Komşunun Kardeşine Vuruldum

Ben de o cesareti görmüyorum acikcasi...
Aslinda ne var adam hayir dese bile bir daha gormezler simdi bile yuz yuze denk gelmemisler zaten
Simdi yuz yuze gelmedik belki ama bundan sonra gelmeyecegimiz ne malum adamin bi ayagi burda surekli gidip geliyo
Şoyle ara sira gelen biri olsa hemen hic durmaz eklerdim
Ne kaybedecem zaten ara sira goruyorum derdim
Ama iste oyle degil simdi

Iyi seyirler tatlim

Bu adam tam tiyatrocu komedyen
Is güvenliği uzmanı guzel de diger isler tamamen sanatci ruhu barindirdigini gösteriyor ki anlattigin kadariyla da zaten matrak bir tip
Adam senle egleniiyiiir bacim bence isi netlestir
Eglenceli aktif biri oldugu belli
Yaşina gore de baya enerjik
Fake hesaptaki konusmalarindan zaten ti ye aldigi belli bana ozel hesap açmışsın tesekkur ederim demeler falan

Ay yok kendimi ifsa eder miyim hic akillandim
Bi öncekinde de fake hesaptan yazip sonra kim oldugumu söylemiştim oglan yuzume bakmadi ogrendikten sonea

Bence hala yanlış düşünüyorsun. Benim de erkek kardeşim var ama asla herhangi bir kızı görünce aralarını yapma gibi bir şey düşünmedim, düşünmem. Zaten bahsettiğin profil özgüveni yüksek, kendisine bakan bir adam. Kendisi istediği gibi birisini çok rahat bulabilir diye düşünüyorum ki ablası da aynen böyle düşünüyordur. Bence kendini çok yoruyorsun. Çalıştığını söylemiştin diye hatırlıyorum, kendi etrafından birileriyle sağlıklı bir ilişki yaşaman daha doğru olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…