- 21 Ağustos 2020
- 464
- 489
- 53
- Konu Sahibi Marshmallovv
-
Yani bencede ben sadece sinirlenip bağırdım en son ama çileden çıktım kötü birşey ima eder gibi algılıyor insanYoooo bence haksız değilsiniz. Ha belki oturma işini kısa Tutabilirdiniz ama eşiniz gereksiz aksiyon yaratmış.
Ya o da çalışıyorsunuz eşin müsait olmaz vs diye biz çıkmayalım siz gelin dediAkşm vakti komşunun yaptığı pek olmamış..
Sorusu varsa,öncesinde sizi arayarak,ayağına çağırmak yerine size gelip kapıdan sorsaydı
Bencede yaniii buişte baska bise var bence kesin cocugun parmagiiAkşm vakti komşunun yaptığı pek olmamış..
Sorusu varsa,öncesinde sizi arayarak,ayağına çağırmak yerine size gelip kapıdan sorsaydı
Yanii aksamamii kalmiss buda gunduzu yokmuYa o da çalışıyorsunuz eşin müsait olmaz vs diye biz çıkmayalım siz gelin dedi
Evet bende sinir olurdum ama gereksiz bi trip oldu onun ki sankiKocamla tam dizi izleyecekken beni ekerse sinir olurum yalan yok. Ama sizinki kıskançlık tribine girmiş. Okey devir kötü de tanıdık diyorsunuz bu kadar da psikopata bağlamamak lazım. Siz güzel cevap vermişsiniz geri adım atmayın.
Tabi bu bu saatte olmadı ben konuyu bu saatte açtımCanimm kusura bakma da sende var bu hata nediye iniyosunkiii bide eşin yasinda bi cocuk esin haklii sinirlenmesine hak veriyorum ben olsam inmem isim var derim gecistiririm yanii esinmi onemli komsunmu bunu birkez daha dusun bence esindende özür dile aksam aksam ne komsusu yanii
Komsuya gittin diye degill kocani silklemeyip komsumu onemsediginiz icin aksam aksam bi hata oldu diyip kendin diceksin kocanla mutlu olmak varken gercekten boyle olmak icin el veriyomuTabi bu bu saatte olmadı ben konuyu bu saatte açtımkomşuya gittim diye özür mü dileyim
Akşam akşam ne alaka yani..Ya o da çalışıyorsunuz eşin müsait olmaz vs diye biz çıkmayalım siz gelin dedi
Hmm olabilir. Farklı farklı yorumlar almak için açtım konuyu zaten teşekkürlerAkşam akşam arıyorlar müsait değilim diyorsunuz, sonra sizi ikna ediyorlar evlerine gidiyorsunuz beş dakikalığına, sonra lafa tutuyorlar bir saat geçiyor. Eşiniz kesinlikle haklı. En azından eşim bekliyor diyip sorunu çözdükten sonra gidebilirsiniz. Eşiniz merak edip bekletildiği için sinirlenmiş gibi. Empati yapın. Ne ima ediyorsun sen diye bağırmanız da hiç hoş değil. Konuyu nerelere getirmişsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?