Komsunun yatak odasi

Ayni durum bizde de var. Iki gunde bir gece 12den sonra sesler sesler.. yataklari duvara carpsa gene iyi..ben soylemeye utaniyorum yani anlayin. tabi ki herkesin ozel hayati ama bir yaparsin iki yaparsin ses gittigini idrak edersin biryerden sonra kendinden bulur insan.

Benim de henuz bebegim dogmadi ama dogduktan sonra sesten dolayi duvara-yere vurup rahatsiz olduklarini belli etmeye calisirsalar onlar zararli cikar diyorum. Cocuk aglar ses yapabilir bunun yapilmamasi gereken birsey oldugunu anlamaz ama koskoca insanlar ne zaman nasil gurultu yapilmayacagini bilir ve uygulayabilme yetisine sahiptir.Bu yuzden biz ses yapiyoruz onlar da yapabilir gozuyle bakamam,bu durumla eşitiz diye dusunmem. Kapilarina gidip duzgunce konusmaktan baska care yok sanirim, duvara vurmalar sinir bozucu bence.

Yeni taşındık ve gece olunca farkettik ki bizim yatak odası ile komşunun salonunun duvarı ortak.. Yeni evde duvar demeye bin şahit lazım zaten.. 3 gün uyuyamadik tv sesi en son haliyle açık ve ev çınlıyor.. gece 1 gibi uyku sersemi çaldım kapısını komsunun.. en sevimli halimle müteahhit in suçu ama napıcaz orta yol bulalım ne olur çalışan insanlarız 5 saat sonra kalkicaz vs vs anlattım kapıyı açan yaşlı tonton amcaya.. adam demez mi kızım ne anlattın duyamıyorum kulağımın içine bağır :)) tv dememle anladı tonton amca durumu zaten.. O gün girdi içeri kapadı bi daha açmadı.. şimdi de üzüldük tabi adamın tek eğlencesi tv.. allah da amcayı sıkmasın hiç.. duacıyız.. ama başka bir komşu olsa inanın çekilmez bi durum.. güzellikle orta yol bulmak lazım 12 den sonra gibi ses yapmayalım gibi bi kural.. ses yalıtımı yapmayan müteahhit de uyumasın inşallah..

Benim de yatak odamin bitisiginde bir onceki komsumun yatak odasi vardi herseyi duyardik igrenx bir durum o zaman uyarmistim ama yine ufak tefek olurdu
Onlar tasindi baska bir komsu tasindi o larda oturma odasi yapti ve yeni evliler diye 1 2 hafta sabrettim gece yarisi kahkahalarla gulneler ve tv sesi ve tadilat sesleri..ya sabir cekerek..sinirden beynin uyusarak uyudum cogu gece..sobra caldim kapisini kendimi tanittim hayirli olsun vsvs dedim esim uyarcakti ama ben o soyleyemez diye kendim soylemek istedim tum ozelinizi duyuyoruz kafamiz zaten duvarda yatiyoruz ve maalesef duvatlsrda cok kalitesiz hic hos olmuyor sizi dinlememeiz masallah cokta neselisiniz vs dedim guldu kiz ve tamam bir daha dikkat ederiz dedi ve ondsn sonra rahstladim
Diyecegim o ki bu ses olayi cok sinir bozucu bir olay hic kendini sikmadan kapisini cal ve anlat duvara vurmak kapiya yazi yazmak hic hos degil

Yeni evlendigimizde bizim de üst katimizda çocuklu bi aile vardı ve sürekli gürültü olurdu.Isten gelirdik bir de çocuk sesi dinlerdik ama 2 yıl boyunca kimseye bir şey demedik duvara da vurmadık çocuk sonuçta bunlar yapacak bir şey yok.
Ama bence çift olarak biraz dikkat etmeli onlar tamam ateşli tutkulu olabilirler ama ne bileyim ben erkek olsam karımın sesini komşunun duymasını istemem.
Yanı çok abuk bir saatte çocuklar gürültü yapmıyorsa bence duvara vurmaları ayıp idare etmeleri lazım.

Evet zaten anlatamiyorum nasil bi duygu ic
Cesaret edemiyorum aslinda bazen karsiliyoruz bana cok kucumsuyomus gibi bakiyo bakislari falan cok itici ben cok sicak kanliyimdir tanimadigim insana bile komsumsa gulumserim ama hemen doner arkasini cevirir kafasini cesaret edemedim aslinsa tersler falan diye bende kendimi turamam bidaha kavga cikar en iyisi not yazmak

Evet sesin geldigini bildikleri halde yapiyorlar yani ne diyim o kadar cahillermi

Ama ne olursa olsun yüz yüze konuşmak daha etkilidir. Güler yüzlü olmak zorunda değilsiniz pardon bakar mısınız diyip anlatın durumu bence.
Yazı bana da pek hoş gelmedi açıkçası.

