- 13 Eylül 2018
- 1.745
- 2.741
- 133
- Konu Sahibi Maariftakvimi
-
33 olucamYaşınız kaç ki bu kadar umutsuz olmak için? Sizin de mutlu güzel günleriniz olacaktır.
33 olucam yani umutlu olmak icin umut veren yasanmisliklar olması lazım ortada hic umut veren yada küçük bi kıvılcım yok ki umutlanayımYaşınız kaç ki bu kadar umutsuz olmak için? Sizin de mutlu güzel günleriniz olacaktır.
Daha bu yaşta bu umutsuzluk neden hiç birşey için gecikmiş bir yaş değil adet döneminde falan misiniz neden bu kadar karamsarsınız daha evlenirsinizde hayatınızda birileri de olur iş de bulursunuz çocuk istemiyorsunuz ama o da olur herşey yaşarsınız gayet genç ve güzel bir yaştasınız ne cahil ne geçmiş tam güzel çağlar 30lar 40lar33 olucam
33 yaşındayım bekarım okul iş hepsi korkunç zorluklarla oldu hayatımda. 3 gün önce arabamla kaza yaptım. Kimseyi aramadım....33 olucam
Önerileriniz için çok teşekkür ederim utangaçımdan mi is yerinde yada çevrede laf söz olacağından mi bilmiyorum biri ilgilenince adım atmaya çekinirdim zaten o ilgilerde hic uzun soluklu yada adım atmalı birsey olmadiZor bir hayatın olmuş ama böyle devam etmemesi için elinden geleni yapabilirsin. Bir ilişki isteyebilirsin bu çok normal. Ama bunun için de mesela bakımına dikkat edebilirsin. Biri sana adım attığında utanıp çekiliyorsan bunu aşmayı deneyebilirsin. Daha güleryüzlü ve sıcak olmak da bir adımdır hatta.
Sonrasında bir ortam kurmak için farklı aktivitelere yönebilirsin. Mesela dans kursu, fotoğraf kulubü, dil kursu gibi şeyler bir vesile olabilir.
Geziler de bu anlamda baya iş görüyor.
Inşallah tez zamanda iyi bi işiniz olur en azindan sizin güzelliğini var ben kendimi öyle saldım ki kac kiloyum bilmiyorum uzun zamandır başkale bile çıkmaya cesaret edemiyorum.Mart nisan ayından beri ben de böyleyim.Muhasebeciyim normalde aldığım asgari ücret.İş bulamadığım için sekreterlik yaptım o da asgari ücret.En son çalıştığım yerden de çıktım işsizim.Bir gün biriyle tanıştım benden 3 yaş küçük polis.Birkaç görüşmeden sonra fark ettim ki benim ne işim var ne gençliğim bu çocuk beni ne yapsın...Ben de senin gibiyim kendi ailem olsun kendi evim olsun buzdolabından bir şey yerken annemden laf duymayayım.Elim yüzüm de düzgün ama olmayınca olmuyor.Bir de ankarada yaşıyorum büyükşehir ama kısmet olmayınca olmuyor.Ben de 30 yaşındayım.Kendim yazmış gibi hissettim konunuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?