Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 lira bilr alsam birinden asla unutmam verene kadar aklımdan asla cıkmaz insanlae nasil böyle vurdum duymaz olabiliyor bilmem
Olabilir canım :/Bende aynen öyleyim zaten kimseden borçta almam ama onunda arada cenaze falan oldu diye unuttuğunu düşünüyorum
bir tavır olarak, geri ödemezse önemsemeyeceğim miktarları borç veriyorum.
açık açık söyleyin çocuklara harçlık vercem bende de yok sana verdiğim 50 lirayı verir misin? diyeDoğru diyorsunuz da ne bileyim nasıl isteyeceğimi düşünüyorum sıkışık olmasam istemem bile
tabi ki söylüyorum, önce nazikçe, anlamazsa ihtiyacım var diyerek. ama vermezse beni yıkmayacak bir miktar olmasına özen gösteriyorum.Yani istemiyormusunuz vermediği zaman
nasıl davraniyorsunuz?hayat felsefem şu.birine borc verirken bi iyilik yaparken sanki hic karsiligini almayacagim sekilde davraniyorum.bence sizde oyle yapin insanlara gucunuzun yettigi kadar yardimda bulunun boyle olunca uzulmezsiniz.ben olsam 50 tlyi istemezdim bi dahada vermezdim
Mesaj atip geri neden siliyorsunuz borc yigidin kamcisidir derler odemek zorundaMsj attım ama o görmeden geri sildim yüz yüzemi istesem acaba
Ya tabiki bana benimde durumum yok şu an dese önemsemem bi kaç günlüğüne isteyip bi ay geçince unuttuğunu düşünüyorum. Veya veremicem dese başımın gözümün sadakası olsun derim ama insanın ihtiyacı olunca kalsın istemiyor Mebla çok önemli değiltabi ki söylüyorum, önce nazikçe, anlamazsa ihtiyacım var diyerek. ama vermezse beni yıkmayacak bir miktar olmasına özen gösteriyorum.
Hanim efendi herkesin durumu farkli size gore 50 tl degersizdir ihtiyaciniz olmaz ama bazilari için oyle degil bu zamanda maalesef insani enayi yerine koymaya aday olmus herkesnasıl davraniyorsunuz?
Ayıp olur diye sildim yüz yüzede özellikle yanına inmek istemiyorum bugün oturduk ama başka komşuda vardı yanımızda söylemedimMesaj atip geri neden siliyorsunuz borc yigidin kamcisidir derler odemek zorunda
Yuz yüze daha iyi canim o 50 tl yi bugunlerde verirsen iyi olur ihtiyacım var de kendi Paran sonucta
Hanim efendi herkesin durumu farkli size gore 50 tl degersizdir ihtiyaciniz olmaz ama bazilari için oyle degil bu zamanda maalesef insani enayi yerine koymaya aday olmus herkes
Ben borc alip odeyemeyeceksem soylerim biraz zaman ver diye üstune yatmis gibi olmus bu
Enayi yerine koymasina müsade etmeyin 1 tl borcum olsa uyuyamam ne rahatlar yaAyıp olur diye sildim yüz yüzede özellikle yanına inmek istemiyorum bugün oturduk ama başka komşuda vardı yanımızda söylemedim
Bu yüzden kimseye borç vermicem daha öncede yaşadım böyle şeylerEnayi yerine koymasina müsade etmeyin 1 tl borcum olsa uyuyamam ne rahatlar ya
bayanlar bi fikir verin. komşuma bi ay önce 50 tl borç verdim bi kaç güne veririm dedi sonra cenazeleri falan oldu önemsemedim onun için.. şimdi hergün görüşüyoruz nerdeyse sürekli alışveriş falan yapıyor ama borcunu unutmuş gibi bende bu ara çok sıkıştım nasıl isteyebilirim acaba ?
[/QUisteyenin bir yüzü kara istemeyenin iki yüzü kara..iste bacım..millet acayip olmu yüzsüz olmuş..aldıklarını unutturmaya çalışıp yada unutmuş ayağına yatıp vermiyorlar..
Utanacak birşey yok ki.Çok utanıyorum acaba kırarmıyım diye isteyemiyorum çocuklarım babasına gidecek onlara harçlık vericem ama napıcam bilemiyorum
Msj attım çocuklarım gidicek ayarlayabilirsen iyi olur dedim aaa vermedim mi ben onu unutmuşum kusura bakma dediUtanacak birşey yok ki.
Canım unuttun sanırım ama 50 lirayı geri verebilirmisin? Şu an ihtiyacım var diyeceksiniz.
Oda 'aaa evet unutmuştum iyi ki hatırlattın' diyebilir muhtemelen.