KOMŞUNUZ 5 AYLIK BEBEĞİNİZİ SEVMEK İÇİN KENDİ EVİNE İSTESE??SİZİ DEĞİL AMA SADECE BEBEĞİ!

Herşeyi de geçtim onlar yapmıyorsa bile siz evladınıxa kötülük yapıyorsunuz çünkü bebek psikolojisi annesini uzantı olarak görür,arka odaya gitse bile paniğe kapılır..evladınıza ayrılık anksiyetesi yaşatıyosunuz.Belli bir yala gelip psikolojik gelişimini tamamlayana kadar evladınızın yeri sizin yanınız.. 0-3 yaş arası.. Bebekken yaşanan bu anksiyeteler ilerde borderline gibi kişilik bozukluklarına falan dönüşüyor işte..aman ne abarttı diyenler için söylüyorum toplumun çoğu patolojik sadece siz bilmiyorsunuz yani benim abartım değil sizin bilgisizliğiniz bu durum..kocalarınızda bilmemkimlerde şikayet edip "huy" sandığınız çoğu şey aslında tedavi edilebilir birer patoloji ya da yerine sağlıklısı konabilir sağlıksız mekanizmalar

Çok çok çok acil bir durum olmadıkça bebegimi vermem de , başkasının bebeğini de almam. Yanınızda sevsin.

Çok ilginç bi durum ,benm bebeğm olsa asla vermem üstelk bikaç aylk tanıdğn biri ve bebk de beş aylk .insanlarla mesafeli olmak iyi bu açıdan sonra düşünmeden herşey isteyebiliyolar ve en önemlisi hayır diyeblmek biz çok başaramıyorz galiba bunu

O nedemekmis ya.Cocuğu ver sevcem.Peki çocukta değişiklik bisey gördünüz mü?Ay Allah korusun.Ölürüm de vermem.Komsu değidin tuz ister,seker ister çocuk istemek neymıs

Eskiden olsa 'ne olacakki 10 dakika sevsin getirsin' derdim..
Ama ozellikle son yillarda olan seylere bakinca, hep umulmadik yerden yenilmis darbeler var.. O nedenle kirmadan bi sekilde soyleyin vermek istemediginizi.. Gelip evinizde sevsinler..

Bütün mesajları okumadım, çok fazla mesaj var ama R rrrapunzelll çocuğunuzu, hele de derdini anlatamayacak kadar küçük çocuğunuzu asla kendinizin olmadığı ortamda, çok güvendiğiniz bir insan olmadığı sürece yalnız bırakmayın.
Bundan birkaç yıl önce İzmir'de yedi aylık bir bebeğin midesinden sperm çıkmıştı. İnsanlar gerçekten korkunç, özellikle de tek başına bir çocuk için.
Sakın ayıp olur mu falan diye düşünmeyin, sizden istediği, sizin sevip korumak zorunda olduğunuz evladınız, yarım demet maydanoz değil.
Küserse de küssün.

Ay ben de cay koycaktim size seslencektim de. Gelsinler sevsinler. Diger gelisinde de bi cay koy da icelim hem ben de kizini goreyim de. Cocugunu isteyecek kadar seni samimi goruyorsa cayini da koyar kahveni de:)

Kiz bebek bu ya kiz nasil güvenip veriyorsunuz sakin birdaha vermeyin ben oglumu bile yanimdan ayirmiyorum sapık kaynıyor ortalık

vermeyin bidaha bence kötü insan olmayabilirler belki ama habire öpüyorlarsa oda sıkıntı hastalardır yada uçuk falan vardır ağızlarında aman aman

Bizde komşunun oğlunu getirirdik Saatlerce kalırdı bazen amneside işini yapardı
Bu biraz samimiyete bağlı ama şimdi düşününce verilmemesinden yanayım insan en yakınını bile tanıyamıyor zaman kötü ben olsam vermezdim

ayy verdin mi bebeğini nasıl güvendin de verdin verme bidaha. sevmek isteyen yanında sevsin. yazık sana da

komşunuz iyidir de mesela o an evlerine bi misafir gelir, onun ne biçim insan olduğunu bilemeyiz. böyle paranoyak biçimde de yaşanmaz ama neler okuyoruz yani...

sadece o şekilde düşünmesek bile hadi diyelim düştü çocuk, evde başka çocuk vardı o zarar verdi vs. herşey olabilir. seveceklerse kendileri gelsinler ya da siz de bebekle gidin.

sevmek için komşudan çocuk istemeyi de bi burda gördüm ben.

bizim komşunun köpeği vardı bizde onu isterdik biraz verinde sevelim diye aklıma o geldi :) şaka bi yana insan babasına güvenmiyor bu devirde yerinizde olsam vermezdim çok sevmek istiyorlarsa size gelip sevsinler Allâh korusun sapıgı mı desen sübyancısımı desen çok memlekette.

Eski karşı komşumuzun çocuğunu isterdik biz de sevmek için.
Birkaç aylıktı. Annesi hazırlayıp mis gibi veriyodu bize.
Biz de oynuyoduk seviyoduk.
Hiçbir kötü niyetimiz olmadı.
Ama herkes bizim gibi değil tabii.
Ben olsam vermem bebeğimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…