Ahahahahha
Hem suçlu hem güçlü.
Canım size vurduklarında siz iki katı daha fazla vurun
Olsa ki kapınıza geldiler gece vakti yatağınız duvarlara çarpıyor gülüşmelernizden Çocuklar uyanır edep yahu diye zeytin yağı gibi üste çıkın
Hem onların cinselliğini bitirin hem rahat uyku çekin

çok rahatsız olduğunuz bir durum ise onlar odaya geçtiklerinde siz başka odaya geçin duymak zorunda değilsiniz tabi ki ama hepimiz yapıyoruz ister istemez ses gidiyor yatak gıcırtısı çıkıyor vs. gidip uyarsanız da pek hoş olmaz kendinizce yöntem bulmanız gerektiğini düşünüyorum . sonuçta seks te yemek yemek kadar bir ihtiyaç meselesi

Utanma haya kalmadı ki ne ayıp yüz yüze uyaramiyorsaniz not mantıklı daha olmadı arayın polisi bı gece yarısı basılsınlar da görsünler

Cok haklisiniz cok guzel soylediniz

Aynı durumla karşı karşıya kaldım. Ben söyledim ve sesler kesildi. İki kez uyardim. Kesin çözüm ;-)

Ben isteyerek gurultu yapmiyorum cocuk bu cocuga ne kadar soz gecirebilirsinizki sonucta ben rahatsiz oluyolar diye duzenimi bozdum artik o odada uyutmuyorum onlarda duvara vurmamla ne kadar anlarlar bilmiyorum
Ben senin yerinde olsam hiç uğraşma başka odada uyutup götürme yatak odana mademki sen anlayış gösterip bu şekilde yaptın oda azıcık edepli olsun. Vallahi ben gece yada sabah erken saat olunca eşimle normal şeye bile sessiz gülerim sesim birisine giderse yanlış anlarlar diye. Hiç kapıya falan yazı yazmakla falanda uğraşma boşver duvara vurmandan anlamayan yazıdan ne anlar

Ay inanamiyorum konuyu okurken ben mi yazdım dedim bir an ya da bizim katta başka komşu var mıydı falan diye düşündüm... Aynı şeyi yaşıyoruz yok böyle bir şey resmen sadece görmüyorum ama herşeyi en ince ayrıntısına kadar duyuyorum insanlar sevsin sevişsin ama apartman yani bu ne rahatlık bir de çocuk sesi vs anlayışlıyımdır kimse isteyerek yapmıyo ya da yaşıtlarım arada müzikle partilemece falan hiç gidip uyarmam ama bu inanılmaz sinir bozucu bir şey.

Aynı şekilde bir de suratsızlar adam bazen selam verir kadın teip atar falan bana selam verince sanki kocasının üstüne atlıycam herkes kocamın pesinde tripleri sizi cok iyi anlıyorum ben de vuruyorum bazen ama gidip bir sey demedim henüz ne denir ki yani ne bileyim ya saçma sapan insanlarla yüz göz olmaya da gücüm yok artık asabım bozuluyo

Sizi çok iyi anlıyorum.biz de yaşadık.

Bir ara iyice abartmislardi.Esim bir pazar çok şiddetli vurdu yukarı.bir daha da sesleri gelmedi.hos bir tepki değildi ama o an dediklerini de duyunca sinirlendi çok.

Uzun süre bizi görünce yollarini çevirdiler.
sakince tepki verin illaki verecekseniz.

Duvarlar çok incedir, muhtemelen geç saat olduğu için de sessizlik çökünce her ses geliyordur. Nasıl ki siz çocukların sesinin duyulmasını çok istemezsiniz, onlarda böğüre böğüre olmadığı sürece o anın verdiği hislerle ses yapıyor olabilir. Hepimizin illaki yatak gıcırtısı bir sesi gidiyordur. Normalden az sesli konuşunca yan odadan nasıl duyuluyorsa komşu içinde geçerli... Ne yapılabilir... Elbette içiniz rahat edecekse uyarın. Ama yok polis bassın yok seks hayatları bitsin diyen yorumları hayretle okudum. Çocuk sesine duvara vurup uyaran insanlar bilseler sesleri öyle gidiyor eminim ki daha dikkatli olurlar. Ev sahibiyseniz de ses yalıtımı tavsiye ederim.

Ben her gürültüye tahammül gösteririm şahsen, muhatap olmaktansa kulaklık takmayı yeğlerim.

Ama sizin çocuklar gürültü yapınca duvara vurmuşlar ya, bence tolere edilme hakkını kaybetmişler. Nasıl ki onlar size anlayışsız davranmış, siz de aynı şekilde karşılık verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…