- 8 Ağustos 2017
- 429
- 322
- 53
- Konu Sahibi Kuzeymasal
-
Evet zaten anlatamiyorum nasil bi duygu icHiç çocuk sesiyle sevişme sesi aynı olur mu ya? Çocuk sesini heryerde duyuyoruz ama diğeri öyle mi ?
Tabi ki herkes özgürce sevişsin, öpüşüp, koklaşsın. Ama bağıra bağıra yan komşunun evini inletmek çok yanlış. Ben bir gece kaldığım otelde, eşimle uyurken bu tarz seslere maruz kaldım, korkunçtu. Bu sesleri komşumdan duymayı düşünemiyorum bile. Bunun modern olmakla,medeni olmakla hiç Alakası yok. Senin cinsel yaşantın, zevklerin başkasını bu denli rahatsız etmemeli.
Konu sahibi arkadaşın rahatsızlığı da gürültü değil zaten , bu farklı bir rahatsızlık.
Cesaret edemiyorum aslinda bazen karsiliyoruz bana cok kucumsuyomus gibi bakiyo bakislari falan cok itici ben cok sicak kanliyimdir tanimadigim insana bile komsumsa gulumserim ama hemen doner arkasini cevirir kafasini cesaret edemedim aslinsa tersler falan diye bende kendimi turamam bidaha kavga cikar en iyisi not yazmakBenim de yatak odamin bitisiginde bir onceki komsumun yatak odasi vardi herseyi duyardik igrenx bir durum o zaman uyarmistim ama yine ufak tefek olurdu
Onlar tasindi baska bir komsu tasindi o larda oturma odasi yapti ve yeni evliler diye 1 2 hafta sabrettim gece yarisi kahkahalarla gulneler ve tv sesi ve tadilat sesleri..ya sabir cekerek..sinirden beynin uyusarak uyudum cogu gece..sobra caldim kapisini kendimi tanittim hayirli olsun vsvs dedim esim uyarcakti ama ben o soyleyemez diye kendim soylemek istedim tum ozelinizi duyuyoruz kafamiz zaten duvarda yatiyoruz ve maalesef duvatlsrda cok kalitesiz hic hos olmuyor sizi dinlememeiz masallah cokta neselisiniz vs dedim guldu kiz ve tamam bir daha dikkat ederiz dedi ve ondsn sonra rahstladim
Diyecegim o ki bu ses olayi cok sinir bozucu bir olay hic kendini sikmadan kapisini cal ve anlat duvara vurmak kapiya yazi yazmak hic hos degil
Evet sesin geldigini bildikleri halde yapiyorlar yani ne diyim o kadar cahillermiAyni durum bizde de var. Iki gunde bir gece 12den sonra sesler sesler.. yataklari duvara carpsa gene iyi..ben soylemeye utaniyorum yani anlayin. tabi ki herkesin ozel hayati ama bir yaparsin iki yaparsin ses gittigini idrak edersin biryerden sonra kendinden bulur insan.
Benim de henuz bebegim dogmadi ama dogduktan sonra sesten dolayi duvara-yere vurup rahatsiz olduklarini belli etmeye calisirsalar onlar zararli cikar diyorum. Cocuk aglar ses yapabilir bunun yapilmamasi gereken birsey oldugunu anlamaz ama koskoca insanlar ne zaman nasil gurultu yapilmayacagini bilir ve uygulayabilme yetisine sahiptir.Bu yuzden biz ses yapiyoruz onlar da yapabilir gozuyle bakamam,bu durumla eşitiz diye dusunmem. Kapilarina gidip duzgunce konusmaktan baska care yok sanirim, duvara vurmalar sinir bozucu bence.
