- 11 Aralık 2018
- 42.556
- 264.431
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
- #1.081
Konu nereye geldi acaba? Komşunun oğlu noldu konu sahibi?
Ay cok komiksin ya arkadasim olsan beni cekemiyo taliplerimi diyecem
1. Instagramdan mesaj atti evet
2. Tabiki cocuk fotomu görür görmez nutku tutuldu ne zaman gorusecez diye basimin etini yiyor
KKiskançatlada patlaaa
Kendiniz zaten disariya pek birsey birakmiyorsunuzki siz,o koy bu yayla bilmem ne derken everiyosunuz kizlari genelde seni nasil beklettilerKaradenizliyiz evet
Aslinda ven problem etmiyom bu tarz seyleri insan insadir
Ama gel gor ki anneme anlat
instagramdan atılan mesajlara fazla itibar etmesen , degerlendir tamam da günde 83629262 kadına yazıyorlarTahmin et
Kimseye yürüdüğüm falan yok hayranlarim peşimden kosuyoTabi ki hiç bir şey olmadı. Fake hesapla dürttü, doğal olarak sonuç alamadı. Başka adamlara yürümekle meşgul şu an.
Itibar ettigimi kim soylediinstagramdan atılan mesajlara fazla itibar etmesen , degerlendir tamam da günde 83629262 kadına yazıyorlar
talip diye annene söylenen yeterince itibar ettiğin anlamına gelmiyor mu ?Itibar ettigimi kim soyledi
Kuzenimin tanistirdigi talibimi anneme söylemek kadar dogal ne olabilirtalip diye annene söylenen yeterince itibar ettiğin anlamına gelmiyor mu ?
Yahu hayranimin cok olmasida mi benim suçumTaliplerim derken? asdffghj
Sadece buraya yazdığın 18-19 adam var. Üye olalı da hepi topu 2 sene olmuş.
Buradan önceki hayatın, buraya yazmadıkların ve buraya yazdıklarının toplamı, bizim bildiklerimizin en az 3 katıdır eminim.
Skor 57'de 2 falan.
Talipler evet
Bir tek senin istedigin adamlar hayran olmuyor bak sen su iseYahu hayranimin cok olmasida mi benim suçum
Napim guzellik başa bela
instagramdan mesaj atandan bahsediyorumKuzenimin tanistirdigi talibimi anneme söylemek kadar dogal ne olabilir
Henuz ddgil bugun aradi yogun calistigini soyledi bu ara ne zaman goruselim dedi haftasinu netlestiririz dedimGörüştünüz mü kuzeninizin önerdiği kişi ile?
Yok kimseye bahsetmediminstagramdan mesaj atandan bahsediyorum
Üstümde nazar var nazarBir tek senin istedigin adamlar hayran olmuyor bak sen su ise
Limoncu kim kizKonu sahibi limoncuya benziyor, o altın biriktiriyor, konu sahibi de talip biriktiriyor. Altın yükselirken talipler değer kaybediyor, limoncu bu konuda bile kazanıyor
HahahahaytAcayip özgüveni düşük birisiniz .
Tabii canım daha adam hayır derse rezil olmayım diye adınızı bile veremiyorsunuz. Vermek için baya bekliyorsunuz falan. Platonikten öteye geçtiğiniz görülmemiş 15-20 aday içinden. Balon bence sizin tavan dediginiz şey. Aslında farkında olsanız kendiniz için bir şeyler yapabilirsiniz. Ama farkında olmadıkça böyle gider bu ben diyim size.Hahahahayt
Hicte bile ozguven tavan bende sekerim
Kendime guvenim tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?