Komşunun Kardeşine Vuruldum

Ay yok kendimi ifsa eder miyim hic akillandim
Bi öncekinde de fake hesaptan yazip sonra kim oldugumu söylemiştim oglan yuzume bakmadi ogrendikten sonea
Yok söyleme bence de... Erkekler merak ediyorlar kim onlara hayran ya da tanidik biri mi diye. Öğrenince de kendilerince ego yapip canim isterse görüşürüm moduna giriyorlar, kiz nasilsa peşinde koşuyor diye düşünüyorlar. (Istisnalar kaideyi bozmaz ama benim fikrim ve gozlemlerim bu sekilde)

Ablayla samimiyet kurmaya baslamissin boyle devam et
Illa ki karşılasirsiniz
Hatta onun geldiğini gördüğünde al eline bir tabak kek falan, ablasina cik kapida karsilasmaniz bile olası bu sekilde.
Kapi önü de olsa tanisirsiniz ya da onun hemen arkasindan gidersen belki kapiyi o bile acabilir :) iceri buyur ederler girersin yine tanisirsin yani
Bu yol iyi devam et.

En baştan gerçek hesabından eklemeliydin.O da ciddi olduğunu anlar (gerçek hesaptan eklemek ciddi bi olay çünkü) ona göre davranırdı sana.Niyeti varsa yürürdü yoksa arkadaş kalırdınız vs.

Ama fake hesaptan ekledikten sonra gerçek hesabınızdan da ekleseniz anlamı yok.Fake hesaptan ancak ergenler ekler çünkü.Bu noktadan sonra çocuk sizi ciddiye almaz,alamaz.

Tek yol yüz yüze denk gelmeye çalışmak.Ordan sohbet başlatmak vs.. " Arada görüyorum sizi,ablanız burdaydı sanırım vs " die biraz girişken olmalısınız.Hoşlanırsa kendisi devamını getirir sohbetin zaten.Haaa bu arada böyle bir şey olur da bir ihtimal sevgili olursanız da sakın geçmişte fake hesaptan eklediğinizi paylaşmayın,bu ölene dek sizde kalsın.

Hiçbir şey romantik komedilerdeki gibi ilerlemiyor maalesef.Aşk tesadüfleri sever diyip beklemeyin,tesadüfü kendiniz yaratın. Cidden hoşlandıysanız biraz cesur olup konuşun yani. İlanı aşk edin demiyorum ama konuşmak adına ilk adımı atabilirsiniz.Bol şans.

Dun sabah götürdüm et
Karsiliginda seker verdi ablasi
Bide ben şok
Az once esas oglan bayram mesaji atti fakeden
E engellemis silmis dedin
Ne atmis hoplayan koyunlu muuutlu bayramlar falanmi insallah burda enerjimizi bir zeka sikintiliya harcamiyoruzdur cok amin

Son düzenleme:
E engellemis silmis dedin
Ne atmis hoplayan koyunlu muuutlu bayramlar falanmi insallah burda enerjimizi bir zeka sikintiliya harcamiyoruzdur cok amin
Engelledi demedim sildi dedim
Bu adam cok fena sulu dereye götürür susuz geri getirir beni valla az once soyle bi diyalog gecti + lar ben - ler onun soyledikleri
+takipten cikarmissin beni
-esitlik olsun diye cikardim
+tam da esit sayilmaz ama yine de
-evet orasi oyle Sen oynamaya bende oynatılmaya devam edicez yapacak bisey yok

Arkasindan yazsaydin tanidigin biri oldugumu dusunuyorsun soyle bakalim kim olabilirim
O seni biri saniyor ve silip geri aldiysa o sandigi kisi onun icin onemli biri

Ama yine ekleyeyim bunlar hicbir sonuca baglamaz yazar cizer durursunuz birde merak ettim nereli bunlar
Ay ne konusuyorsun sen bu adamla mesela niye sen hala bekarsin diye sormadinmi
Nerelere gidermis ne yapiyor yanlizmi yasiyor iki haftadir iletisimden ne bilgi edindin

Son düzenleme:
Ya umutsuz kusura bakma ama ben senin bizi trollediğini yada araştırma konusu olarak kullandığını düşünüyorum artık yani bi insan ilişkilerinde saçmalar tamam da ‘bu kadar olamaz’ denecek cinsten yaşayamaz gibi geliyor..

Yok eğer yaşadıkların gerçekse kafanı ilişkiden biraz uzaklaştır, çünkü sen odaklandıkça iş daha da sarpa sarıyor
Ayrıca 37 yaşındaki olgun ve bilinçli bir adam fake adresten yazışmaz. Muhtemelen seni ya eski sevgili ya platoniği falan sanarak yazışıyordur.

Ben de sizi gibi düşünüyorum. Mantıklı yazılan şeylere de cevap vermediğini farkettim

Simdi diyeceksin ki hayatinda biri olsa var mi diyecek sanki erkek milleti
Ama cevabini bildigim sorulari da sordum durustce cevap verdi ayni sekilde o cevabi da gercektir diye dusunuyorum

Çok mantıklı bir sınama yöntemi gerçekten.
Kocasının kendisini aldattığından şüphelenen kadınlara da önerelim bu yöntemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…