Ama ne olursa olsun yüz yüze konuşmak daha etkilidir. Güler yüzlü olmak zorunda değilsiniz pardon bakar mısınız diyip anlatın durumu bence.Evet zaten anlatamiyorum nasil bi duygu ic
Cesaret edemiyorum aslinda bazen karsiliyoruz bana cok kucumsuyomus gibi bakiyo bakislari falan cok itici ben cok sicak kanliyimdir tanimadigim insana bile komsumsa gulumserim ama hemen doner arkasini cevirir kafasini cesaret edemedim aslinsa tersler falan diye bende kendimi turamam bidaha kavga cikar en iyisi not yazmak
AhahahahhaMerhaba hanimlar yeni evime tasinali 9 ay oluyo benden 2 ay sonra yan dairemize yeni evli cift tasindi kimseyle muhattap olmazlar cok soguk insanlar herneyse bizim yatak odamizin duvarin arkasida sanirim onlarin yatak odasi cocuklarimi uyuturum bende yatarim bazen cocuklarim cok ses yapiyo agliyolar uyumak istemiyolar rahatsiz olduklari icin duvara vuruyolar anliyorum susturuyorum bi sekilde ama ne kadar susabilirler icerde uyutup yatak odasina goturuyorum bu sefer herneyse kafami yastiga koymamla gece 12 den sonra bi kahkahalar belli araliklarla gelen sesler yataklarinin hizli bi sekilde bizim duvara carpmasi ciglik sesleri cocuklarimin uyanmasina neden oluyo duvara vuruyorum iki uc defa hic anlamiyolar ben boyle sesleri duydukca bi garip oluyorum sinirleniyorum artik napicagimi sasirdim ve buraya yazmaya karar verdim gidip soylemek istiyorum az sessiz olun diye ama ne diyicem hem utaniyorum hem sinirleniyorum o odada yatmak istemiyorum artik geceleri basina gelen varmi acaba artik seslerini duymak istemiyorum
çok rahatsız olduğunuz bir durum ise onlar odaya geçtiklerinde siz başka odaya geçin duymak zorunda değilsiniz tabi ki ama hepimiz yapıyoruz ister istemez ses gidiyor yatak gıcırtısı çıkıyor vs. gidip uyarsanız da pek hoş olmaz kendinizce yöntem bulmanız gerektiğini düşünüyorum . sonuçta seks te yemek yemek kadar bir ihtiyaç meselesiMerhaba hanimlar yeni evime tasinali 9 ay oluyo benden 2 ay sonra yan dairemize yeni evli cift tasindi kimseyle muhattap olmazlar cok soguk insanlar herneyse bizim yatak odamizin duvarin arkasida sanirim onlarin yatak odasi cocuklarimi uyuturum bende yatarim bazen cocuklarim cok ses yapiyo agliyolar uyumak istemiyolar rahatsiz olduklari icin duvara vuruyolar anliyorum susturuyorum bi sekilde ama ne kadar susabilirler icerde uyutup yatak odasina goturuyorum bu sefer herneyse kafami yastiga koymamla gece 12 den sonra bi kahkahalar belli araliklarla gelen sesler yataklarinin hizli bi sekilde bizim duvara carpmasi ciglik sesleri cocuklarimin uyanmasina neden oluyo duvara vuruyorum iki uc defa hic anlamiyolar ben boyle sesleri duydukca bi garip oluyorum sinirleniyorum artik napicagimi sasirdim ve buraya yazmaya karar verdim gidip soylemek istiyorum az sessiz olun diye ama ne diyicem hem utaniyorum hem sinirleniyorum o odada yatmak istemiyorum artik geceleri basina gelen varmi acaba artik seslerini duymak istemiyorum
Cok haklisiniz cok guzel soyledinizAhahahahha
Hem suçlu hem güçlü.
Canım size vurduklarında siz iki katı daha fazla vurun
Olsa ki kapınıza geldiler gece vakti yatağınız duvarlara çarpıyor gülüşmelernizden Çocuklar uyanır edep yahu diye zeytin yağı gibi üste çıkın
Hem onların cinselliğini bitirin hem rahat uyku çekin
Merhaba hanimlar yeni evime tasinali 9 ay oluyo benden 2 ay sonra yan dairemize yeni evli cift tasindi kimseyle muhattap olmazlar cok soguk insanlar herneyse bizim yatak odamizin duvarin arkasida sanirim onlarin yatak odasi cocuklarimi uyuturum bende yatarim bazen cocuklarim cok ses yapiyo agliyolar uyumak istemiyolar rahatsiz olduklari icin duvara vuruyolar anliyorum susturuyorum bi sekilde ama ne kadar susabilirler icerde uyutup yatak odasina goturuyorum bu sefer herneyse kafami yastiga koymamla gece 12 den sonra bi kahkahalar belli araliklarla gelen sesler yataklarinin hizli bi sekilde bizim duvara carpmasi ciglik sesleri cocuklarimin uyanmasina neden oluyo duvara vuruyorum iki uc defa hic anlamiyolar ben boyle sesleri duydukca bi garip oluyorum sinirleniyorum artik napicagimi sasirdim ve buraya yazmaya karar verdim gidip soylemek istiyorum az sessiz olun diye ama ne diyicem hem utaniyorum hem sinirleniyorum o odada yatmak istemiyorum artik geceleri basina gelen varmi acaba artik seslerini duymak istemiyorum
Ben senin yerinde olsam hiç uğraşma başka odada uyutup götürme yatak odana mademki sen anlayış gösterip bu şekilde yaptın oda azıcık edepli olsun. Vallahi ben gece yada sabah erken saat olunca eşimle normal şeye bile sessiz gülerim sesim birisine giderse yanlış anlarlar diye. Hiç kapıya falan yazı yazmakla falanda uğraşma boşver duvara vurmandan anlamayan yazıdan ne anlarBen isteyerek gurultu yapmiyorum cocuk bu cocuga ne kadar soz gecirebilirsinizki sonucta ben rahatsiz oluyolar diye duzenimi bozdum artik o odada uyutmuyorum onlarda duvara vurmamla ne kadar anlarlar bilmiyorum
Yok bu olmaz.Kapiya not yazicam en sonunda aksamlari biraz sessiz olun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?