Komşunun Kardeşine Vuruldum

Misal gorucu usulu biriyle tanıştırildim yine de alici gozle bakmayayim bundan bana koca olur mu diye dusunmeyeyim mi e amac belli sonucta

Ikincisinin de memleketini sorun ediyor annem dogu bati meselesi
Aynen 1. Talibi eledim zaten trabzona geri döndü bugün gorusmemiz imkansiz hem kadrolu ogretmen degil o yüzden mantık olarak onu secmek dogru degil

1. talip nerden mesaj atti instagramdan mi? Fake hesap olmasin ahshsh ava giderken avlanma

2. talibi kuzenin tavsiye etti de talibin bundan haberi var mi?
Ay cok komiksin ya arkadasim olsan beni cekemiyo taliplerimi diyecem
1. Instagramdan mesaj atti evet
2. Tabiki cocuk fotomu görür görmez nutku tutuldu ne zaman gorusecez diye basimin etini yiyor
KKiskançatlada patlaaa

Ikincisinin de memleketini sorun ediyor annem dogu bati meselesi
Aynen 1. Talibi eledim zaten trabzona geri döndü bugün gorusmemiz imkansiz hem kadrolu ogretmen degil o yüzden mantık olarak onu secmek dogru degil
E annen buyuk bir kup alsin o zaman diycem baska tavsiye kalmadi bende anacim ne desek bir direnc bir direnc
Karadenizlimisiniz siz?

Ay cok komiksin ya arkadasim olsan beni cekemiyo taliplerimi diyecem
1. Instagramdan mesaj atti evet
2. Tabiki cocuk fotomu görür görmez nutku tutuldu ne zaman gorusecez diye basimin etini yiyor
KKiskançatlada patlaaa
Ahahss umutsuz seni mi kiskanacagim Allah askina

Sakaysa komik, ciddiyse daha komik

Ciddi bence

Yıldız tilbe ekolünden geliyor umutsuz
Bilemedim ya ciddiyse uzulurum, bu kadar hayal aleminde oldugunu bilmiyordum.
Dur sey diyeyim gonlu olsun.

Arkadasinin eski sözlüsüne feyk hesapla yürüdüğün ve gercek hesabindan ekleyince cocuk konuşmayi bitirdiği icin acayip kiskaniyorum

19 tane adam var listede, çoğuna merhaba diyememiş ama dünya alem peşinde hepimiz de kıskanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…