büyük bir dert olmamakla birlikte yine de yaşamımıza sorun teşkil etmekte bu sorun.
soruna gelince de bu aralar bir iki haftadır kapımızın önünden ayakkabı veya terlik alıp kapıcı dairesinin oraya atıyorlar.
maksatları nedir çözemedik halen.
apartmanda kimseyle küs değiliz bunu yapacak kimse de aklımıza gelmiyor kimsenin günahını almaya değmez.
ben sizlerden kızlar şu konuda yardım istiyorum ne yapalım ki bunu yapan kişi açığa çıksın?
ve yine ne yapmalıyız ki bu olay bir daha yaşanmasın?
bu konu da aklına parlak fikir gelen olur da paylaşırsa memnun olurum.
çok büyük bi sorunsa sizin için ki ben ister istemez kafaya takardım evde oldugunuz süre içinde yada uygun oldugunuz zaman dilimlerinde zaman zaman dürbünden bakın.. suç üstü yaparsanız zaten sıkıntının önüne geçmiş olrsunuz
Daire kapısının önüne ayakkabı koymak yasak mı apartmanınızda? Ayakkabılarınızı sürekli kapı önünde bırakıyorsanız belki tepki amaçlı bir komşunuz yapıyordur. Bizim apartmanda kesinlikle yasak görüntüyü bozduğu için hemen uyarırlar.
Apartmanınızda haylaz çocuklar var mı genelde çocuklar atıyor bizimkilerde bazen atılmış oluyor bende gidip kızıyorum bir daha atamıyorlarEğer çok rahatsızsanız ayakkabılarınızı içeri alın yada bilemedim şimdi komşularınızada söyleyebilirsiniz :26:
bunu yapsa yapsa mahallenın cocukları yapıyodur kapının onune ayakkabı ve terlıklerınızı koymazsanız sorununuz cozulur dıye dusunuyorum
Bir komşunuza filan söyleseniz belki bilen biri vardır yada apartmanda anlaşamadığınız birileri var mı :26:
küs olduğumuz anlaşamadığımız kimse yok.
yöneticiye söyledik o da toplantı düzenledi ama fayda etmedi bu durum halen yapıyorlar bu olayı
Genelde aynı saatlerde atıyorlarsa o saatlerde izleyin bakalım. Peki hergün mü atıyorlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?