Komşunun Kardeşine Vuruldum

Ay cok komiksin ya arkadasim olsan beni cekemiyo taliplerimi diyecem
1. Instagramdan mesaj atti evet
2. Tabiki cocuk fotomu görür görmez nutku tutuldu ne zaman gorusecez diye basimin etini yiyor
KKiskançatlada patlaaa

Taliplerim derken? asdffghj
Sadece buraya yazdığın 18-19 adam var. Üye olalı da hepi topu 2 sene olmuş.
Buradan önceki hayatın, buraya yazmadıkların ve buraya yazdıklarının toplamı, bizim bildiklerimizin en az 3 katıdır eminim.
Skor 57'de 2 falan.
Talipler evet

Karadenizliyiz evet
Aslinda ven problem etmiyom bu tarz seyleri insan insadir
Ama gel gor ki anneme anlat
Kendiniz zaten disariya pek birsey birakmiyorsunuzki siz,o koy bu yayla bilmem ne derken everiyosunuz kizlari genelde seni nasil beklettiler

Simdi soyle bir gercek var umutsuzcum armut sapi uzum copu derken balta sapi olmakta var
Anan bir zahmet dusurucek kriterlerini sende 2. ile goruseceksin

Sen onu begendin mi?

Kendi tanidiklarima gore genelleme yapacam kimse ustune alinmasin ltfn....

Karadenizlileri severim ben
Keskin zekali, espirili,eglenmeyi bilen heycanli insanlarsiniz.
Ama cok cabuk parlayip,bagira bagira konusma erkeklerinizdeki basin kicin surekli ayri oynamasi:) kadinlarinizdani assiri kiskanclik ve kabile hayati yasamlarinizlada cok zorsunuz annende bir yerde hakli ama nasip diyede bir gercek var.

Yahu hayranimin cok olmasida mi benim suçum
Napim guzellik başa bela

Hahahahayt
Hicte bile ozguven tavan bende sekerim
Kendime guvenim tam
Tabii canım daha adam hayır derse rezil olmayım diye adınızı bile veremiyorsunuz. Vermek için baya bekliyorsunuz falan. Platonikten öteye geçtiğiniz görülmemiş 15-20 aday içinden. Balon bence sizin tavan dediginiz şey. Aslında farkında olsanız kendiniz için bir şeyler yapabilirsiniz. Ama farkında olmadıkça böyle gider bu ben diyim size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…