Komsunun kusu

Cennet papağanı olabilir, onların sesi öyle oluyormuş galiba. Söyleyin tabi ki, yattığınız odadan başka odaya alabilirler en azından. Çocuk seslerine nasıl katlanmak zorundaysak diğer canlıların sesini de kesemeyiz sonuçta.

Yapabilecek bir seyiniz yok malesef. Siz de o kadar insandan rahatsz olacagınıza papağan icin konu açıyorsunuz.

Eger müstakil bir evde yasama şansımız yoksa malesef katlanıcaz böyle gürültücü insanlara. Eger apartmanda imza toplayabiliyorsanz, yahut kiracıysa cıkartabiliyorsanz çıkartn. Ama bir kuşun rahatszlıgından cok evdeki insanların rahatszlıgı batmalı size.

Kuş o kadar da rahatsızlık vermez de siz biraz kıl kapmışsınız alt komsunuza da batıyor bence her seyi. Bizim bahcemizde de papağan vardı, afrika gri papağanı. Ve evimizin ses yalıtımı hic iyi degil gercekten. O papağanin sesi, kedilerin sesi, diğer kusların sesi, komsuların sesi.... ama bu kadar sinir etmiyordu bizi. Sizin bir hosnutsuzlugunuz var alt kattakilere ondna batıyor bence.

Evet cok gurultuculer,uyarmama ragmen aynilar,neyse dedim yapck bisiy yok,ama simdide papagani cikardilar kendi gurultuleri yetmiyormus gibihsyvan 7 de basliyor erken saatten rahatsizim gun icinde sikinti yok.

Bende bi problem var heralde,sesden nefret ediyorum.
Yok bebişim bende sesi hic sevmem bende üstteki kadın ve devamlı koşan bağıran çocuğundan şikayetçiyim. Seni anlıyorum. Hayvan sevdiğim için ben takmazdım ama çocuk ve zorlaması beni çileden çıkarıyor, onların yüzünden sinir hastası oldum antidepresan kullanıyorum. Söyle komşuna başka odaya alsın yada üstünü örtsün.stres yapma ben gibi hasta olursun.

Evet cok gurultuculer,uyarmama ragmen aynilar,neyse dedim yapck bisiy yok,ama simdide papagani cikardilar kendi gurultuleri yetmiyormus gibihsyvan 7 de basliyor erken saatten rahatsizim gun icinde sikinti yok.

Cok da erken bir saat değil aslında. Hayvan bile isteye size gıcıklığına yapmıyor ayrıca. Evdekiler gece erken yatsa hayvanin sabah ötüsü sizi rahatsz etmezdi. Bu konuda rahatsz olmanz gereken alt kat komsularınızın bile isteye gürültü cıkarmaları.

Bende apartmandaki hayvan seslerinden rahatsız olurdum. Git söyle belki laftan anlayan biridir.

Geceleri olan seslere tepkili olmaniz normal
Ama kusun sesine rahatsiz olmaniz gereksiz bence, gece olAn sese polis cagirin ama kusa polis de birsey demez

Müzik sesi için zabitaya şikayet edebilirsiniz.

Benimde kuşum var o da 6'da beni uyandırır hep.Kuşu sizin yattığınız odadan başka bir odada tutmalarını söyleyebilirsiniz...ama kabul etmeyebilir :/

Papağandır bendede var jako papağan
Komşuna söyle uyuduğunda kafesine siyah örtü örtsünler sabah nezaman kaldırırlarsa ozaman konuşmaya ötmeye başlar hem siz hem onlar rahat etmiş olur örtü olmazsa hava aydınlanmaya başladığı anda uyanıyolar..

söyleyin belki başka odaya alırlar

arkadaşın papağanı vardı onlar evden çıkarken çokkk bağırıyordu

bir gün telefon ile konuşuyoruz sabah birbirimizi anlayamadık papağan bağırtısından

Benim gorusum evde hayvan bakimini hos bulmuyorum bakanlara saygim var bana dokunmadigi surece

Tahmin edebiliyorum o sesi. Jako papağanımız vardı. Aynı şekilde hava aydınlanırken başlardı ötmeye. Islık, bağırma, konuşma ne varsa sıra sıra yapardı.
Ben kendi kuşum olduğu halde uyanıp rahatsız oluyordum. Üstüne iki kapı kapatıp yatıyordum. Komşulara soruyordum sesi geliyor mu diye duymadıklarını söylüyorlardı.
Malesef susturamazlar. Muhabbet kuşu gibi üstünü falan da örtemezler bizimki örtüyü kemiriyordu.

Benim odamda 4 tane muhabbet kusu var, hemde yillardir. Onlarla yatip onlarla kalkarim acaba bende mi bi sorun var ki yukari cikip söylensen ne yapabilcekler. Alismaya bak bence.

Ben ogrenci evinde kaliyorum. Ust katta kopek besliyolar. Oyle süs kopegi degil kocaman olanlardan ve balkonda duruyo hayvan amac ne bilmiyorum. Aksam onu iceri aliyolar hayvan bi kosuyo evin icinde evlere senlik patir kutur. Kendi sesleri ayri problem dorde kadar bagirti cagirti kufurler. Yan komsu derseniz siddetli gecimsiz kari koca coluk cocuk hep bagirisiuolar oksurseler duyarim evin ses yalitimi sifir. Cok zor apartmanda yasamak. Hele de medeniyetten nasiplenemeyenlerle

Kuş sizi namaza kaldırıyor

Kibar bir dille rica ederseniz, geceleri farklı bir odada bırakacaklarını düşünüyorum.

tatlı dille konuşun hayvanları çok seviyorum kesinlikle farklı bir amacım yok fakat sese karşı hassasım sizden ricam miniğinizi yatarken karanlık bir odaya koymanız.. derseniz hayır diye diretmez kimse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…