- 25 Ağustos 2019
- 62.538
- 120.099
- 698
- 31
- Konu Sahibi Marshmallovv
-
AlkisliyorummAkşam vakti eşime ayıracağım zamanı komşumla geçirsem, üstelik bir plan yapılmışken eşim bana kızsın bi zahmet sesim çıkmaz özürümü dilerim. Olmamış yaptığınız.
Tek hata 5 dklik isi bi saate cevirmesi. Kimse bekletilmek istemez. Valla erkek olmus kadin olmus ortasi olmus onemli degilHayir canim sosyal cevresi baskaa ben evinde oglan olup olmamasinda kastediyorum yanii kendi bilir ben fikrimi dedim
Bence adam haklıHerkese selamlar. Bu akşam eşimle tam dizi izleyecekken alt komşu abla aradı oğlu (eşimel yaşıt) işimle alakalı bi şey soracakmış, kadın oğlu ve kızıyla yaşıyor kızda benle yaşıt. Gel kahve içeriz bizde hem o da soru sorar dedi abla müsait değilim dedim oğlu aldı telefonu anlatamadı pek bende anlamadım dur 5 dk kapıdan bakim konuya tamam dedim. Gel ayakta kalma dedi abla evine çağırdı daha önce de gidip geldiğim biri girdim çocukla konuyu 5 dk konuştum bitti abla lafa tuttu 1 st oturdum. Eve çıktım eşim sinir küpü olmuş ne diye elin evine gidiyosun sanane milletin işinden vs vs dedi nolcak ki dedim sanane ya milletten vs dedi bende asıl sanane iniverdim hallettik sonra kadınla sohbet ettik dedim bubsefer korona var dedi onlarda bizde aşılıyız yine de evden hiç çıkmıyoruz ki maskeyle indim yine de. Sonra baktım surayçt 1 st oldu hala 5 karış konuşmuyor bişey diyorum vevap yok, en son ne ima ediyorsun sen vs diye sinirlenip bağırdım. Ben komşuluk çok olan bi yerde doğup büyüdüm bu ablada öyle ne yapsa getirir falan bi anlık iyi geleyim dedim. Eşimle böyle kötü olmak için sebebe bakın yaa. Sizin yorumunuz nedir çok haksız mıyım?
O senin bilecegin işTek hata 5 dklik isi bi saate cevirmesi. Kimse bekletilmek istemez. Valla erkek olmus kadin olmus ortasi olmus onemli degil
Kiskanclik guvenmekle degilki aslinda seven adam kiskanir bu bir gercekEşimle birşeyler izleyecekken 1 saat ortadan kaybolsa çok kızarım, sizde hemen işinizi halledip dönebilirdiniz. (Coronayı söylemiyorum bile)
Ama sanırım o sizi kıskandığı için trip yapmış bu daha vahim, birbirinize hiçmi güvenmiyorsunuz?
kimse icin birbirinizi kirmayinHerkese selamlar. Bu akşam eşimle tam dizi izleyecekken alt komşu abla aradı oğlu (eşimel yaşıt) işimle alakalı bi şey soracakmış, kadın oğlu ve kızıyla yaşıyor kızda benle yaşıt. Gel kahve içeriz bizde hem o da soru sorar dedi abla müsait değilim dedim oğlu aldı telefonu anlatamadı pek bende anlamadım dur 5 dk kapıdan bakim konuya tamam dedim. Gel ayakta kalma dedi abla evine çağırdı daha önce de gidip geldiğim biri girdim çocukla konuyu 5 dk konuştum bitti abla lafa tuttu 1 st oturdum. Eve çıktım eşim sinir küpü olmuş ne diye elin evine gidiyosun sanane milletin işinden vs vs dedi nolcak ki dedim sanane ya milletten vs dedi bende asıl sanane iniverdim hallettik sonra kadınla sohbet ettik dedim bubsefer korona var dedi onlarda bizde aşılıyız yine de evden hiç çıkmıyoruz ki maskeyle indim yine de. Sonra baktım surayçt 1 st oldu hala 5 karış konuşmuyor bişey diyorum vevap yok, en son ne ima ediyorsun sen vs diye sinirlenip bağırdım. Ben komşuluk çok olan bi yerde doğup büyüdüm bu ablada öyle ne yapsa getirir falan bi anlık iyi geleyim dedim. Eşimle böyle kötü olmak için sebebe bakın yaa. Sizin yorumunuz nedir çok haksız mıyım?
Kandırmışlar sizi yok öyle bir gerçekKiskanclik guvenmekle degilki aslinda seven adam kiskanir bu bir gercek
Seni kandirmislarr belkideKandırmışlar sizi yok öyle bir gerçek
Konu sahibi haklı değil bence de ama siz de konuyu başka yere çektiniz sanki biraz.Kiskanclik guvenmekle degilki aslinda seven adam kiskanir bu bir gercek
Ee oglan telefonu aliyo konusuyo koskoca adamm nese anlayan anlayana herkesin kendi fikri tercihi kendi gorusuKonu sahibi haklı değil bence de ama siz de konuyu başka yere çektiniz sanki biraz.
Bu işte kesin oğlunun parmağı var, oğluyla ne işin var evde vs. Annesi ve kardeşi varmış evde konuyu başka yerlere çekiyorsunuz.
Peki.Ee oglan telefonu aliyo konusuyo koskoca adamm nese anlayan anlayana herkesin kendi fikri tercihi kendi gorusu
Aslında pek kıskançlık sorunu olan ilişkimiz yok ben pek kıskanç değilim eşime çok güvenirim. benimde kıskandıracak pek ortamım yok öyle erkek arkadaşı olan biri değilim şirketteki erkek yaşıtlarımla merhaba merhaba home office olduğumuz için bayadır görmediğim departman arkadaşımı 1 ay önce iş için aramam gerekti nasılsın vs diye konuştuk öyle şirket maaşlar konusu derken 5 10 dk sürdü eşim ona da trip atmıştıEşimle birşeyler izleyecekken 1 saat ortadan kaybolsa çok kızarım, sizde hemen işinizi halledip dönebilirdiniz. (Coronayı söylemiyorum bile)
Ama sanırım o sizi kıskandığı için trip yapmış bu daha vahim, birbirinize hiçmi güvenmiyorsunuz?
Kendi kendimi kandırmam pek mümkün değil sanırım. Gerçi burada kıskanmadığım için kocamı sevmediğimi iddia edenler de olmadı değil.Seni kandirmislarr belkide
Her erkeğin gördüğü her kadına yürüdüğünü sanıyor arkadaş muhtemelen. Nasıl bir çevresi varsa...Konu sahibi haklı değil bence de ama siz de konuyu başka yere çektiniz sanki biraz.
Bu işte kesin oğlunun parmağı var, oğluyla ne işin var evde vs. Annesi ve kardeşi varmış evde konuyu başka yerlere çekiyorsunuz.
Onu kendine güvenmeyen biri uydurmuş, yıllardır kendine güvenmeyenler söyleyip söyleyip avunuyorKiskanclik guvenmekle degilki aslinda seven adam kiskanir bu bir gercek
Hahahaaa ha şunu bileydinn tabiki senin gorunusun oyle olabilir ama bana gore kiskanclik sevgidirr hadii cok abartirsak kiskancligii baska yere kadar cekiyosa o abarti bise sizofren gibii yerine gore kiskanci vardirr abartilmis olan kiskancligi vardirr zatenKendi kendimi kandırmam pek mümkün değil sanırım. Gerçi burada kıskanmadığım için kocamı sevmediğimi iddia edenler de olmadı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?