- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Cokta emin olma canimUmutlanmayalım cnm ben bu filmi daha önce izledim
Çok hoşlarYengemin laneti
Ana beni eversene
Ucan kuşa tutuldum
Hızlı ve mübarek
Şimdilik aklıma gelen nickler bunlar :)
Simdi yuz yuze gelmedik belki ama bundan sonra gelmeyecegimiz ne malum adamin bi ayagi burda surekli gidip geliyoBen de o cesareti görmüyorum acikcasi...
Aslinda ne var adam hayir dese bile bir daha gormezler simdi bile yuz yuze denk gelmemisler zaten
Ne oldii37 yaşında, kaslı, yakışıklı, fit.. hmmm
Iyi seyirler tatlimYok bence twitterdan yürüdüğü adama daha takikti. İnstagramda canli yayinini izlerken bana güldü diyip duruyordu.
Bir de gunlerce kendisine yazmayan adamin karakalem mi yagli boya mi resmini yapmisti yanlis hatirlamiyorsam.
Bu is güvenlikciye henuz tam takmadi bence. Valla patlamis misirimi alip merakla izliyorum konusunu bu sefer nolacak diye.
Eglenceli aktif biri oldugu belliBu adam tam tiyatrocu komedyen
Is güvenliği uzmanı guzel de diger isler tamamen sanatci ruhu barindirdigini gösteriyor ki anlattigin kadariyla da zaten matrak bir tip
Adam senle egleniiyiiir bacim bence isi netlestir
Acaba bu hep aynı hazın sonu aynı feyk hesaplamı yaşıyorAdam feyk hesaptan fotoğraf istemis. Umutsuz yollamamis. Adam da kim oldugunu ogrenemeyince umutsuzu takipten cikarmis.
Pff yine ayni hazin son oldu
Ay yok kendimi ifsa eder miyim hic akillandimKendi kimliğini açıklama sakın. O fake hesaptan bazı kişisel bilgilerini öğrenmiş oldun kalsın orda ileri gitme. Adam evdeyken bi kek poğaça vs götür annem yolladı de gerekirse. Kadın da seni içeri davet ederse o şekilde girersin muhabbet olur aranızda. Olana kadar zorla artıkama kendini ifşa etme sakın kıymetin olmaz sonra. Erkekler zoru sever biraz uğraşacak o da. Haa belki şüphelenebilir ama şüphelensin bişey olmaz ondan düşünsün dursun sen inkar edeceksin ilerlerse muhabbet
Umutsuzlar mi karistikocamla gece karşılaşmadım ama sonuçta bakımlı bir günümde karşılaştım eşimle , değdi yani
Niyetim ciddiKesin çalışacak yöntemler var ve çok basit. Ama sadece niyeti ciddi olanlara söylerim. Gönül eğlendirmeyeceğine söz verirsen...
Kiz daha iyi ya isteBen evliyim ben bile merak ettim yöntemleriAmme hizmeti olarak açıktan yazsan evlenemeyen kızçe çok burda
Bu adayi mi soruyosun digerlerini mi tatlimumutsuzvaka01 işteyim üyeliğinizde sınırlı
bütün sayfaları dolaşamıyorum ilk nasıl yaklaştınız o mesajı atar mısınız?
ya da hangi sayfa yazar mısınız?
ay pek merak ettim bu işin sonunu
Ozel sektorIsyerinden falan bulamiyormusun?
Ozel sektormu isin devlet mi?
Mesele ağa dusurebilmek yegenAğına düşürmek derken?
Hadi ver artik şu taktikleri yahuNe tarafa çekersen artık... Çekincem de bundan dolayı zaten.
Aklin yolu birÖzelden falan söyleyiver ya kıza; zaten abisi, yengesi, 3 yeğeni ve anası ile sıkış tepiş yaşıyorlarmış 3 göz evde, evlenmek istiyor kız. Sevaptır.
Yaaa tabi ne demezsinYengenin hayir duasi alinir valla biri eksildi basindan diye
Hepsini uyguladımAblasıyla samimi ol , evine davet et oda seni davet eder. aranı iyi tut zamanla hiç oralı değilmiş gibi bir tavır sergile. Giyimine kuşamına özen göster
Usendim valla yaSon durum nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?