Komsunun yatak odasi

Ya mesajlari iyi okuyun ne acaip insanlarsiniz cocuk sesiyle seks cigliklari birmi ayrica cocuk odamiz yok sirf rahatsiz olduklari icin cocuklari oturma odasinda uyutup sonra yatak odasina tasiyorum.
Hosunuza gitmeyen bişey olumca hemen ıyı okuyun vs.. okudugumu anlıyorum,cocukları uyuturken ses yaptıgınız yazmıssınız. Bekar ve sevısen cıftler ıcın cocuk sesı seks sesınden cok daha fazla irtite edici olabılır.. sesin niteliği önemli değil burda.. rahatsızlık veren de acaip olan da sizsiniz.. tam tahmın ettıgım gıbı dogurdugu içşn kutsal olmayı bekleyen tıpık kadın modeli

Ben bilerekmi cocuklari bagirtiyorum acaba rahatsiz olduklari icin ben cocuklari artik orda uyutmuyorum cok anlayissiniz
Yatak odası uyuma yeridir hamfendi.. cocuk bagırıyorsa odasına tasırsınız. Insanların uyudugu yerde vıyak vıyak cocuk bagırtmak ne ılkelce bı davranıstır.. cocuk odasında uyutun cocuklarınızı..

Çocukları kaçta uyutuyorsunuz? Erken uyuyorlarsa bu insanlar da çocuk gibi erkenden uyumuyordur herhalde. Onlara ayrı oda yapsaniz daha iyi olur.

Çok saygısızca terbiyesizce
Polis çağır hiç uğraşma
Bak bakalımbbirdaha oluyornu
Hayır yani bağırınca herkes duyuncamı iyi
Valla edep kalmamış
Eskiden çoluk çocuk herkes birbyaşatdı kimse kimseyi duymazdı

Yatak odası uyuma yeridir hamfendi.. cocuk bagırıyorsa odasına tasırsınız. Insanların uyudugu yerde vıyak vıyak cocuk bagırtmak ne ılkelce bı davranıstır.. cocuk odasında uyutun cocuklarınızı..

Bence hele bir doğurun uyku düzeni oluşturmaya çalışın sonra ahkam kesin bence..

Cocuk odasi yok diyorum hala bagirtmak nedir diyosunuz aglamayan cocukmu var ayrica benim cocuklarim oyle ciyak ciyak bagirmazlar elimden geldigincede dikkat ediyorum aglamasinlar diye size kadin cigliklari normal geliyosa bisey diyemem

Bence hele bir doğurun uyku düzeni oluşturmaya çalışın sonra ahkam kesin bence..
Uyku duzenleri var zaten kizim 10 da uyuyo oglum oglen uydudugu icin 12 de uyuyo normalde aglamazlar bikere uyumak istemedi zorla uyuttugum icin agladi o gunden sonrada bidaha olmadi zaten ama bunlar 2 gunde bir benim uyuttugum cocuklarimi uyandirmak zorundalarmi ben anlayisla karsiladiysam rahatsiz olduklarini onlarinda karsilamasi lazim bile bile ses yapmak nedir.

San
Sanirim cocugunuz yok onlarinda yok olmadigi icin anlayamazsinizda bunun icin size laf sarfetmiycem dusuncelerinizde onemsemiyorum bosuna yazmayin

Cocuk odasi yok diyorum hala bagirtmak nedir diyosunuz aglamayan cocukmu var ayrica benim cocuklarim oyle ciyak ciyak bagirmazlar elimden geldigincede dikkat ediyorum aglamasinlar diye size kadin cigliklari normal geliyosa bisey diyemem
O zaman oturma odasında uyutacaksınız. Kımse sızın cocugunuz yuzunden ıykusuz kalmak zorunda degıl sunu bı anlayın once. O ınsanlar rahatsız oldukları ıcın mısılleme yapıyorlardır su anda, ama kapılarına gıtmeyeyuzunuz yok cunku siz baslattınız

Siz de soyle ateslı bı seks deneyımı yasayın oyle konusun bence

Ne alaka? Seviye yerlerde maşallah.
Ateşsizini yaşadığımı nereden çıkardınız? Sizin saldırgan psikolojinizden daha çok belli oluyor aslında durumunuzun vehameti. Ama üzgünüm elimden bir şey gelmez.

Demek istediğim sadece bebek sahibi olmadan anlayamayacak olmanızdı. Ama siz bilirsiniz tabi..

Terbiyesizlik ile komiklik aynı şey sayılıyor artık siz de haklısınız..

Senin yetinde olsam kapılarını çalardım çocuklarımı uyandırdın başlarım sesinize dedim ya da polis enegüvenlisi uğraşma polis huzur içindir huzurun kaçıyorsa çağır gitsin olmadı ses kaydı al dava etecidden ben yapardım

Siz size karşı yazdığımı mı sandınız uyku düzeni konusunu?
Ben sizi rencide etmeye çalışan üyeye cevap yazmıştım ama neyse..

Hemen de buna bağlarsınız. Evet cocugum yok. Insallah oldugu zaman da sızın gıbı medenıyetsızce davranmayacagım.
Insallah aynisi basiniza gelir esiniz yaninizdayken kadin cigliklari duyunca cocuklariniz kadinin cigliklarina uyaninca o zaman anlarsiniz evet baglarim oyle cocugu olmayan cocugu olan anneyi hicbi zaman anlamaz ha sizin bu sesler hosunuza giderse bilemem

Insanlara anlayıs gostermemenızden bellı kımın ne yasadıgı .. cocuk sahıbı olunca medenıyetınızı yıtırıyorsanız vay halinize..
Ben dogurdum herkes bana katlanöak zorunda oleeeey psıkolojısı asıl sorunlunoşan..

Esının uymasından da odun kopuyor ne olacak duyarsa? Biraz ozguven..
Egıtımsız de egıtımlının halınden anlamıyor ıste ne edersın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…