabindan eklersen olmaz diyor
Yaşi cok buyuk hic bulasma diyollaaNedenmiş ki sahte hesaptan daha olgunca , arkadaşlarinin önerisi ne peki ?
Yaşi cok buyuk hic bulasma diyollaa
Arkadaş hep yazınca dedim üşenmiyor da yeni yeni feyk lermi açıyor, yoksa aynı feyk mi merak ettim doğrusuCidden bunu mu merak ediyosun
Ben de sizi gibi düşünüyorum. Mantıklı yazılan şeylere de cevap vermediğini farkettimYa umutsuz kusura bakma ama ben senin bizi trollediğini yada araştırma konusu olarak kullandığını düşünüyorum artıkyani bi insan ilişkilerinde saçmalar tamam da ‘bu kadar olamaz’ denecek cinsten yaşayamaz gibi geliyor..
Yok eğer yaşadıkların gerçekse kafanı ilişkiden biraz uzaklaştır, çünkü sen odaklandıkça iş daha da sarpa sarıyor
Ayrıca 37 yaşındaki olgun ve bilinçli bir adam fake adresten yazışmaz. Muhtemelen seni ya eski sevgili ya platoniği falan sanarak yazışıyordur.
Yaa caktirmasaydiniz keskeUmutsuz sen bu adamla olur da evlenirsen annesinin bakımına da yardim etmen beklenir
Yani öyle laylaylom gezelim eğlenelim durumu nda olmaz bana göre.
Bunları da göze al.
Simdi diyeceksin ki hayatinda biri olsa var mi diyecek sanki erkek milleti
Ama cevabini bildigim sorulari da sordum durustce cevap verdi ayni sekilde o cevabi da gercektir diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?