KOMŞUNUZ 5 AYLIK BEBEĞİNİZİ SEVMEK İÇİN KENDİ EVİNE İSTESE??SİZİ DEĞİL AMA SADECE BEBEĞİ!

Ben bekarken vardı bir komşu bebekli, ama.ne bebek pek tatlıydı maşallah, deli olurduk, 3 4 aylık falan, arada kek börek ne bileyim yapamamıştır diye bir kap çorba ile giderdik uyanıksa az sever gelirdik

Sevmek isteyen gelsin annesinin yanında sevsin. Bunun için çocuk mu istenirmiş? Bizim insanlarda da ayar yok valla. Diğer taraftan hayır demeyi de bilmek lazım. Dünyanın en iyi insanları da olsa, ne münasebet el kadar çocuğumu gözümün önünden ayırıp, sırf sevsinler diye elaleme vereceğim. Geç kalmış sayılmazsınız, kırılmalarını filan umursamayın vermeyin çocuğunuzu. Duracakları yeri bilmiyorlarsa, mecbur hatırlatmak lazım.

Belki kotu niyeti yoktur bilemeyiz ama samini hissettigi icinbyapiyor olabilir yine de bahane.uydur verme ayni seyleri ben.gorumcemle.yasamistim emri vaki alip goturmeler cagira cagira getirtmeler sonra bahanelrle engelledim sevmek.isteyen gelsin sevsin

sevcekse gelsın bana yanımda sevsın ben olsam asla vermem

Illa kotu birsey yapacaklarindan degil ama rahatsiz edici. Sonucta ne kadar guvenebilirsin ki. Bide opuyorlar diyorsun. Niye alisasin ki yani zaten hos degil. Seni istemiyorlar ki istedikleri gibi opup sevsinler. Emzireyim birazdan beraber geliriz. Uyuyo uyaninca ben getiririm. Gibi seyler soyleyin ve hep sizde dahil olun. Bir sure sonra alisirlar heralde.

Bebeği istediğinde, tamam ben bi hazırlayayım geliriz şimdi de..
Yada bahane uydur.
Ama kesinlikle ve kesinlikle tek başına verme bebeği.
Kimin ne olduğu belli olmaz. Zaman kötü..
Hayatımda duymadım ben böyle bi şey. Tedirgin edici bence.

Kv yle evimiz dib dibe olmasina ragmen verince bile aklim kaliyor hele komsuya vermem kimseyede guvenmem

Benm komsum da cocugumu cok sever daha sekiz aylik. Ama ben onlara pek gtmiyrm evde uc bekar oglu ve bir de kizi var. Hepsi de yetiskin en buyugu kirk yedi en kucigu otuz yedi yasinda. Esimin bekarliktan beri komsular yedi yillik. Bekar oldugu icin ben pek gitmiyrm gidince baska odaya geciyolar. Rahatsz oluyrm. Bazen evlerine gotururlee. Hic torun olmadigi icin torun yerine koyarlar. Surekli hediye alirlar. Brn guveniyrm ama samimiyiz. Alisverise giderken komsum grlir bebegimle bizde oturur ben alisveris yapar gelirim. Hava kotuyse cikartmak istemem komsum kendi torunu olsa bu kadar severdi. Gecerken zili calar bi goreym der. Bi gun gormesn icim gitti der. Bu guven meselesi bende bi bucuk yildir taniyrm ama esimin onceden beri komsusu. İcine sinmiyorsa bahane bul. Salgin var v,s de.

Asla vermezdim.
Neler neler duyuyoruz hayatta.
Anneanne , babaanne dışında bebegimi kimseye birakmam.

bi daha vermse sakın bebeği,zaman iyi değil ya onların evlerinde bir şey gelse bebeğin başına Allah korusun

Aklima duyduğum bir olay geldi simdi..Iki aile varmis cok samimi birbirlerine cocuklarina birakiyorlarmis.Sonra birgun bebegin agzi yara olmaya baslamis doktora goturmusler anlamislar ki Evdeki ergen ogullari çok afedersiniz bebegin agzina bosaliyormus

Allah korusun boyle bir olay binde bir olur belki ama kafasini bir yere carparlar ya da yememesi gereken birsey yedirirler sizin haberiniz olmaz en iyisi yaninda gitmeniz.

Güven meselesi. Annemlerin karşı komsusunun bebeğini aksamlari alır severdik. Şimdi üniversite li koca kız oldu. Başka şehire tasindiklarinda hüngür hüngür ağladık. Anneme x anne der. O bebekken ne istemeye cekinirdik ne de onlar sevdirmeye çekinir di. Samimiyete güvene bağlı. Büyüdü eşek kadar oldu hala yeri ayri:)

15 aylık oğlum var babasına bile bırakıp mutfaga gidemiyorum komşu asla ama asla vermem lütfen siz de vermeyin ah vah fayda etmez sonra

İnsan bu devirde hiçbirşeyini bir iki dakika birine emanet etmiyo sen evladını veriyosun verme bence veremem de olsun bitsin

Kardeş sen delimisin hiç bebek başkasına verilir mi??? Ne manyak,hasta insanlar var adla anlayamazsın..kannibal bir alman var (insan öldürüp yiyen yani) iş yerindeki arkadaşlarının röportajlarını falan izle,kimse inanamamış,herkes gayet normal iyi biriydi diyor.Ben köpeğimi (gerçi o da benim evladım,daha aşağı saymıyorum ama) 2 dk lığına komşuya vermem..pedofili sadece erkekler mi oluyor sanıyorsun? Sakın sakın sakın diyorum..oyuncak mı bu al getir..bebek yahu..nasıl veriyorsunuz hayret ettim

Oyuncak mı bu

Ilk istediğinde çağır kızı gelsin burda sevsin demeliydiniz

Açıkça söyleyin olmaz diye bir de düşer şaşar sorumluluk ağır

ne gereksiz bir davranış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…