- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Etrafi rahatsiz ediyorsadami?Papagandir o
Soylesen nolacak ki? Kimse hayvanindan vazgecmez, ben de dahil
Sizden baska rahatsiz olan var mi? Kus bu neticede apartmanda beslenmesi yasak olan bir hayvan degilEtrafi rahatsiz ediyorsadami?
O evinde hayvan besliycek diye ben niye 6 da 7 de uyaniyim ki?
Diger komsulara gitmaz benim alt katimda oturuyor yattigim odada kus,sessizlikte sanki basimda otuyor gibi.bide hic susmuyorSizden baska rahatsiz olan var mi? Kus bu neticede apartmanda beslenmesi yasak olan bir hayvan degil
Anliyorum, soyleyin isterseniz ama ise yarayacagini sanmiyorum en iyi ihtimalle hayvanin bulundugu odayi degistirebilirlerDiger komsulara gitmaz benim alt katimda oturuyor yattigim odada kus,sessizlikte sanki basimda otuyor gibi.bide hic susmuyor
Yani bencede,yada aksamdan ustunu orterlerse belki otmez yaSoylersin belki baska odaya koyar yatarken en fazla
155 e şikayet etArkadaslar yakkasik 2 aydir alt kattan kus sesi geliyor,ama muhabbet degil bildigin karga sesi gibi..
Sabah 6 7 gibi basliyor otmeye onun sesine uyaniyorum hemende dalamam uykuya,kulaklarima pamuk tikiyorum,asaga inip soylesemmi biktim bu kusun sesinden uyuyamiyorum diye.
Bende bi problem var heralde,sesden nefret ediyorum.Ay ben olsam mutlu olurum
tmm yani hayvani sevelimde ev nedir arkadasimya anlayamiyorum
Oglu 15 yasinda kadinin,gece 2 lere kadar bagira bagira play stasen oynuyor,kizi 20 yasinda gece 3 lere kadar muzik dinliyor esiyle surekli kavga gurultu cikiyor,birde basima papaganlari cikti,siz olsaniz sabredermiydiniz bu insanlara,bi keresinde gittim kapiya soyledim ama senin esininde cok sesi geliyor dedi,bide uste cikmaya calistilar,esimde ev bizim gidicek biyerimiz yok rahatsiz oluyosaniz siz gidin deseydiniz.Kendi çocuğunuz evi cıyaklamasıyla yıkacağı günü düşünüp sabredin bence. Kimse kimsenin çocuğunun gürültüsünü de cekmek zorunda değil.
Ama hicbirimiz etrafımızdan izole bir yaşam süremiyoruz malesef.
Ben de evimdeki hayvandan vazgecmem ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?