- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
- #1.101
O kadar haklisin kiTabii canım daha adam hayır derse rezil olmayım diye adınızı bile veremiyorsunuz. Vermek için baya bekliyorsunuz falan. Platonikten öteye geçtiğiniz görülmemiş 15-20 aday içinden. Balon bence sizin tavan dediginiz şey. Aslında farkında olsanız kendiniz için bir şeyler yapabilirsiniz. Ama farkında olmadıkça böyle gider bu ben diyim size.
Afferin sanaYattım bile kız
Yarin gorusecez buyuk ihtimalMemleketinden dolayı annesi razı olmamış onada
Icraat vardaHala icraate geçmedin mi sendurum aynı mı hala
Başka komşunun oğlu mu ha ha olsun bi tane olsun hayırlısıyla daIcraat varda
Rota degisti
Oyle diyim sana
Kuzenimin dedigi att gorusecektik normalde bugun çalışıyormuşBaşka komşunun oğlu mu ha ha olsun bi tane olsun hayırlısıyla da
Nick sözde umutsuzvaka ama ne hızlısın hee, maşallah hayırlısı bakalım bekliyoruz yeni gelişmelerIcraat varda
Rota degisti
Oyle diyim sana
Nickimi degistirmeme ramak kaldiNick sözde umutsuzvaka ama ne hızlısın hee, maşallah hayırlısı bakalım bekliyoruz yeni gelişmeler
Yaaaaa cok tatlisinnoturdum hiç sıkılmadan 1. sayfandan 56. sayfaya kadar okudum. cok da eğlendim. bence seninle evlenen hiç sıkılmaz enerjine bayıldım. sezonluk dizi gibisin. netfilix hiç kalır
komşunun oğlu iyi hoş anlatmışsın ama ne bileyim hararetli bir konu ama biraz cıvık mı acaba hemen fake mesaj atmalar. sen yazsan sana yürür bence. suan aynı binanın kızı yan gözle bakılmaz modu...
hayat kısa içinde kalacağına yaşa derim ben.
bence 1. talip ne bileyim onla olmaz uzakta
Nick değişmiyorNickimi degistirmeme ramak kaldi
Yeni nickim yogun istek uzerine uçankuşavuruldum olacak
Yaaaaa cok tatlisinn
Zaman ayirip okudugun icin cok tesekkur ederim
Komsunun kardesi bana da biraz oyle geldi sanki gercek hesabimdan yazsam mesaj atacak gibi sanki o yuzden ne yalan soyleyim valla taliplerin coklugunda midir hareketlerinden midir bi soguma geldi bana
Oyle bi ozellik yok mu sekerim bu camiadaNick değişmiyor
Malesef ya.Oyle bi ozellik yok mu sekerim bu camiada
Eeee benim konum sonucta sekerimbu konu hala devam mi ediyor ya 56 sayfa konuşacak ne buldunuz zımbırtılar
Ay bugun fake hesaptan slm yazmis❤ Bencede sorgula
Ne o öyle hemen mesaj atmalar felan.
Zaten şimdi karsısına çıksan o fake benim desen. Ay bir havalar bir havalar saçma sapan özgüvenler erkeklerin doğası bu.
Uğraşmaya değmez
Yinede sen bilirsin
fake olduğunu biliyor mu hesabınAy bugun fake hesaptan slm yazmis
Bu adamdan bi soguma geldi vallah
Bu nasil bi yokluktur yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?