- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
- Konu Sahibi Marshmallovv
-
Hemde cok benim kocam yapsin aynisinii doverimmBence adam hakli.
İşte gündüz çalışıyoruz hepimiz akşam ni müsait olduk diye heralde bilemedimAkşam akşam ne alaka yani..
Hadi gittin diyelim, 1 saat oturmak nedir ? Degil mi?Hemde cok benim kocam yapsin aynisinii doverimm
Doğru elalem için kırdım ama o da abartmadı hadi ben indim bir anlık kararla da o da gelince bi daha gitme vs deyip geçse daha iyi depil mi 2 st surat yaptı öyle trip atınca öfkelendim benEşin haklı. Korona var haklı zaten en basta. İkinci olarakta alt komsunun senınle yasıt olan kızı kocanı cagırsa birşey sormak için eşinde gitse sonra geldiginde sana sanane giderim dese ne düşünürsün. Elalem için eşini kırmışsın. Sorucak sorusu olan kapıya gelirdi sende eşinle kapıda cevaplardın.
Evettt 1 saati bosverr bide eşi yasinda bi cocukla 1 saat lak lakk ayyy ben iniyimm kocam sabaha kadar demedigini birakmazz bikere benimde bi komsum cagirmistii ama esim istemedii aksam aksam ne bu dedii bende tamam dedim komsum kirilmasin diye bahane ettim gitmedim yanii eşim daha onemli eski komsu nerde kalmissHadi gittin diyelim, 1 saat oturmak nedir ? Degil mi?
Anladım..İşte gündüz çalışıyoruz hepimiz akşam ni müsait olduk diye heralde bilemedim
Calissalar bile sonucta whatsap var sorabilirdii yazabilirdii kiza kizda soyleyebilirdi kardesine biraz terbiyetsizlik olduAnladım..
Olmamış ama..
Eşiniz haklı,sizde bundan sonra hayır demeyi bilin komşunuza
Bencede adama uzuldum yanii resmen kendini degersiz gibi hissetmistir ozur dilesin gonlunu alsin arkasinda kocasi varr komsusu degilleğer siz, eşinizi yaşıtı bir hanım soru sormak için ayağına aşağıya çağırıp 1 saat sonra geldiğinde sorun etmeyecekseniz bence çok iyi yapmışsınız boşayın hatta. Ama yok bende yeri göğü inletirim diyorsanız gidip gönlünü almalısınız bence.
Hanımefendi çocukla mı sohbet ettim yazıyor ablayla oturdum ben.Evettt 1 saati bosverr bide eşi yasinda bi cocukla 1 saat lak lakk ayyy ben iniyimm kocam sabaha kadar demedigini birakmazz bikere benimde bi komsum cagirmistii ama esim istemedii aksam aksam ne bu dedii bende tamam dedim komsum kirilmasin diye bahane ettim gitmedim yanii eşim daha onemli eski komsu nerde kalmiss
Sonucta oglanda var evde oda yanlarinizda degilmi?Hanımefendi çocukla mı sohbet ettim yazıyor ablayla oturdum ben.
Sanane deyip aşağı inmedim yav geldiğimde 2 st surat yapıp sanane milletten deyince asıl sanane indim işte dedim. Ayrıca niye bu kadar konuya takıldınız sizYapmayin boyle seylerr esinizle iyi olun ne demek sanane diyip asagiya inmek ben seni hatali buldum ben olsam yapmam bunu esimmi onemli komsumu benimde kocam olsa istemezz cocuk gibi hareker yapmissiniz
Tabii canıımCalissalar bile sonucta whatsap var sorabilirdii yazabilirdii kiza kizda soyleyebilirdi kardesine biraz terbiyetsizlik oldu
Ne alaka? Evli diye hic sosyal cevresi olmasinmi?esimmi onemli komsumu
Herkes kendi gorusu kendine tabi o ayriiSanane deyip aşağı inmedim yav geldiğimde 2 st surat yapıp sanane milletten deyince asıl sanane indim işte dedim. Ayrıca niye bu kadar konuya takıldınız siz
Hayir canim sosyal cevresi baskaa ben evinde oglan olup olmamasinda kastediyorum yanii kendi bilir ben fikrimi dedimNe alaka? Evli diye hic sosyal cevresi olmasinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?