- 24 Mart 2020
- 10.016
- 36.216
- 598
- 32
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
- #1.061
Aynen tatlımPopuler olmanın zorluklari iste be tatlim sende haklisin
mesaj attı fln dedin ya nerden tanıştınız?Ay buda oyle bisey soylemeye gelmiyo hemen terslemeler tripler
Ayy hic ugrasamam
Misal gorucu usulu biriyle tanıştırildim yine de alici gozle bakmayayim bundan bana koca olur mu diye dusunmeyeyim mi e amac belli sonuctaOdağın koca bulmak olmasın. Gördüğün her adamı nikah masasına oturtma hayalleri kurma. Evliliği amaç olarak koyma önüne.
Normal insanlar başka insanlar tanırlar, bu insanların arasından birini çekici bulur daha yakından tanımak isterler. Arkadaş olurlar, sevgili olurlar. Birlikte zaman geçirirler. Bir noktada evet bu hayatı birlikte, bir arada yaşamalıyız dedikleri zaman evlenirler. Evlilik hayat arkadaşı olmak için araç olur böylece. Sen araç olması gereken şeyi amaç yaparsan ve o amaca ulaşmak için bu kadar çabalarsan elinde beş para etmez bir evlilik olur en fazla.
Tahmin etmesaj attı fln dedin ya nerden tanıştınız?
Ikincisinin de memleketini sorun ediyor annem dogu bati meselesiPardon yokluk derken umutsuzListene bir bak istersen arkadasinin nisanlisi var yahu Canli yayin siritan vakasina girmeyelim bile bence
Neyse taliplerinden
2. Sec arada kuzen var senin tutukluguna arada o iki laf carpar vs bi sekilde yol alirsin saglikla ugrasan insanlarin empati ve sabir duygusuda gelismis oluyor sana daha tahammullu olur
Ayrica kimdir nedir en azindan en basit bilgileri bastan bilirsin
Digeri uzak (yenge icin bulunmaz nimet o ayri)
Ama onuda sehirden vs anladigimiz kadariyla yine sen buldun kimdir necidir bilgiler net degil 26 yasinda bunlar 10 yil geriden geliyor olgunluk muhabbetinde cekilmez
Birde ogretmenmis,surada kocam pinti,kartimi istiyor,bana harclik vermiyor vb denk geldigim tum konulardaki ayrica cevremdede iki ornekten gozlemledigim erkek kisisi ogretmenlerin parayla sikintisi olduguna kanaat getirdim
Oyle cok ozgur olmayabilirsin
Ay cok komiksin ya arkadasim olsan beni cekemiyo taliplerimi diyecem1. talip nerden mesaj atti instagramdan mi? Fake hesap olmasin ahshsh ava giderken avlanma
2. talibi kuzenin tavsiye etti de talibin bundan haberi var mi?
E annen buyuk bir kup alsin o zaman diycem baska tavsiye kalmadi bende anacim ne desek bir direnc bir direncIkincisinin de memleketini sorun ediyor annem dogu bati meselesi
Aynen 1. Talibi eledim zaten trabzona geri döndü bugün gorusmemiz imkansiz hem kadrolu ogretmen degil o yüzden mantık olarak onu secmek dogru degil
Orda iki tarafın da amacı evlenmek oluyor zaten. Böyle bir evlilik yapmak istiyorsan sorun yok.Misal gorucu usulu biriyle tanıştırildim yine de alici gozle bakmayayim bundan bana koca olur mu diye dusunmeyeyim mi e amac belli sonucta
Ahahss umutsuz seni mi kiskanacagim Allah askinaAy cok komiksin ya arkadasim olsan beni cekemiyo taliplerimi diyecem
1. Instagramdan mesaj atti evet
2. Tabiki cocuk fotomu görür görmez nutku tutuldu ne zaman gorusecez diye basimin etini yiyor
KKiskançatlada patlaaa
Karadenizliyiz evetE annen buyuk bir kup alsin o zaman diycem baska tavsiye kalmadi bende anacim ne desek bir direnc bir direnc
Karadenizlimisiniz siz?
TabiAhahss umutsuz seni mi kiskanacagim Allah askina
Sakaysa komik, ciddiyse daha komik
Bu yorumu ayakta alkışladım.Yıllardır aynı kanıdayım.Genellemek hoş olmasa da öğretmen erkeklerde genelde bi sikinti oluyor maalesef , vizyonları çok dar .
Istedigim kisi karsima ciktiktan sonra her türlü okeyimOrda iki tarafın da amacı evlenmek oluyor zaten. Böyle bir evlilik yapmak istiyorsan sorun yok.
Oturabilirsin alkislaman bittiyseBu yorumu ayakta alkışladım.Yıllardır aynı kanıdayım.
Ahahss umutsuz seni mi kiskanacagim Allah askina
Sakaysa komik, ciddiyse daha komik
Ahshs guldurdun gece gece.Tabi
Kiskanilmayacak kiz degilim sonucta
Bilemedim ya ciddiyse uzulurum, bu kadar hayal aleminde oldugunu bilmiyordum.Ciddi bence
Yıldız tilbe ekolünden geliyor umutsuz
Bilemedim ya ciddiyse uzulurum, bu kadar hayal aleminde oldugunu bilmiyordum.
Dur sey diyeyim gonlu olsun.
Arkadasinin eski sözlüsüne feyk hesapla yürüdüğün ve gercek hesabindan ekleyince cocuk konuşmayi bitirdiği icin acayip kiskaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?