Komşuya gittim diye eşimle tartışmamız

Bence adam haklı
Fazla esnek davranmissiniz

Eşimle birşeyler izleyecekken 1 saat ortadan kaybolsa çok kızarım, sizde hemen işinizi halledip dönebilirdiniz. (Coronayı söylemiyorum bile)
Ama sanırım o sizi kıskandığı için trip yapmış bu daha vahim, birbirinize hiçmi güvenmiyorsunuz?

Reactions: Jou
Kiskanclik guvenmekle degilki aslinda seven adam kiskanir bu bir gercek

kimse icin birbirinizi kirmayin

Kiskanclik guvenmekle degilki aslinda seven adam kiskanir bu bir gercek
Konu sahibi haklı değil bence de ama siz de konuyu başka yere çektiniz sanki biraz.

Bu işte kesin oğlunun parmağı var, oğluyla ne işin var evde vs. Annesi ve kardeşi varmış evde konuyu başka yerlere çekiyorsunuz.

Ee oglan telefonu aliyo konusuyo koskoca adamm nese anlayan anlayana herkesin kendi fikri tercihi kendi gorusu

Aslında pek kıskançlık sorunu olan ilişkimiz yok ben pek kıskanç değilim eşime çok güvenirim. benimde kıskandıracak pek ortamım yok öyle erkek arkadaşı olan biri değilim şirketteki erkek yaşıtlarımla merhaba merhaba home office olduğumuz için bayadır görmediğim departman arkadaşımı 1 ay önce iş için aramam gerekti nasılsın vs diye konuştuk öyle şirket maaşlar konusu derken 5 10 dk sürdü eşim ona da trip atmıştı

Olaylar kendiliğinden gelişmiş
Bence eşinizin derdi başka. Belki de kimse ile görüşmenızı istemiyor

adam haksız değil ama fazla uzatmış.
haklıyken haksız olmuş yani tavır alarak.
ama sizin de 5 dk diye inip 1 saat gelmemeniz, eşinize bunu haber vermemeniz (5 dk diye indim ama biraz oturucam gibisinden) üstelik bunu tam da karı koca birlikte zaman geçirceğiniz anda yapmanız hiç olmamış.
bir de insan eşine sana ne diye bağıramaz, yani bağırmamalı. sana ne olacaksa neden evlisiniz o zaman derler adama.

Her erkeğin gördüğü her kadına yürüdüğünü sanıyor arkadaş muhtemelen. Nasıl bir çevresi varsa...

Kendi kendimi kandırmam pek mümkün değil sanırım. Gerçi burada kıskanmadığım için kocamı sevmediğimi iddia edenler de olmadı değil.
Hahahaaa ha şunu bileydinn tabiki senin gorunusun oyle olabilir ama bana gore kiskanclik sevgidirr hadii cok abartirsak kiskancligii baska yere kadar cekiyosa o abarti bise sizofren gibii yerine gore kiskanci vardirr abartilmis olan kiskancligi vardirr zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…