Komşuya borç verdim yardım?

Elmas2326

Ömür dediğin bir gün oda bu gün
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2019
1.129
967
53
bayanlar bi fikir verin. komşuma bi ay önce 50 tl borç verdim bi kaç güne veririm dedi sonra cenazeleri falan oldu önemsemedim onun için.. şimdi hergün görüşüyoruz nerdeyse sürekli alışveriş falan yapıyor ama borcunu unutmuş gibi bende bu ara çok sıkıştım nasıl isteyebilirim acaba ?

bayanlar bi fikir verin. komşuma bi ay önce 50 tl borç verdim bi kaç güne veririm dedi sonra cenazeleri falan oldu önemsemedim onun için.. şimdi hergün görüşüyoruz nerdeyse sürekli alışveriş falan yapıyor ama borcunu unutmuş gibi bende bu ara çok sıkıştım nasıl isteyebilirim acaba ?
“Canım 50 TL borç verebilir misin?” diye sorun. Yada 100 isteyin 50 sini akşam geri verin.

"Canım çok önemli değil ama varsa verebilirsen iyi olur. Sikistim biraz."

Bitti bu kadar. Yani yanlış anlamayın sizi düşündüğüm için soruyorum.

Bu kadarcık birşey için bile buradan yardım bekliyorsaniz bir sıkıntı yok mu sizce? Hayat ile ilgili sorunları nasıl cozuyorsunuz?

insan ne alacagini ne de verecegini unutur. Terbiyesizlik bu yaptigi. Acik acik soyleyin, ihtiyacim var, ne zaman vereceksin borcunu diye. Yuzune soyleyemiyorsaniz mesaj atin.
Çok utanıyorum acaba kırarmıyım diye isteyemiyorum çocuklarım babasına gidecek onlara harçlık vericem ama napıcam bilemiyorum

"Canım çok önemli değil ama varsa verebilirsen iyi olur. Sikistim biraz."

Bitti bu kadar. Yani yanlış anlamayın sizi düşündüğüm için soruyorum.

Bu kadarcık birşey için bile buradan yardım bekliyorsaniz bir sıkıntı yok mu sizce? Hayat ile ilgili sorunları nasıl cozuyorsunuz?
Bu konularda çok çekiniyorum isteyenede yok diyemiyorum

Unutmus olabilir cok kücük bi rakam cunku
Madem sık sık görüşüyorsunuz sıkıstım biraz gecen sana verdigim 50tl yi verirmisin diyin gitsin

hayat felsefem şu.birine borc verirken bi iyilik yaparken sanki hic karsiligini almayacagim sekilde davraniyorum.bence sizde oyle yapin insanlara gucunuzun yettigi kadar yardimda bulunun boyle olunca uzulmezsiniz.ben olsam 50 tlyi istemezdim bi dahada vermezdim

Yardım olarak versem istemezdim kesinlikle ama borç aldı durumu kötü olsa yinede istemezdim ama bi kaç gündür sürekli alışveriş yapıyor

Back
X