- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Oglu 15 yasinda kadinin,gece 2 lere kadar bagira bagira play stasen oynuyor,kizi 20 yasinda gece 3 lere kadar muzik dinliyor esiyle surekli kavga gurultu cikiyor,birde basima papaganlari cikti,siz olsaniz sabredermiydiniz bu insanlara,bi keresinde gittim kapiya soyledim ama senin esininde cok sesi geliyor dedi,bide uste cikmaya calistilar,esimde ev bizim gidicek biyerimiz yok rahatsiz oluyosaniz siz gidin deseydiniz.
Yapabilecek bir seyiniz yok malesef. Siz de o kadar insandan rahatsz olacagınıza papağan icin konu açıyorsunuz.
Eger müstakil bir evde yasama şansımız yoksa malesef katlanıcaz böyle gürültücü insanlara. Eger apartmanda imza toplayabiliyorsanz, yahut kiracıysa cıkartabiliyorsanz çıkartn. Ama bir kuşun rahatszlıgından cok evdeki insanların rahatszlıgı batmalı size.
Kuş o kadar da rahatsızlık vermez de siz biraz kıl kapmışsınız alt komsunuza da batıyor bence her seyi. Bizim bahcemizde de papağan vardı, afrika gri papağanı. Ve evimizin ses yalıtımı hic iyi degil gercekten. O papağanin sesi, kedilerin sesi, diğer kusların sesi, komsuların sesi.... ama bu kadar sinir etmiyordu bizi. Sizin bir hosnutsuzlugunuz var alt kattakilere ondna batıyor bence.
Yok bebişim bende sesi hic sevmem bende üstteki kadın ve devamlı koşan bağıran çocuğundan şikayetçiyim. Seni anlıyorum. Hayvan sevdiğim için ben takmazdım ama çocuk ve zorlaması beni çileden çıkarıyor, onların yüzünden sinir hastası oldum antidepresan kullanıyorum. Söyle komşuna başka odaya alsın yada üstünü örtsün.stres yapma ben gibi hasta olursun.Bende bi problem var heralde,sesden nefret ediyorum.
Evet cok gurultuculer,uyarmama ragmen aynilar,neyse dedim yapck bisiy yok,ama simdide papagani cikardilar kendi gurultuleri yetmiyormus gibihsyvan 7 de basliyor erken saatten rahatsizim gun icinde sikinti yok.
Geceleri olan seslere tepkili olmaniz normalOglu 15 yasinda kadinin,gece 2 lere kadar bagira bagira play stasen oynuyor,kizi 20 yasinda gece 3 lere kadar muzik dinliyor esiyle surekli kavga gurultu cikiyor,birde basima papaganlari cikti,siz olsaniz sabredermiydiniz bu insanlara,bi keresinde gittim kapiya soyledim ama senin esininde cok sesi geliyor dedi,bide uste cikmaya calistilar,esimde ev bizim gidicek biyerimiz yok rahatsiz oluyosaniz siz gidin deseydiniz.
Evet ortunun faydasi olur.. Rica edersiniz bisey yaparlar mutlaka eger anlayislilarsaYani bencede,yada aksamdan ustunu orterlerse belki otmez ya
Müzik sesi için zabitaya şikayet edebilirsiniz.Evet cok gurultuculer,uyarmama ragmen aynilar,neyse dedim yapck bisiy yok,ama simdide papagani cikardilar kendi gurultuleri yetmiyormus gibihsyvan 7 de basliyor erken saatten rahatsizim gun icinde sikinti yok.
Bende aynen,insanlari rahatsiz etmedigi surece olabilir ama komsu hakki cok onemli.Benim gorusum evde hayvan bakimini hos bulmuyorum bakanlara saygim var bana dokunmadigi surece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?